Здравейте.
От известно време имам един огромен проблем, само за това мисля и нямам никъква идея какво да направя..
Влюбен съм в едно момиче, непрекъснато мисля за нея, всеки път като я видя и направооо
Проблема е , че не знам какво да направя за да разбера дали тя изпитва нещо към мен и дали изобщо да имам надежди че нещо ще се получи..
Учим в един и същи клас, в една и съща компания сме, може да се каже че се възприемаме като приятели.. но нищо повече.
От начало я мислех точно и единствено като част от компанията, приятел и нищо повече.. но с времето започнах да се привързвам към нея, даже вече едва ли не започва да си личи.. Тя е всичко което мога да си представя в перфектното момиче - умна, забавна, красива, невероятно готин човек..
Не зная какво да направя, не спирам да си мисля че ако призная чувствата си към нея тя ще ме отхвърли и ще сложи край на нашето приятелство.. а мисълта за това че може да не съм близо до нея ме кара да превъртам
Моля ви, дайте ми съвет как да постъпя, с всеки изминал ден аз се влюбвам все повече и повече, само тя ми е в главата.. до сега не съм изпитвал толкова силни чувства към момиче и не мога дори да си представя какво ще правя ако тя не е наоколо..
Благодаря ви предварително.