.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Град
    Някъде Там :]

Sony Ericsson M600i NELP !!!

добър вечер имам проблем със телефона си, изтеглих си няколко теми от един сайт и ги качих на телефона инсталирах 1, 2 и третата като се инсталира и постави отгоре ми исчезна лентата с упхвата батерията всичко което е най отгоре, исключих го и след като го включих отново линята ми зарежда до половината и повече не може и не мога да го включа моля ако някой знае нещо по бъпроса да помогне
    Животът укрепва чрез приятелствата. Да обичаш и да бъдеш обичан - по-голямо щастие не съществува.

Ооо... темата е била от онези гадни ебавки. Не е трябвало да го изключваш а да смениш темата...

Град
    ами аз опитах да я сменя, но ми показвеше някаква грешка и не ми позволяваше да си отворя другите теми
    Животът укрепва чрез приятелствата. Да обичаш и да бъдеш обичан - по-голямо щастие не съществува.

Просто е това което ти казвам. За друго не се сещам..

Води го на доктор тоя телефон

Град
    казаха ми че трябва да му ъпдейтна софтуера ма работата е че незнам как става това ...

Доколкото знам за да го направиш ти трябва програмата Sony Ericsson PC Suite, USB кабел и разбира се новия софтуер който искаш да инсталираш но проблема е че и аз незнам как става.Затова най-добре го занеси в някой сервиз там ще ти го оправят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си