- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета
преди 4 мес още когато ходех с моя приятел правихме секс.Не че се страхувам дали съм бременна щото си правих тест ама да ви питам колко дена се броят от цикъл до цикъл-28 дни нали
Моля ви не пишете глупости ако темата е тъпа![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
28 да
Но преди 4 месеца ли го правихте последно?
Попринцип да,но има и изключенияПървоначално написано от vesinka899
![]()
А какво искаше да кажеш че не ти е идавл от 4 месеца ли![]()
даПървоначално написано от BePoHuKa
идвало ми е ама с няколко дни закъснение
миналия месец ми дойде на 4 и ми свърши на 11 сега сме 6
Ако броя 28 дена от 11 това е след няколко дни
няма значение дали ти закъснява или не важното е че имаш цикъл "демек" не си бременна :P
Първоначално написано от Lucko
{~}{}~}{~{}{}{}
28 +- 2 или 3 денаПървоначално написано от vesinka899
![]()
мисля че възрастта не е от значение
А АЗ МИСЛЯ,ЧЕ Е! Хем питаш,а като те питаме не отговаряш! Възраста е от значение!
Станислава
какво не отговарям на 20 съм
Значи аз те питах на колко си - Е ми не е важно... Е ми важно е,защото може да те помислим за пикла на 15 дето още цикала и закъснява с месец или идва със седмица по-рано. На 20 би трябвало да ти се е нормализирал цикъла,а и момиче ти си на 20,защо трябва да питаш такива работи и то в теенфорум в който повечето потребители са на 13-16?! До сега трябваше сама да разбереш колко дена ти е цикъла! На някой е на 22 дена на някой 29 дена,за тези години трябваше вече да го знаеш и това,че цикъла не е като часовник. Казваш си,а бе утре в 4 ще ми дойде и толкова. Влияе се от много неща. Т'ва,че ти идва не на 28 дена не е проблем. Някой жени си пишат на календарче в продължение на една година и после си пресмятат средно колко им е.
Станислава
Абсурдно е да си в 4-ти месец и да не знаешНе си бременна бе жена, спокойно!
Мога да се обзаложа, че не си на 20![]()
![]()
Иначе t0d1t0 ти го каза най-ясно![]()
)