- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Sandisk или Kingston ?
Айде, че стана интересна дискусияПървоначално написано от ComputerIsTheKey
![]()
Приемам тестове - само ако ти лично си тествал две различни машини!!!Първоначално написано от Cybershot
![]()
струва ли си смяна на Athlon X2 5400+ за Athlon II X2 240? кат гледам 5400 е по-скъп от 240240 освен че има 2MB кеш и е 45nm друга разлика има ли? има DDR2 контролер?
Ето виж, какво си говорят тук хората: Athlon х2 5200 vs Athlon II™ X2 240 - но разликата е в това, че процесора е за "Socket AM3"Първоначално написано от LittleDude
![]()
А аз да те питам, защо не помислиш за някой "AMD Phenom", ако дъното ти подържа тези процесори?![]()
смятам да си зема ново дъно... AM3 сокет. и почвам здрав клок, докат не стопя транзисторите на процесора![]()
щом е горе долу като 5200 не ми трябва![]()
може би Phenom II X2 550...
ПП един приятел ще го слага и аз да не остана по назад![]()
Направо вземай едно дъно LGA 775 , един Core 2 Quad Q9550 и жулиш на 3,5GHzПървоначално написано от LittleDude
напрао зимам Core 2 Quad Extreme QX9770 и не ми тряя клок![]()
Ами да ти кажа, Extreme версиите са точно за КЛОК, според теб защо имат множители до 31?Първоначално написано от LittleDude
![]()
Към фенчетата на АМД:
Интел направиха Core 2, когато АМД направиха онова жалко творение Phenom II за противотоставяне на Core 2, Интел имаха i7... Винаги Интел ще са пред АМД!
Абе здраве да е!![]()
Дигнахте белия байрак![]()
Ай наздраве![]()
и аз предпочитам Kingston![]()
Именно...Първоначално написано от doomkillerr
![]()