- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми :(
Хора буквално закъсах...Нямам гадже вече от почти 2 месеца.На 15 съм.Приятелите ме изоставиха.Най-добрата ми фр си анмери и не иска да излиза с мене нито ме търси нито нищо.Само ме дразни и ми разправя колко е щастлива с него и ми вика,че съм задръстена...Занам,че трябва да излизам повече,но като няма с кого?От интернет не ми се търси всички са толкова несериозни...Повярвайте ми изпаднах в депресия не само заради това,че нямам агдже а и че никои не ме търси че почтиникъде не излизам ужасно е!Какво да направя
![]()
Случвало ми се е нещо подобно, но се оправихме.Можеш да потърсиш приятели, с който не си излизала отдавна (ако имаш) или някой от класа ти все ще намериш някой ..А тая твоя "най-добра приятелка" изобщо не ти е била такава май![]()
А и темата май не е за тук?
Олеее... нямаш гадже от почти ДВА МЕСЕЦА!?![]()
![]()
![]()
Стегни се малко и вместо да се вайкаш и да търсиш приятели от Интернет и да чакаш твойте уж "приятели" да те потърсят, отиди при някой свой съученик или някой, за който никога не си подозирала, че можеш да излезеш с него, и му предложи да излезете на кафе или на разходка. Да не би си забравила как се градят приятелства?
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Миличката...![]()
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Намери си от интернет някой сериозен чичко на 40.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
+2Първоначално написано от DaRkS7eP
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Продължавай да се самосъжаляваш....
...not.
С приятелки като твоите не ти трябват врагове![]()
![]()
А иначе 2 месеца не са кой знае колко![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ебаси приятелите..
Щом са те изоставили щом нямаш гадже значи не са ти никакви приятели..
Аз бих казала, че тряя да си намериш приятели и да се забавляваш, едното гадже не ти прави живота!
Ти си само на 15 как можеш да си мислиш, че твоя свят на тая възраст тряя да се гради около момче?? Омг ..
да ти имам проблема![]()
е толкова ли е страшно че нямаш гадже от 2 мес.? на вс цена ли трябва да имаш някого само за да не си самотна? говориш глупости.. а до колкото твойта фр-не ти е истинска изобщо, след като те зарязва, или може би причината да си изаставена от вс е в самата теб?![]()
![]()
ми ако става въпрос и аз не излизам ама не съм седнала да рева и да изпадам в адските депресии .. приятелите ти са те изоставили защото са били използвачи .. в тоя живот вече само на себе си можеш да разчиташ..
търсиш си гадже в нетами да ти кажа то вече няма момчета за свяст .. нямаш гадже от 2 месеца .. ето ти идеален повод да си починеш малко от тъпите момчета ;] .. живей си живота без приятел за сега пък има време на 15 си все пак .. намери си приятели на които можеш да разчиташ а тия ги заеби : )) .. и дано не си разбрала погрешно поста ми :]] не се заяждам с теб а просто се опитах да ти обясня как стоят г/д нещатата ;p ай късмет от мен !!!
Страхотни приятели имаш,даже не знам как може да ги наричаш така ..Иначе какво да ти кажа ,хората нямат с години пък ти се оплакваш ,като му дойде времето ще си намериш вместо да се вайкаш и да се тръшкаш . като ни питаш нас,излизай навънка .. запознаствата и приятелствата както и 'гаджетата' няма да ти паднат върху главата от самосебеси.
Ще те земам булка![]()
![]()
1.Спираш да се оплакваш и депресираш,а вместо това пускаш една усмивка и си казваш "Живота е хубав"
2.Забравяш за старите "приятели" и това колко е лошо да си без гадже.
3.Излизаш по-често и със самочуствие , общуваш повече с познати и се запознаваш с нови хора и компании.
Ако направиш това няма как да не си прекарваш по-забавно от кисненето пред компа ,а и скоро гаджето само ще си дойде.![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Каква трагедия...на 15 и да нямаш гадже...и то от цеееееееели 2 месеца...и вече си в депресия...
да ти имам проблемите, била си само 2 месеца без гадже, аз какво да кажа като бях почти 2 годинив тоя живот не всичко се върти около момчетата.. излез и си намери нови приятели.. след време и гаджетата ще се появят..
![]()
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Излез от компа, отиди навън. Разходи се из някой парк (да речем) и се запознай с хора. Не, не само момчета. Просто хора. Ще имаш много варианти, с които да излезнеш. Накрая няколко (1-двама макс) ще се откроят и ще ти станат близки приятели.
деа само аз ли се кефя, че съм самдомашната ракия винаги помага в такива случаи. успех
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
и к'во кат' си нямаш гадже от 2 месеца.. изоставаш ?!
ХА ХА![]()
като толкова много искаш - НАМЕРИ СИ
освен гадже / щом ти е такъв голям проблем /, си намери и приятели, запознай се с нови хора и нещата ще се оправят
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()