Я кажете някоя поза, при която момичето да не извършва толкова движения..а и да сме лице в лице
![]()
OMG !!! Купи си надуваема кукла , не извършва никакви движения![]()
+Първоначално написано от anity0emko
![]()
![]()
![]()
Трагедията е пълна...
ми момичето да е легнало на леглото и ти върху нея![]()
Завързваш я на леглото и си се нагласяш както ти е удобно...
--------------------------------------------------------
А бе 1во трябва да правиш секс,за да стане т'ва нещо.
Станислава
Йебем твоя пичку со моя курац отзад![]()
А не искаш ли поза в която и двамата да не извършвате никакви движения![]()
![]()
![]()
Да и от разстояние ако можеПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
Първоначално написано от BlueFace
Павелчо тамън ти бях хвърлила око![]()
Ти на мен така ли ще правиш ;( ?
Ово се догађа када су две лутке јебениПървоначално написано от BlueFace
![]()
Е,аз давах съвет на автора... Пък с тебе ще видиме какво ще правимеПървоначално написано от anity0emko
![]()
![]()
ти нали знаеш,че вече се забременява по въздушно-капков път? Ще го правят без презерватив и после ще пита дали е бременна...Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
Станислава
Може и докато си говорят по телефона и той случайно да свърши тя да забременее от безжичната връзка...Първоначално написано от t0d1t0
![]()
тцтц аз съм момичето бе![]()
Еми просваш се като труп на леглото и го оставяш да те пълни....Първоначално написано от AngerfistX
Без да те обидя ама защо си толкова мързелива че искаш нищо да не шравиш.Доста странно.Класическата мисионерска кво можеАма не мисля че на него би му харесало пълното ти бездействие в леглото
И т'ва го имаше в форумаПървоначално написано от BlueFace
![]()
Станислава
в този случай... Ти да не си ми бившата? И тя искаше да е от тея мързеливите дето само лежат и го поемат...Първоначално написано от AngerfistX
Искаш само момчето да прави работите,а? Няма да стане тая работа,освен ако не си много яка.
Станислава
ахах не просто много се разчекнах от вчера![]()
И т'ва за теб е проблем? Със сегашната ми като го правим после сме схванати една седмица,ама да се оплакваме?Чекни се,скачай,дупи се,к'вото искаш прави стига да не седиш като някой труп.
![]()
Станислава
Ами той в/у теб. Пък като се измори ти в/у него, шоту наистина става моу кофти сам да бездействаш![]()
)
Мисионерската.Дори може и да ти държи краката за да не омалеят!Първоначално написано от AngerfistX
Тя е момичето не разбра ли вече ....Първоначално написано от GirlfromHell
![]()