.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

бременна ли сам

с приятелятми праввихме секс 4 дни преди цикълът ми.свърши в мен 2 пъти.на 31 октомври беше това.на 4 ноември ми дойде и този месец също .ече втори месец ми идвва редовно.направвих си тест беше отрицателен.сега вторият месец от както ми идвва много силно ми тече ввъзможно ли в да е цетна бременност.помогнете ми
    FaRKiMiZ,TaRZiMiZ-StRaJeClI OLMaMiZ!!!Ne KuRaL TaNIRiZ Ne KRaL,Ya KaN KuSTuRuRuZ Ya TaM SuSTuRuRuZ Bu GuNE Bu GuN StRaJeClIyIz..!

Град
    в света на приключенията ..
    бременна си!
    честито!

Град
    ;D Krastavec ;D
    Доста ли си... за да не пишеш на кирилица ?

Cheese :
    - I wanna chocolate milk

Пич , фъфлиш ли семки ?

Хоумър Симпсън :

Не ми шъткай, ма жено !

МОМИЧЕ СЪМ

Супер фен Аватара на m1nik
    Щом сте го правили точно преди да ти дойде, тогава възможноста да забременееш е най-малка. Не е цветна бременност щом теста показва, че не си бременна. Не се стресирай толкова, ако ти е за 2-ри 3-ти път е нормално да има кръв след като сте правили секс.
    Мм ако това продължи сподели с него и иди на гинеколог, за да не се окаже нещо по-сложно.
    )

A aз да те питам, заслужаваш ли в момента някой да ти обръща внимание в някаква си тема във форум, след като два пъти пича е свършвал в теб?!
    активизъм/превенция; писане; музика

Щом ти идва и теста е отрицателен, значи не си. Ако искаш иди и на гинеколог за по-сигурно.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Както казаха по-горе честито поредната майка на 14-16 години мислете му има вече на Детето обаждай се на вашите да вадят точилките като се прибереш да ти хвърлят един бой след това ги запознай със зетя та седнете на маса пийнете прекъсни образуването си и си живей щастливо
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

споко бе не си бременна щом е било преди да ти дойде .......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си