.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    Kustendil

Имам малко проблемче

Такаам да си кажа и аз какво ме мъчи нищо че ми е още рано за университети опитвам се още от сега да се ориентирам каква специалност да запиша.... нищо не си харесвам и в това ми е проблема а задължително искам да е нещо, което не е практикувано от всеки 2ри и другото, което е искам цялото обучение да бъде на немски, за да си упражнявам езика, щото не мисля да стоя в Бг... но не мога да си намеря нищо свестно ... ако някои може да помогне сега му е времето прерових всеки един сайт и нищо не открих, с което да си помогна сама... затова се обръщам към вас

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    И кфо да ти кажем какво да станеш ли ? А ако тази професия (която ще ти кажа) не те влече ..Така,че помисли какво да станеш..Помисли коя професия ти харесва най-много
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Kustendil
    е да то по принцип е така, но мисълта ми беше, че не открих нищо по въпросните ми критерии и затова питах ако някои е попаднал случаино на нещо да сподели

Супер фен Аватара на spopi
    Щом искаш с немски. Може нещто като преводач.

Цитирай Първоначално написано от spopi
    Щом искаш с немски. Може нещто като преводач.
    да съгласна съм то с немски няма кво друго но аз незнам може и да има
    =]

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Re: Имам малко проблемче

Цитирай Първоначално написано от extasykn
    Такаам да си кажа и аз какво ме мъчи нищо че ми е още рано за университети опитвам се още от сега да се ориентирам каква специалност да запиша.... нищо не си харесвам и в това ми е проблема а задължително искам да е нещо, което не е практикувано от всеки 2ри и другото, което е искам цялото обучение да бъде на немски, за да си упражнявам езика, щото не мисля да стоя в Бг... но не мога да си намеря нищо свестно ... ако някои може да помогне сега му е времето прерових всеки един сайт и нищо не открих, с което да си помогна сама... затова се обръщам към вас
    ми екскурзовод 6те идват туристи от германия и готоо

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    за6то не замине6 в Германия да у4и6 и си избери професия която харесва6 и 6те вър6и6 с удоволствие И аз бих искла работа в която да си използвам немския и да е добре платена,но в България маи такава няма.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Еми, щом искаш цялото ти обучение да бъде на немски, отивай в Германия да учиш.
    А за професия не знам, все нещо поне трябва да ти е мъничко интересно..
    Вафла..

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Щом не искаш нещо, което се практикува от твърде много хора, значи не се насочвай към право и икономика.
    Може би ти се отдават хуманитарните и природните науки... медицина, агрономия и т.н.
    Ама не те знам в кои предмети си добра.

Вашите какво работят?

Град
    Kustendil
    искрени благодарности за мненията ви, настина ми помогнаха малко да се осъзная къде се намирам нашите са си съвсем обикновени хорица без някаква особена професия, затова аз съм решила да се целя високо жалкото е че образователната система ме цака и то доста защото съм 10ти клас а имам по 2 часа немски на седмица и то го уча за първа година и просто шансовете ми са тотално нищожни но аз няма да се откажа това е почти единственото нещо което ме влече, след математика и ще положа максимални усилия да си постигна мечтата, щото никои не вярва в това, че мога да се справя и това много ме нервира не знам какво ще правя на уроци ли ще ходя, сама ли ще се подготвям допълнително, но ЩЕ УСПЕЯ! ЩЕ КАНДИДАТСТВАМ С НЕМСКИ И ЩЕ ВЛЯЗА! ИЛИ ЩЕ ЗАМИНА ЗА ГЕРМАНИЯ И ТАМ ЩЕ СЕ РЕАЛИЗИРАМ! Но просто е много жалко, че България сама погубва шансовете си за просперитет защото все пак нали младото поколение са бъдещето, а какво бъдеще ще има тая страна, като всички заминат на някъде

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Преводач, както казаха, стюардеса? То хубаво да отиде в Германия, ама то не са отива как да е. Ти си знаеш дали ще можеш да се справиш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Chacho
    В ТУ София има специалности на немски.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Kustendil
    благодаря ви

Повече от фен Аватара на kotence_91
    Град
    на Луната :)
    Това, че в училището ти учите по 2 часа само немски, не е проблем. Има различни програми както по английски, така и по немски за самостоятелно изучаване на езика. Разбира се, че е важно и някой да ти го преподава, но не е задължително, пък и щом толкова много искаш да го знаеш И аз уча немски, но съм в езикова гимназия, първи чужд немски. Насочила съм се към приложна лингвистика с немски и втори чужд, примерно японски, италиаски, испански ... и аз не знам точно ... Според мен винаги езиците са в плюс при кандидатстване за работа. От моя клас има иначе много хора, които ще ходят в Германия, Австрия, Дания ... и то все с немски ...
    Препоръчвам ти да си завършиш тук някаква специалност с немски, пък после ходи да специализираш в чужбина или се запиши на някакви курсове такива по немски в друга страна, виждала съм примерно за Търновския университет

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    И кфо да ти кажем какво да станеш ли ? А ако тази професия (която ще ти кажа) не те влече ..Така,че помисли какво да станеш..Помисли коя професия ти харесва най-много
    Tom Novy ft. Lima - Take It

Истинското богатство за човека е доброто, което е сторил за света.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си