- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-безполезни покупки
Е казвайте кой са най-безполезните си покупки... на дрехи, обувки и аксесоари, които не носите, които съжалявате, че сте си купили, които са излезнали некачествени и т.н...
ми аз нямам такива.
и никога не съжалявам за покупките си .
не нося някои дрехи щото си мисля ,че ми стоят зле ,ама после разбирам ,че не е вярно![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ми аз нямам такива.
не нося някои дрехи щото си мисля ,че ми стоят зле ,ама после разбирам ,че не е вярно![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
2-3 чифта ботуши
не знам защо въобще си ги купих
МОМИЧЕ!
и аз съм такаteenems
МнениеПуснато на: Нед Дек 06, 2009 7:22 pm Заглавие:
ми аз нямам такива.
не нося някои дрехи щото си мисля ,че ми стоят зле ,ама после разбирам ,че не е вярно Laughing![]()
O , eстествено имам..
Но НЕ съжелявам. За какво да съжелявам .. пред свършен факт.
[/i]
Обувки и дрехи,които никога няма да облека или обуя.Купила съм си ги в момент на еуфория,сега като ги погледна са ми грЯзни.![]()
Едни боти, едни обувки и едно якеНе знам къде ми е бил акъла просто...
Трагедията е пълна...
Един лилав суитчър , веднъж само го облякох ии го намразх...
Не знам как съм могла да си купя толкова грозна дреха![]()
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Един лъскав ластичен потник, който ме прави срашно дебела и изглежда като дошъл от диско-епохата![]()
една туника, която така и не облякох. Да се чуи човек защо съм си я купила.... Същото с една блуза, която уж я мерих ама после вкъщи се оказа голяма и естествено не се върнах да я сменя.
И аз съм същатаПървоначално написано от teenems
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Някакво подобие на кецове, едни дънки, анорак, и суитчър. Дънките ги дадох на майка ми, ама другите неща си седят в гардероба... УЖАСНИ СА!Кой знае за к'во съм мислила, докато съм ги купувала.
![]()
![]()
Една картонена пиличка за нокти, която дори не съм отваряла от опаковкатаПолзвам си старата метална
![]()
Много такива имам....и по-важното, е че в магазина винаги се харесвам а после в нас ми се струва,че дрехата ми седи коренно различно просто..![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Съветвам те да я отвориш вече - по-добре е за ноктите да използваш картонена.Първоначално написано от iiirish
емии там обеци,гривни,пръстенчета,ш олкии..и все такива дрънкулки..
за дрехи там 1-2 дънкита..![]()
и аз съм тъйПървоначално написано от Zaharinka
![]()
Брях,брях
Едно яке..![]()
Просто аз
незнам дали се брои ама вредните храни - боклуците са безполезни продуктиикуповам си понякога.. уф
аа за дрехи и аксесоари-нямам проблеми дано така и продължавадоволна съм от покупките си
![]()
Апфф доста неща са .. най - вече дрехи, които съм ис ги взимала преди година ии вече са ми втръснали ии съм сменила и стила си ..Много кофти ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от cool_doll
и аз съм така после наще ми зяпат защо съм дала излишно пари ами не съм изчакала докато си намеря нещо по хубаво![]()
Hostis Honori Invidia
аз лично не спортувам и за мен парите за спортен екип са грешни....
иначе имам много лакова, с които се лакирам само по веднъж и после никога повече не ги използвам