Цитирай Първоначално написано от Sissy90
Сега сигурно много хора ще ми се присмеят, че съм глупава и суеверна, но все пак ще ти го кажа: лятото бях в подобно състояние, не толкова зле, но нямах желание да ходя на работа (а всъщност я харесвах и започнах с желание), не ми се излизаше, будех се по няколко пъти на нощ, стрясках се от сънищата си... и после отидох при една циганка, която ми ля куршум. Може и да си внушавам, но ми помогна. А жената ми каза без да споменавам нищо от какво съм се наплашила. Започнах да спя по-спокойно след това. Препоръчвам ти да отидиш при някоя такава жена (по-добре разпитай там, където живееш, защото тези, които наистина са спосбни, хората ги знаят). На мен ми взе по 3 лева на сеанс, ходих общо 3 пъти - все пак не бива да се печели от нещастието на хората, като някои, които ти искат по една камара пари за глупости.
То е все тая колко ще ти вземат, достатъчно тъпи хора има на земята. Не си единствената, на която да леят крушуми. Икономически изгодно е да е евтино - по 3 лв, за да зарибява по-лесно. Едва ли между 3те сеанса си била единствената.