- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- > Родителите ви познават ли ви такива каквито сте ?
ем дано темата не се повтаря![]()
![]()
пишете![]()
![]()
Да, познават ме. Особено мамаСамо като съм с приятеля ми не знаят каква съм... хиена
![]()
Трагедията е пълна...
мисля че да
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Имам чувството,че не особено.В смисъл,не,че когато съм с тайфата съм различна или нещо от сорта.Просто от както имам приятел,малко ни се поограничиха тези сериозните разговори за това как се държа с него и той с мен и изобщи за приятелите ми.
По принцип се надявам,да знаят каква съм всъщност,не да градят някакви техни собствени представи за мен.
И все пак казвам да,познават ме.
Познават ме,да.Но все ще се намери нещо,което да ги учуди-сигурна съм.![]()
I'm not in love this time,this night...
Мии да, особено майка ми![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Първоначално написано от Fruity
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
да, баща ми ме познава повече.. определено
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Ненапълно![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Първоначално написано от Rivas
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от Fruity
![]()
![]()
вечн0 си на лентата..^^
мхм наще не ми дават шанса да се държа както искам, аз искам да говоря с тях както с фр. с мама се получава г/д но с тате не той едва ли не иска на \"вие\" да му говоря. Те попринцип ме питат но не навлизат в подробности, майка ми смята че на 13 сам достатъчно голяма да се справям с проблемите и винаги е казвала че ако нещо ме притеснява мога да и кажа. НО НЕ МЕ ПОЗНАВА наистина.Първоначално написано от ef4etyYy
![]()
Да, познават ме.
Но в някои случаи ги изненадвам.
То и аз се очудвам от себе си понякога, а уж се познавам![]()
To be yourself is all that you can do...
хах тфа с баща ти е тъпо.. мойте, кфо да кажа за тях, майка ми мисли че ме познава, пита ме за някои неща, но ако взема аз да й разказвам най-малкото ше си удари главата в стената... баща ми си знае, че не ме познава, не се и опитва да разбере кой знае какво (без др ме вижда веднъж месечноПървоначално написано от VaneskataV
)...
Не мисля, че ме познават. Това е тъжно.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Вече да.
Не съм по-различен пред тях от колкото пред другите хора.Не ме уважават,тогава не ги уважавам и аз
Не ме познават .. и понякога не си правят дори друга да ме опознаят.Винаги си правят прибързани заключения ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
![]()