- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- > Родителите ви познават ли ви такива каквито сте ?
Не!!! Коренно различна съм пред тях и пред приятели.А и все по-често си мисля,че нищо не знаят за мен, че всичко е вътре в мен,не могат да видят истинската ми същност,защото не се и опитват.Мислят,че ме познават от-до както се казва,но не знаят колко грешат..
А още нещо,с което не се гордея е,че има доста неща,които крия от тях и предпочитам да си останат тайна завинаги,защото мога да ги разочаровам![]()
![]()
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Не!!! Коренно различна съм пред тях и пред приятели.А и все по-често си мисля,че нищо не знаят за мен, че всичко е вътре в мен,не могат да видят истинската ми същност,защото не се и опитват.Мислят,че ме познават от-до както се казва,но не знаят колко грешат..
А още нещо,с което не се гордея е,че има доста неща,които крия от тях и предпочитам да си останат тайна завинаги,защото мога да ги разочаровам![]()
![]()
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
мне![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
Доскоро определено не! Но може би преди време разбрах, че точно те са хората, които трябва да знаят всичко за мен и да ме познават. Така че всякакви простотии правя пред тях. Всъщност всичко, което говоря на приятелки, говоря и с тях. Най-вече с майка ми, но и с тати говорим. Например преди месец си бях нарисувала магаре на ръката и като се прибирах в нас реших да не го изтривам. Баща ми като го видя и като му обясних защо съм го нарисувала, той само "![]()
Шматка такава!"
мне .. и ме е яд за коетоама просто не ми дават този шанс
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Подобно... Колкото и да ми обесняват, че искат да ме опознаят... В смисъл дори вече не споделям нищо с тях, защото каквото и да им кажа - разбират го погрешно... Просто са от по-старо поколение (50-ти набор са и двамата), и по друг начин им е мисленето явно... И затова изобщо съм се отказал дори да споделям с тях...Първоначално написано от spexx
Някои работи трябва да се спестяват на родителите.![]()
100 % не
хм..не..
Ами майка ми ме познава идеално,с нея сме прителки. На баща ми му спестявам 9/10 от живота си..![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
определено не
Да познават ме и то много добре.![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
Почти,но не съм напълно сигурна.
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Майка ми да, баща ми не.![]()
you know my name.
NOT MY STORY.
Първоначално написано от teenems
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
И двамата не.
Баща ми , ако го питате кой е любимият ми цвят (примерно ;д) няма да може да отговори.
А майка ми си мисли, че ме познава... но винаги е с абсолютно грешно мнение за мен
Не!
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
"Уж" Да
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
далеч саа от истината
Никой не ме познава така.
I still have feelings...
you are my passion.