.
Отговор в тема
Страница 12 от 20 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 476
    Не!!! Коренно различна съм пред тях и пред приятели.А и все по-често си мисля,че нищо не знаят за мен, че всичко е вътре в мен,не могат да видят истинската ми същност,защото не се и опитват.Мислят,че ме познават от-до както се казва,но не знаят колко грешат..
    А още нещо,с което не се гордея е,че има доста неща,които крия от тях и предпочитам да си останат тайна завинаги,защото мога да ги разочаровам
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Не!!! Коренно различна съм пред тях и пред приятели.А и все по-често си мисля,че нищо не знаят за мен, че всичко е вътре в мен,не могат да видят истинската ми същност,защото не се и опитват.Мислят,че ме познават от-до както се казва,но не знаят колко грешат..
    А още нещо,с което не се гордея е,че има доста неща,които крия от тях и предпочитам да си останат тайна завинаги,защото мога да ги разочаровам
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

мне
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    определено НЕ!

Град
    Русе
    Доскоро определено не! Но може би преди време разбрах, че точно те са хората, които трябва да знаят всичко за мен и да ме познават. Така че всякакви простотии правя пред тях. Всъщност всичко, което говоря на приятелки, говоря и с тях. Най-вече с майка ми, но и с тати говорим. Например преди месец си бях нарисувала магаре на ръката и като се прибирах в нас реших да не го изтривам. Баща ми като го видя и като му обясних защо съм го нарисувала, той само " Шматка такава!"

Град
    Lyon
    мне .. и ме е яд за което ама просто не ми дават този шанс
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Цитирай Първоначално написано от spexx
    мне .. и ме е яд за което ама просто не ми дават този шанс
    Подобно... Колкото и да ми обесняват, че искат да ме опознаят... В смисъл дори вече не споделям нищо с тях, защото каквото и да им кажа - разбират го погрешно... Просто са от по-старо поколение (50-ти набор са и двамата), и по друг начин им е мисленето явно... И затова изобщо съм се отказал дори да споделям с тях...

Супер фен
    Някои работи трябва да се спестяват на родителите.

Ами майка ми ме познава идеално,с нея сме прителки. На баща ми му спестявам 9/10 от живота си..
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

определено не

Голям фен Аватара на purple00
    Ми май не

Да познават ме и то много добре.
    Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.

Голям фен Аватара на p0lina
    Почти,но не съм напълно сигурна.
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

По-скоро не
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Майка ми да, баща ми не.
    you know my name.
    NOT MY STORY.

Цитирай Първоначално написано от teenems
    ми уж да
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

И двамата не.
    Баща ми , ако го питате кой е любимият ми цвят (примерно ;д) няма да може да отговори.
    А майка ми си мисли, че ме познава... но винаги е с абсолютно грешно мнение за мен

Разбира се, че не. Като характер ме знаят, като действия - не.
    Клик ми (:

Повече от фен Аватара на Hristova
    Не!
    L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    "Уж" Да
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    Да познават ме такъв ,какъвто съм.

далеч саа от истината

Никой не ме познава така.