- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- > Родителите ви познават ли ви такива каквито сте ?
Не ! Майка ми има съвсем различна представа за мен от това ,което съм ,а баща ми дори и интерес не показва да ме опознае![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Първоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от kuklichka_bg
Мхмм.Нямаше да бъдат във възторг,ако ме познаваха добре...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Мен не много . С баща ми си говоря само за музика и за комплютри..тва е в общи линии хД .. А с майка мии..от време на време се опиитвам да споделя нещо с нея,но честно казано не ми се получава ;сс
. .За това не
+1Първоначално написано от chereshkaa
и все още не са ме опознали напълно,но е по-добре от преди.
Емиии майка ми може би ме познава... ама мн малко.... баща ми също.... абе не знам... не ме познават кой знае колко...
категорично не.нямат идея какво става с мен..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
горе-долу![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Не!Заради това,че са коне с капаци се разпадна семейството ми...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Да бе познаваме се ... даже живееме заедно
Не ! Не ме познават изобщо . Ясно им е че не съм перфектната дъщеря и че никога няма да бъда , обче си живеят в перфектия им свят и си мислят колко сме близки а всъщност не е изобщо така !
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
Мислят си, че ме познават, но в действителност не е така. Само един човек ме познава напълно.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Мама ме познава в границите на нормалнототоест поспестявам й някои..хмм..щуротийки тук таме
Ама за тате не съм сигурна..
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Не ме познават ИЗОБЩО.Веднъж като показах на нашия кво правим в даскало и той само каза:А аз съм те пратил там да учиш.
И изчезна яко дим![]()
![]()
![]()
.Ся трябва и да си взема нов бележник та да си сложа празна страница с отсъствията че...ама тфа е най-малкия проблем.На няколко пъти изповръщах всичко възможно у нас(бях на 6 водки)а уж обещах че няма да пия повече
![]()
![]()
.Има и още куп неща ама те не са за казване...
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
и мен не ме познаватв училище или изобщо като съм с приятели съм определено много луда и купонясваме супер много, а като съм с наще атмосферата не е същата, някакси всичко е по-монотонно
От една страна да - знаят колко съм грижовна, обичлива и т.н., а от друга не - незнаят къв простак съм и кви ги права и пр..
Не!!![]()
Майка ми донякъде.....Когато съм с приятели се държа съвсем нормално, но пред наще сякаш се стягам, все едно съм на изпит..!?
![]()
![]()
![]()
*Aкo...мe..оbiчkаш..щтi..kупа..шоkо
+Първоначално написано от fire_cat
=]
Не.
New profile: Co0kieee:P
+1 Мен мама ме познава много добре. Само две сериозни простотий не съм и признала.Първоначално написано от Fruity
![]()
The Devil Fucks like God makes Love.
Да,защото се държа по един и същи начин пред тях и пред приятели.
Мисля, че от доста време незнаят кой съм всъщност.
Lost in the path of perfection...