- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- > Родителите ви познават ли ви такива каквито сте ?
Как да ме познават... та те само въпроси с училище и оценки ми задаватБаща ми знае, че съм супер лигава понякога... пред мама що годе се представям добре... каквото и да говорим не мога да споделя всичко с наще- просто няма да ме разберат...
![]()
определено не![]()
мислят че не сам и пил и нямал връзка тже хелл
![]()
![]()
Първоначално написано от Marinchety
Първоначално написано от britzy
Най-често спомените от детството остават да ни топлят с радостни емоции за цял живот!!! =)
Първоначално написано от smile2
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Да...не изцяло.Има неща,които не бих споделила с тях и черти от характера ми,които не бих им показала,но мога да кажа,че ме познават..като цяло.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
до някъде![]()
Просто аз
Еми не.. Когато съм с тях много се карам и си отстоявам своето (твърде много) а иначе не съм такава. А когато сме със семейни приятели не говоря особено защото няма какво, и те си мислят, че по принцип така си мълча, а всъщност като съм си с мои фр не е така.. Изобщо не ме познават с 2 думи![]()
Ами да.. познават ме..
естествено не знаят всичко..има неща, които не е нужно да знаят![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
бих казала че не.тя просто не иска да ме опазне.тя иска да ме моделира,както тя си иска,да съм перфектното й копие.когато й казвам,че харесвам нещо,тя не се заслушва в думите ми,ами ми казва,че не трябва да харесвам това,а другото.Как такъв човек ще ме опознае.Опитвам се да й покажа каква съм аз какво харесвам,а тя ми разпаря,че примерно метъла не бил музика за мене и трябва да спра да го слушам.Бахти...
П.П.говоря в единствено число защото съм останала само майка(баща ми е умрял)
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
MHE
П.П. December съжалявам за баща ти ..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
ами не ме познават и не съм им дала шанс да ме упознават![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Еми познават ме, но не изцяло. Не споделям много около личните си проблеми. Има много неща, които ще ги учудят, но все пак не трябва да знаят абсолтно всичко![]()
++Първоначално написано от tItEufFf
Не им пожелават да ме познават!Само на 13 съм,а такива ги вършаа
Преди няколко дена стана на въпрос нещо и майка ми се ужаси с колко много момчета общувам ,а още повече се ужаси от възрастта им
![]()
мислят си че ме познават
ама мноо мислят
за половин година мноо се промених
а те немоат да го осъзнаят ;]