- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- > Родителите ви познават ли ви такива каквито сте ?
Да , познават ме.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Доста ми стана странно как така(някои хора..) вие самите не се познавате ?![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ДонякъдеНе са ме виждали например как флиртувам или как изглеждам като съм леко .. развълнувана
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
баща ми не...той ме знае като доброто момиченцеза мама пък нз и тя не ме познава съвсем изцяло
![]()
не знае кви глупусти съм правила и т.н.
![]()
Не мисля
Woke up to a perfect day no hope in sight but the futures bright ahead.
Today things will go my way i got to fight - can rest when i am dead.
Въобще не ме познават. Просто допуснахме една огромна грешка от в начален етап да се отдалечим. Контактите ни се свеждаха по няколко изречения от рода на "Вечеря ли" или "Имаш ли си пари за седмицата"... а е имало дни и в които въобще не сме се засичали, което е жалко. А времето за "опознаването ми" отдавна е минало...![]()
Определено не.
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Не мисля , че опознаването зависи от това какво сте правили и какво не. Всеки си има тайни. Става дума за това какви сте всъщност, как гледате на света, вашия начин на мислене, характера ви, амбициите ви... няма нищо общо с това дали снощи си бил с Иван или с Първан... Аз казвам , че не ме познават, защото виждат това, което и другите хора. Виждат това, което им позволявам или което те искат по-скоро. Незнаят колко от действията им са дали отражение върху мен. Но не искам да ги наранявам като им внуша , че не са били добри родители. Станах човек.. значи са се справили. Но истината е , че съм самата себе си със себе сиПред всички други хората слагат малко или много маска.
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Някой ще отговори ли на въпроса ми?Първоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Незнам за другите , но аз се познавам много добре.Обръщам внимание на себе си и на това какво отражение давам спрямо другите. Опитвам се да бъда по-добър човек според моето разбиране за добро, защото както пишеше в една книга "Светът е такъв какъвто го виждаш ти"![]()
Никой не ме познава така както те.![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Ами отчасти да, отчасти не.Знаят какво харесвам, но не ме познават изцяло.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
и двамата ме познават мн добре,разбират за най-малкот нещо което е станало
Долу-горе :\
Нямат си и на идея какво става вътре в мен. Запознати са само с дребните и повърхностни неща.
-мама почти...
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Донякъде
Напълно съгласна см с теб ! И при мен е тка . Най-добрата ми приятелка ме познава повече от родителите ми и от който и да било друг чвек..Първоначално написано от Burberry
.. и винаги ме е разбирала
![]()