- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- > Родителите ви познават ли ви такива каквито сте ?
Честно казано,не... има много неща,които не знаят за мен (и по-добре).![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
От части ме познават. Знаят, че съм голяма непукистка и не ги слушам от време на време.. Но има много други неща, за които никога няма да научат.![]()
![]()
не мисля..
не..![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
да
Мислят си, че съм прозрачна и знаят всичко за мен, но те са толкова заслепени, че няма накъде. Уж си говорим постоянно като се виждаме, казвам им всичко в очите, а те отказват да го приемат. Слушат само баба ми, която им промива мозъка. Разправя им как не съм ходила на училище(аз ходя предовно, но тя си мисли, че не съществува такова нещо като отсъстващ учител и свободен час), че съм имала 2ки...хаха това е уникалния виц успеха ми е 6,00 даже стипендия хванах и тя не иска да признае този факт. За нея аз съм най-тъпото същество на този свят и най-мързеливото...нищо че сама си готвя, чистя си стаята, работя като графичен дизайнер и искарвам много пари, вечер като се прибера уча и тн. За нея пак съм едно голямо нищо. Тпва го разправя на родителите ми и понеже те не стават за родители и са адски безотговорни и нямат пръст в живота ми и вярват. Викат тя е по-възрастна тя е права, ти не.Понякога им казвам на родителите ми съвсем честно. Хора аз съм стрелец правя всичко за да получа своето. Готова съм да исползвам всеки само и само за да се издигна още повече. Вас ви исползвам, правела съм го цял живот, било то за пари, за дрехи, за къща. Те седят пред мен, аз им го казвам съвсем честно, а те ми викат-не мило ти не си такава!
Може ли да са толкова заблудени. Съсипаха ми живота с безброй разводи, нови съпруги и съпрузи, нови братя и сестри, 0% внимание, (за последните 2 месеца смених 3 жилища), с убийства, с присъди, с изневери, с убиди, с това, че ме пратиха при лудата ми баба, която всеки ден да ме тормози тук в България. Не им дължа нищо. Единственото, което заслужават е да ги исползвам до края на дните им, понеже нищо добро не са направили за мен. Нито са искали да се родя нито нищо. майка ми е искала да ме убие като съм била в нея, но слава богу е било прекалено късно и рисковано за това.
Как може да ме познава някой, с който се виждам 1 на 1/2 месеца?
Kun min
Определено не ме познават. Пък и така ми е по-добре ..![]()
![]()
The one person you need to be is yourself...;]
^^ Аз живея само с майка си .. нямам нещо по близко от нея така че мисля, че ме познава такава каквато съм. Бих казала, че тя ме познава най ~ добре даже ..!![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Не съм от тези,които много говорят и споделят с родителите си , но съм сигурна ,че баща ми ме познава по-добре от колкото предполагам, макар че много рядко го показва![]()
Ами мисля, че да.![]()
Надявам се да е така, макар че все още се изненадват от някой неща..![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
мм не мисля че ме познават такава каквато съм, макар че им казвам доста неща![]()
Майка ми ме познава , да.
Точно такава , каквато съм.
To infinity and beyond.
виждат ме рядко и единствения ни разговор е "Излизам дай ми пари" .. или "Дай ми цигара" .. така че едва ли ме познават каквото съм .. а не бих и искала![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Първоначално написано от cookie_master
+1![]()
определено не ..нямат си и на идея какво става с мен и с живота ми..
Не напълно..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Абсолютно
Няма как,с майка се виждаме за около 5 минути,колкото да ми даде джобни...даже в повечето случаи не спи у нас
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
почти...![]()
![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
който мисли, че не го познават... дълбоко се лъже... това, че пред тях не се разкривате, не значи, че не ви знаят до последния косъм... неслучайно са родители - познават децата си, дори повече отколкото децата познават себе си...
НЕ! Не познават и 1/3 от мен!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Не мога да кажа, че ме познават. По-скоро познават не до толкова добрата ми страна, за жалост
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!