- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- > Родителите ви познават ли ви такива каквито сте ?
Човек познава себе си тогава, когато и другите го познават...
определеноо едно голямо НЕ... нз защо пред тях съм Света Дева Мария а пък с фр съм като бясна коза в действие... пред наще не моа са лигавяя... да говоря някои нещаа..
[вие представяте ли си как ме изгледа татко кат му викам-Зацепваш ли е лек] просто не става фокуса
![]()
твърдо не![]()
Чисто и просто-НЕ! Познават една определена част от мен,която аз показвам.Имат едно мнение за мен,което аз не искам да развалям.![]()
Майка ми да, баща ми... не чак толкова добре..
Ами ако говорим за вкусове, държание - да. Но откъм отношения с приятели, мисли - не![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
не
Майка ми може да се каже да аа баща ми изобщо не![]()
`only God can judge me!
Може би да, може би не
сус сигурност не :Д:Д:Д пред на6те съм добър а навънка съм ........... дане казвам :Д![]()
![]()
Не знам , но пред тях си се държа така както и пред приятелите ми ...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Доста неща не знаят за мен, защото не им ги казвам. Познават ме за несериозните работи, има неща за мен, които абсолютно никой не знае и смятам така да си остане.![]()
Не ! И ще се постарая никога да не ме опознаят![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein