- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Окото ми пулсира...
От вчера лявото ми око пулсира много яко и незнам от какво....Днеска по-малко ама пак си пулсира от време на време...Някой да има идея защо??? И без да ми казвате да отида на лекар...това го знам![]()
ANTI EMO ARMY SAYS: DIE FUCKING FREAKS!
Не ходи на лекарНормално е, понякога и на мен така ми пулсира.Не се притеснявай!
и на мен ми се е случвало
не е проблем мисля![]()
![]()
![]()
Да де ама от вчера сутринта ми пулсира...затова си мисля,че има нещо гнило....
това мисля, че се получава от нерви и стрес ...
донт уори, бий хепи![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Споко..И при мен понякога пулсира
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
окото бе кретен...Първоначално написано от Red_Hair
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
На мен ми се случва почти всеки ден и то от стрес! Не се притеснявай толкова, а се успокой и гледай да се измъкнеш от нещата, които те стресират.![]()
Окото бе дебил смотан....Първоначално написано от Red_Hair
Да не прекаляваш с монитора или телевизията?
Небезобидните причини са проблем с горен зъб или синузит. Не съм лекар, но имам сериозен хроничен синузит и често ми се случва. При мен усещането е все едно окото ми ще изпадне.
Нормално е спокс.. Просто като ти се случи затвори за малко очи и недей после поне 30 - 40 мин да гледаш ТВ или монитор...
А иначе друго да питам - като се загледам в нещо - книга,вестник, домашното по немски и тем подобни и понякога очите ми почват някакси сами за по малко от секунда да гледат наляво надясно... Как да го кажа - аз виждам все едно прескачам кадри на телевизор..
като ми се случва примерно 1,2 пъти в седмицата обаче ми е плашещо защото попринцип не мога да гледам с лявото око наляво и в същото време с дясното на дясно а тогава просто се случва, мигам веднъж и се оправя
Малко шашаво звучи но е така !![]()
Самотен или не, дясната ръка винаги на лице
тряя се реже няма начин
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
това се получаваот недоспиване, стрес преумора ... нормално е![]()
desislava
Мдаа, най-вероятно ще гнояса цялото и ще ти падне през носа.Първоначално написано от kpm_opasen
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals