- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупости (мм)
Каква е най-голямата глупост ,за която сте се карали с вашия/вашата приятел/ка?![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Да ми е криво да незнам защо и той да ми си сърди, че не му казвам що ми е гадно..![]()
)
Ами за това къде да отидем веднъж с бившия ми се скарахме аз исках на едно място той на друго и накрая се прибрахме и двамата и после той ми се извиняваше 2 дена![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
А не помня,но определено винаги е за глупости![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не сме се карали за глупости до сега.
Поне аз не помня да сме се скарали за нещо,което няма нужда от изясняване.А тези неща винаги са сериозни.И съм доволна от това.
Рядко се караме, но като се случи винаги е за глупости
май нямам такъв случай.. винаги съм се карала с бившия за нещо сериозно..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
С бившия сме се карали за доста простутии ...:
-кой да спи от външната страна на леглото
-кой да отиде до магазина
-кой да плати сметката![]()
Общо взето такива неща![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Най-глупаво е като му звънна някой път да му кажа нещо или най-често да се разберем за утрешния ден и без да искам го събудя. Тогава се почва с: "АБЕ КАКВО ИСКАШ ОТ МЕНЕ БЕ, ОСТАВИ МЕ НА МИРА!!!!@!!!!!" После тръшва телефона и като ми звънне или влезе в скайп все едно нищо не е било.![]()
Веднъж държеше да ми купи една бромелия (цвете), ама аз знаех, че хич не е на кеф с парите баш тогава и отказах, а после се оказа, че съм му била "накърнявала достойнството" и не можело ли просто ей така да ми купи нещо![]()
Оле, сещам се за милион такива безбожно глупави скарвания, на които после се хилим, че ги е имало. Боже, добре, че е измислен секса за сдобряване. :P
И при нас нещо подобрно. ;D Не че се караме, де, ама само ме разпитва. ;DПървоначално написано от m1nik
Иначе вчера се разправяхме за няква риба. До сега не сме се карали. (:
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
скарали... тва силно звучи... принципно отбягвам споровете с моята любима, понеже ми се струва безсмислено да се караме... Най-глупавия ни спор... незнам .. ние за кво ли не спорим ;д та.. по темата, че пак се увлякох.. Ами можя би когато постоянно я съкълдисвам... тогава за кво ли не "спорим" ...или когато тя винаги е правата (до някъде ми харесва, че е такава твърдоглавка...)бла ... не се сещам за такива неща.. не съм злопаметен! и бтв... колкото и да спорим за глупости ВИНАГИ ще си я обичам!!!!
За една тъпа п*тка, която вече не важиии ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Май беше защото и казах, че приятелката и е тъпа. Е аз го направих, защото оная ревеше за някаква си петица.Първоначално написано от mOBSCENE
![]()
![]()
Оо с бившия бяха само за глупости ... като например ,че сме се били видели за 20 минути , защото аз трябваше да се прибирам и какви ли не тем подобни все маловажни неща![]()
една искаше да му прави свирки и тн да не продължавам а бе за много неща сме се карали ама той беше свестен (надявам се ) .. тва за бившия, а със сегашния.. каза ми, че бившата му е любовта на живота муи мене ми стана тъпо и се скарахме..
![]()
I don`t care .. ;] ..
Не съм се карала с никого...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
За това,че съм имала уговорка и като ми се е обадил не съм излязла с него,а другите,за което не си беше караница ами направо си беше мощния скандал .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
не помня, явно е било отдавна![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Първоначално написано от sunshinepp
![]()
Почни да си избираш нормални момчета....
Еми за бившият не знам колко е виновен, че оная е искала да му духа, но сегашният определено още си пада по бившата му. А и е въпрос на уважение към теб да не ти обяснява за миналите си колко са били по-добри от теб. Това е просто лигавщина и си личи желанието да те подразни. Ако пък е истина и си вярва, че онази е "Любовта на живота му" всяко нормално момиче на твое място би се запитало "Ми тогава защо си с мен!?" Много е обидно да ти говори така. Аз не бих търпяла.Първоначално написано от sunshinepp
ее така е, но той твърди че се е бъзикал ии.. не знамПървоначално написано от Bellatrix
![]()
I don`t care .. ;] ..