.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Декстоп

Декстоп

здр... наскоро ми преинсталираха Windowsa XP e... и преди си беше такъв но сега ми е на български и екрана е мн зле... смисъл вижда се много широко като си гледам снимките излизам като свиня и абе няма нищо общо с това от преди защо е такааа и най-вече как да го оправя да си стане нормален пак декстопа ако някой знае да казва плс

Пробвай да си смениш резолюцията.

точно това мислех и аз само дето проблема е че незнам как става някои ще ми обясни ли откъде точно

Контролен панел > Хардуер(ли там кфото беше) > Монитор..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

пише да сложа диска с уиндоуса а аз нямам такъв тоя с които ми преинсталирваха уиндоуса не е мой и го нямам кво да правя сега

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    Контролен панел > Хардуер(ли там кфото беше) > Монитор..

Даваш десен бутон на десктопа и Properties. След това на Settings и от там се наглася, ако си със 17" монитор сложи 1024х768, при новите зависи вече...
    А ти сложи ли драйвърите за видеокартата???

Десен бутон на Десктопа > Свойства (Properties) > Настройки (Settings)

Edit: Cybershot ме изпревари.

ем да 1024 по 768 ми е... но е широко от нещо друго възможно ли е да е... и какво е това видео карта бе хора незнам тоя какво ми е слагал и кво не...

Град
    ...somewhere in the spacetime continuum...
    еми принципно без драйвЪри на видео картата си за никъде... , а колкото до резолюцията можеш да пробваш на 800X600
    ...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...

неможе толкова малко няма го числото а за тази видео карта как да разбера дали я имам и ако я нямам откаде да я взема

зависи от картата..
    Nvidia.com..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

По-добре накарай някой приятел който разбира да ти оправи драйверите за да неоплескаш повече нещата.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MissMalibu
    какво е това видео карта бе хора
    неможе толкова малко няма го числото а за тази видео карта как да разбера дали я имам и ако я нямам откаде да я взема

Клиничен случай. НЕ ПИПАЙ НИЩО! ЩЕ СТАНЕ ПО-ЛОШО. ИЗВИКАЙ НЯКОЙ КОЙТО РАЗБИРА ПОВЕЧЕ!

Даваш 20-тина лева и идвам на място да оправя тая проклета резолюция, пък и безплатно ще ти инсталирам най-новите драйвери! :P

Голям фен
    по добре си преинсталирай драйверите това е от видео драйверите тогава си оправи резолюцията на колкото си искаш..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr

Даваш 20-тина лева и идвам на място да оправя тая проклета резолюция, пък и безплатно ще ти инсталирам най-новите драйвери! :P
    15
    В тия 15лв влизат : ОС,драйвъри,програми,антив русна

За какви драйвери говорите ? Ако картата и е On-board просто отива тука "Control Panel -> System - Hardware configuration" и задава Настройки на видео устроиството и избира ъпдейт...
    Be aware of what you wish for !

Цитирай Първоначално написано от txm
    За какви драйвери говорите ? Ако картата и е On-board просто отива тука "Control Panel -> System - Hardware configuration" и задава Настройки на видео устроиството и избира ъпдейт...
    Всяко едно устройство се нуждае от така наречените "драйвери", било то вградено или не в дънната платка! Дори мишката и клавиатурата ти се нуждаят от драйвери!!! Това, че са вградени в операционната система, не означава, че ги няма...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си