Отговор в тема
 Отговор в тема

здр... наскоро ми преинсталираха Windowsa XP e... и преди си беше такъв но сега ми е на български и екрана е мн зле... смисъл вижда се много широко като си гледам снимките излизам като свиня и абе няма нищо общо с това от преди защо е такааа и най-вече как да го оправя да си стане нормален пак декстопа ако някой знае да казва плс

точно това мислех и аз само дето проблема е че незнам как става някои ще ми обясни ли откъде точно
Контролен панел > Хардуер(ли там кфото беше) > Монитор..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
пише да сложа диска с уиндоуса а аз нямам такъв тоя с които ми преинсталирваха уиндоуса не е мой и го нямам кво да правя сега

Първоначално написано от BrainlessROCKBABY

Даваш десен бутон на десктопа и Properties. След това на Settings и от там се наглася, ако си със 17" монитор сложи 1024х768, при новите зависи вече...
А ти сложи ли драйвърите за видеокартата???
Десен бутон на Десктопа > Свойства (Properties) > Настройки (Settings)
Edit: Cybershot ме изпревари.
ем да 1024 по 768 ми е... но е широкоот нещо друго възможно ли е да е... и какво е това видео карта бе хора незнам тоя какво ми е слагал и кво не...

еми принципно без драйвЪри на видео картата си за никъде... , а колкото до резолюцията можеш да пробваш на 800X600
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...
неможе толкова малко няма го числото а за тази видео карта как да разбера дали я имам и ако я нямам откаде да я взема
зависи от картата..
Nvidia.com..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
По-добре накарай някой приятел който разбира да ти оправи драйверите за да неоплескаш повече нещата.

Първоначално написано от MissMalibu

Клиничен случай. НЕ ПИПАЙ НИЩО! ЩЕ СТАНЕ ПО-ЛОШО. ИЗВИКАЙ НЯКОЙ КОЙТО РАЗБИРА ПОВЕЧЕ!

Даваш 20-тина лева и идвам на място да оправя тая проклета резолюция, пък и безплатно ще ти инсталирам най-новите драйвери! :P

по добре си преинсталирай драйверите това е от видео драйверите тогава си оправи резолюцията на колкото си искаш..

15Първоначално написано от doomkillerr

В тия 15лв влизат : ОС,драйвъри,програми,антив русна
За какви драйвери говорите ? Ако картата и е On-board просто отива тука "Control Panel -> System - Hardware configuration" и задава Настройки на видео устроиството и избира ъпдейт...
Be aware of what you wish for !
Всяко едно устройство се нуждае от така наречените "драйвери", било то вградено или не в дънната платка! Дори мишката и клавиатурата ти се нуждаят от драйвери!!! Това, че са вградени в операционната система, не означава, че ги няма...Първоначално написано от txm