- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Моите герои. Детски и не толкова.
Кои са вашите герой? Вашите образци за поведение и държание.
Аз като по-малък исках да съм като Клинт Истууд. Корав мъжкар с дрезгав глас, на когото не му пука от нищо.
Но пораснах. Осъзнах, че той е повече, или по-малко медиен образ и такива образи в реалния живот не са много възможни. Затова се ориентирах към по-реални поведенчески модели като Ал Бънди и сюблимния и недостижим негов български аналог - Евлампи Груев.
Искам да съм като Евлампи, дори на 10%! Евлампи е велик. Представете си го само, как излиза от кръчмата - очите му мъждукат в кърваво-червено като стоповете на Вартбург, гърлото му боботи със специфичния звук на двутактов мотор, а от устата му излиза съответната ароматизация. Житие-битието на Евлампи просто удря в земята луксозния живот на Ал Бънди. Евлампи - българската мечта!
Ако не знаете кой е Евлампи Груев, то ви давам шанс да се запознаете с тази ИЗКЛЮЧИТЕЛНА личност, дело на бляскавия ум на KiroGligorofff:
http://www.e-bane.net/modules.php?na...ticle&sid=1733
http://www.e-bane.net/modules.php?na...ticle&sid=1744
http://www.e-bane.net/modules.php?na...ticle&sid=2984
Grumpy old madman
Като малък исках да съм Спайдърмен. Като станах на 10 исках да съм сериен убиец. А сега искам да съм... Като се замисля, все ми е тая. К'ъвто ще да съм, само да съм себе си.
А на Евлампи Груев, тук в село, си имаме перфектен еквивалент - Менди. Живее си живота човека.![]()
Харесвала съм:
Меган от "Малкото пони"
Аника от "Пипи дългото чорапче"
Следващите са доста...
Божана от "Железния светилник"
Соколов от "Под игото"
Елисавета от "Крадецът..."
и още, и още...
Но най-запомняща се за мен е Лила от "Тютюн" (въпреки политическите убеждения)
Swasti the Swastinator![]()
И разбира се FPS_DOUG-BOOOM HEADSHOT!
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Първоначално написано от Pwnmaster
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Гошо , защитникът на всички клети надрусани копеленца![]()
Исках да съм като Силвестър Сталоун, с когото целата мъжка част от фамилията имаме е`баси приликата, или Жан Клод Ван Дам
Да, Ирина е страшно красива, но...доста объркана. Харесвам я в началото на книгата, но след това ми става противна. Виж Лила е друга работа - комунистка, но целенасочена. И много, много влюбена в Павел.Първоначално написано от ClockworkOrange
аз винаги съм искал да бъда таен агентсупер мн ме кефеше тая професия!
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Лила дори не присъства в оригиналния "Тютюн", който, както и трябва, вече се изучава в училищата. Тя е нереален герой, който е вкаран, за да има някакви комунисти, които да са положителният пример.
А героите, хмм:
Изобщо не съм се замислял, но за мен човек за пример би трябвало да е Иван Вазов. Цял живот е живял добре, правил е това, което харесва, и е печелил от него. Обиколил е цяла България, повечето Европа. Ако се вярва на сведенията за него, той е бил страшно контактен и е можел да си разговаря с всеки: и спростите хорица на техния селски език, и с интелектуалците на висок език. Направил е много за собствения си народ, написвайки редица велики произведения, които ще останат вечни и накрая - умрял си е като пич.Поне му е била щастлива смъртта.
П.п. Иначе напоследък (но не е героят ми за подръжание) много ме кефи доктор Хаус. Направо прекалявам от гледане на този сериал.![]()
като изключим, че е педал, моя герой бе Фреди Меркюри![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Велик човек!Първоначално написано от realantisocial
Моите герои са Карем Абдул-Джабар, Меджик Джонсън и Ланс Армстронг.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
кучето лайка
Исках да съм е тоя, бях полудял по детското
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Ариел. Мила, добра, ума, красива.
![]()
Сега героинята на Ванеса Уилямс (както и самата тя) в двуименния сериал.Красива, интелигентна, властна, надменна, жена на място.
госпожата ми по БЕЛ също ми е образец за подръжание. <3