- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем
Здравейте,
не намерих по подходящо място за моето запитване ако има и не сам видял нека някой модератор да премести темата .
Така по същество проблема м ие следния - заминах за чужбина кадето практически живея връщам се в България за по месец и не си заварших шофьорския курс зех си часовете и вътрешните изпити но на държавен не сам ходил и нямам кога. Въпроса ми е някои зн ли човек с когото мога да разговарям за закупуването на шофьорска книжка ?
мерси предварително
Първо тряя а си пуснеш заявление да се явиш на изпит пред ДАИ ... а заявленията се пускат при инструктора който те е учил ... ако там те скъсат , тогава мисли да си купиш изпитите ...Първоначално написано от varSAritai
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
само да си посмял да си купиш книжка. помисли за хората които можеш да блъснеш. не го заслужават. помисли малко преди на направиш нещо.
не знам как може да си я купиш, а и да знаех нямаше да ти кажа...
аз си взех всички изпити (теория, бчк, кормуване) от първия път, абсолютно законно, с което съм горд. съветвам те и ти да направиш така. липсата на време не може да е оправдание, ако после отнемеш човешки живот
точно поради тази причина в БГ стават такива неща по улиците..
Невинни хора измират без война, а виновни продължават свободни..![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
М`да,незаконно е !!!Първоначално написано от daru6a1
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Запомнете едно ... шофьорската книжка не управлява колата ...
После - "Защо има толкова жертви по пътищата"Ми как няма да има...
Трагедията е пълна...
Виш сега , има 2 вида закупени книжки ...Първоначално написано от Korrnyy
1:неможеш да караш , отиваш плащаш и зимаш !!
2:минал си курс,научил си се да караш , трудни са ти някои изпити плащаш и зимаш!!
Каде е разликата : разликата е там че тези дето не могат да карат правят тези "катастрофи,а тези които могат да карат си карат .. !
дам не ми тря мнение дали ше газа някой или невъпроса е в това че кола ми трябва а няма време просто се разминавам с групите за държавния
и както момчето по горе каза не книжката управлява колата та в крайна сметка намерих 1 момче с което да говоря за таз работа все пак тази тема ми беше от полза
![]()