- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Студентски празник
Е , студенти , чувствате ли се празнично настроени около 8-ми декември , какви са ви плановете - имате ли желание и ще празнувате ли , с кого и къде , и какво е вашето отношение към този ден![]()
Ще ядем, ще пием и ще се веселим. Три дена хотл на Банско. 6000 марки.
Сера на този измислен празник. Сера и на всички, дето само на 8 декември са студенти.
Grumpy old madman
8-ми декември го празнувам от 1 месец...сега съм почивка!!!!!!!
тъпа работа,
аз ще си търся моите хора из Банско. тоя е леко пробен с колегите от специалността /по-точно с определени хора от тях/, пък от другата ще се отсеят нещата и ще е по-добре.
имам главно негативни очаквания от повечето 'празнуващи'.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
болна съм, а и нямам афинитет към масови събирания и пр.
или обратното
то миналия месец имаше още един студентски празник, ама му забравих името![]()
На мен този 8ми декември ще ми е много женски. Ще се съберем 5-6 колежки, ще си сготвим всяка нейния специалитет, ще пийнем каквото ни се пие, после ще се джойннем към 2 други дамски групи и ще си потанцуваме някъде.
Очертава се приятно, всичките девойки сме съвестни студентки и сме заслужили![]()
А на Канис му писна да мрънка, не знам.
Saatana vittu perkele hate crew!
Канис е хем още не го е пуснало ПМС-то, хем му е дошъл мензиса и дори 3 шоколада и кофа сладолед не можаха да го успокоят.Първоначално написано от Boot
![]()
Пък и не иска да си признае, че ще ходи и той да празнува, щото не е кораво и тру!
Grumpy old madman
И аз така си помислих![]()
Ее съчувствам тогава![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
По - добрият въпрос за тема щеше да е дали знаят защо имат празник точно на 8-ми декември!!!
Останах разочарована след предаването Нека говорят и глупостите, които 'студентите' казаха за празника си....
Срамота!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
да минава по-бързо че ми писна вече години наред едно и също, а аз като много нередовен пияч прекарвам буквално под масата. миналата година го проспах и в следствие на това, а и не само гаджето ми би шута. а по-миналата година беше пак нещо подобно, само дето беше по-весело щото помня дискотеката и всичко (пих само бира).
тая година пак така, ама ще се отрежа още повече щото няма и да съм шофьор, направо ще изпия две водки и една бира![]()
Веднъж реших да го празнувам, както си му е реда - с колегите на хижа, някъде около Мадара ще да беше...
Резултатът беше, че се благослових още на 7-ми срещу 8-ми, целия 8-ми го проспах, а вечерта ми беше толкова зле от онази домашна ракия, че изобщо не ми се пиеше, още по-малко празнуваше.
Освен това, поради обективни причини, дори не успях да открия глупавия Мадарски конник на скалата...
От тогава, 8-ми декември не празнувам.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ходих веднъж, за да видя какво представлява "празнуването"
доста жалка исотрия. след втората чаша на всеки му се изписва рожденото място на челото и селянията започва. То не е кючек, то не е опити за сбиване.
срам ме е малко
Гадни спомени, кво да правиш...Първоначално написано от JimmyGestapo
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
с кой да празнувам...в Еленския балкан съм чул, че има страхотни хижи и не са скъпи, а тия моите колеги са се забутали в неква кръчма в краен квартал на РусИ и им искат по 40 лева...
смърт за българския студент - а.к.а. чалгара, пияницата, наркомана, мързиливия мърляч и още подобните му лица
не съм писал неграмотния, че да го маркираш ;дПървоначално написано от antiWHAT