.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен Аватара на stylo

Отново преси

Знам ,че има много теми за преси за коса,особено напоследък. Бих искала да попитам за тези по-долу,защото няма много отзиви за тях.

www.electron.bg/philips-hp4698.html

http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=3142

Интересува ме дали приставките са добри и дали изправят хубаво.

Благодаря!

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Имала съм розовата, не изправяше хубаво.
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    тези преси не могат да изправят !
    в къдренето са добри
    първата е по-добра ,защото машите са керамика
    това е по темата

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на m1nik
    Търси преса с керамично покритие, за да не ти гори косата и винаги използвай продукт. И хубава преса за по малко от 60 кинта няма да си намериш, че даже и 60 са много малко.
    )

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас

Re: Отново преси

Цитирай Първоначално написано от stylo
    Знам ,че има много теми за преси за коса,особено напоследък. Бих искала да попитам за тези по-долу,защото няма много отзиви за тях.

Благодаря!
    Знчи аз за коледа мисля да си вземам първата, харесах си още миналия месец, и съм чувала "уж" добри отзиви.Търся си някаква с повечко приставки, но и да изправя добре. Някакви предложения?
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Благодаря!
    Първата е по-добра от втората + това не изправят хубаво,но в къдренето са добри
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от cherrygloss

Благодаря!
    Знчи аз за коледа мисля да си вземам първата, харесах си още миналия месец, и съм чувала "уж" добри отзиви.Търся си някаква с повечко приставки, но и да изправя добре. Някакви предложения?
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

www.electron.bg/philips-hp4698.html имам тази. Еми значи къдри перфектно и плюс това е с керамично покритие и до някаква степен щади косата. Но за изправяне не става аз за изправяне ползвам друга преса. Пак изправя, но много трудно става и отнема повече време.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

cherrygloss щом искаш и да изправя добре най-добре тогава си вземи от тези на Елеком
    хем е на добра цена хем изправя хубаво и има и вафлички .
    http://www.abo-direkt.de/abodir/gfx/...ien/sw_666.jpg тази на ровента също има доста приставки, но е с метално покритие и момичето в магазина ми каза, че тази на philips е била в пъти по-добра.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Супер фен Аватара на Shia
    Има ли значение йонизаторът в пресата,титановата керамика,нано диамантените плоч ии доколко влиаят те на качеството на пресата?

първата най-ми хареса..като функции е по-добра , братовчедка ми имаше такава и е супер доволна.. пък 2та изглежда хубава много хубава такава розавичка..ама не ми вдъхва голямо доверие! [/i]

Повече от фен Аватара на Melanie
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Има ли значение йонизаторът в пресата,титановата керамика,нано диамантените плоч ии доколко влиаят те на качеството на пресата?
    Имат значение и доста влиаят на качеството, но и на цената Но на повечето преси, дори и по-скъпите йонизаторът няма почти никакво действие, така че няма голяма полза от него. Останалите неща подобряват вида на косата след изправяне..те вече са по-нужни. А за тези преси - пресите с много приставки не изправят добре..за къдрене са добри, но не и за изправяне. На подобни цени можеш да си вземеш по-хубава преса, която ще ти върши повече работа.

Цитирай Първоначално написано от Melanie
    Имат значение и доста влиаят на качеството, но и на цената Но на повечето преси, дори и по-скъпите йонизаторът няма почти никакво действие, така че няма голяма полза от него.
    А всъщност има голяма полза от него, + титаново покритие, във всеки магазин ще ти кажат,че това е перфектната преса.

Повече от фен Аватара на Melanie
    Цитирай Първоначално написано от stoney
    Цитирай Първоначално написано от Melanie
    Имат значение и доста влиаят на качеството, но и на цената Но на повечето преси, дори и по-скъпите йонизаторът няма почти никакво действие, така че няма голяма полза от него.
    А всъщност има голяма полза от него, + титаново покритие, във всеки магазин ще ти кажат,че това е перфектната преса.
    Да, има, защото предпазва косата от наелектризиране, но наистина при повечето този ефект не се забелязва А за покритията - перфектна преса ще има турмалиново покритие - по-щадящо е за косата, която става и по-лъскава, а прическата много по-трайна.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    значи една приятелка има втората и е много доволна.Аз днес си купих такава : http://elekom.bg/details_perm_568_7in1.html и много и се кефя.

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Айде да не правя нова тема.Аз май и преди бях питала.Искам да си купя възможно НАЙ-ДОБРАТА преса, която да прави ситни вафлички и да изправя добре.Повече държа на вафличките.Ако някой може да помага.

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Ag
    Айде да не правя нова тема.Аз май и преди бях питала.Искам да си купя възможно НАЙ-ДОБРАТА преса, която да прави ситни вафлички и да изправя добре.Повече държа на вафличките.Ако някой може да помага.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Пууу да му се невидяло! Ама що не вземат да ви направят една важна тема с тия ваще ютии. Всеки ден като кликна в раздела има поне 5 такива теми. Вече се чудя на мойта 2-сантиметрова косица какво ли може да сътворите с това чудо на съвременната техника освен да ми опърлите скалпа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си