- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отново преси
Знам ,че има много теми за преси за коса,особено напоследък. Бих искала да попитам за тези по-долу,защото няма много отзиви за тях.
www.electron.bg/philips-hp4698.html
http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=3142
Интересува ме дали приставките са добри и дали изправят хубаво.
Благодаря!![]()
Имала съм розовата, не изправяше хубаво.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
тези преси не могат да изправят !
в къдренето са добри
първата е по-добра ,защото машите са керамика
това е по темата
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Търси преса с керамично покритие, за да не ти гори косата и винаги използвай продукт. И хубава преса за по малко от 60 кинта няма да си намериш, че даже и 60 са много малко.
)
Знчи аз за коледа мисля да си вземам първата, харесах си още миналия месец, и съм чувала "уж" добри отзиви.Търся си някаква с повечко приставки, но и да изправя добре.Първоначално написано от stylo
![]()
![]()
Някакви предложения?
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Първата е по-добра от втората + това не изправят хубаво,но в къдренето са добриПървоначално написано от stylo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от cherrygloss
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
www.electron.bg/philips-hp4698.html имам тази. Еми значи къдри перфектно и плюс това е с керамично покритие и до някаква степен щади косата. Но за изправяне не става аз за изправяне ползвам друга преса. Пак изправя, но много трудно става и отнема повече време.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
cherrygloss щом искаш и да изправя добре най-добре тогава си вземи от тези на Елеком
хем е на добра цена хем изправя хубаво и има и вафлички.
http://www.abo-direkt.de/abodir/gfx/...ien/sw_666.jpg тази на ровента също има доста приставки, но е с метално покритие и момичето в магазина ми каза, че тази на philips е била в пъти по-добра.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Има ли значение йонизаторът в пресата,титановата керамика,нано диамантените плоч ии доколко влиаят те на качеството на пресата?
първата най-ми хареса..като функции е по-добра , братовчедка ми имаше такава и е супер доволна.. пък 2та изглежда хубава много хубава такава розавичка..ама не ми вдъхва голямо доверие! [/i]
Имат значение и доста влиаят на качеството, но и на ценатаПървоначално написано от Shia
Но на повечето преси, дори и по-скъпите йонизаторът няма почти никакво действие, така че няма голяма полза от него. Останалите неща подобряват вида на косата след изправяне..те вече са по-нужни. А за тези преси - пресите с много приставки не изправят добре..за къдрене са добри, но не и за изправяне. На подобни цени можеш да си вземеш по-хубава преса, която ще ти върши повече работа.
А всъщност има голяма полза от него, + титаново покритие, във всеки магазин ще ти кажат,че това е перфектната преса.Първоначално написано от Melanie
Да, има, защото предпазва косата от наелектризиране, но наистина при повечето този ефект не се забелязваПървоначално написано от stoney
А за покритията - перфектна преса ще има турмалиново покритие - по-щадящо е за косата, която става и по-лъскава, а прическата много по-трайна.
значи една приятелка има втората и е много доволна.Аз днес си купих такава : http://elekom.bg/details_perm_568_7in1.html и много и се кефя.![]()
Айде да не правя нова тема.Аз май и преди бях питала.Искам да си купя възможно НАЙ-ДОБРАТА преса, която да прави ситни вафлички и да изправя добре.Повече държа на вафличките.Ако някой може да помага.![]()
Първоначално написано от Ag
Пууу да му се невидяло! Ама що не вземат да ви направят една важна тема с тия ваще ютии.Всеки ден като кликна в раздела има поне 5 такива теми. Вече се чудя на мойта 2-сантиметрова косица какво ли може да сътворите с това чудо на съвременната техника освен да ми опърлите скалпа...
![]()