- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- забравих
вчера направихме 3 месеца..обаче аз забравих, и се почувствах супер тъпото..защото той ми каза "може да ти се стори тъпо, но май си забравила нещо..помниш ли каква дата сме днес и какво стана на тая дата преди 3 месеца??!" по принцип не забравям такива неща, но напоследък имам проблеми с наще, той каза че няма проблем от негова страна,но не знам как да се реванширам и всичко, което измислям ми се струва недостатъчно, помогнете ми..![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
spox e
значи отиваш ..купуваш 1 кутия бонбони сядате на някфа яка пеичица в някфо яко паркче и хапвате там
казваш му : еми..
аз да ти са реванширам .. и
после добавяш - никога няма да я забравя тази дата и пак
; ех вживяям са
не ве тфа е идея ..аз поне тка бих направила
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Всеки месец, като мине ли и ти забравиш, ще пускаш теми как да се реваншираш?
Това са три месеца, следващия месец ще са 4...
Прекалено голямо значение отдавате.
^ 1 кутия бонбони ?? 1 пакет семки ??![]()
![]()
![]()
Колкото и глупаво да е тва с месеци за някои хора е адски важно..
Може наистина да няма пробле, все пак те обича и разбира, че имаш проблеми, но е хубаво от твоя страна да се реваншираш с нещо което ще му хареса.. за да покажеш, че наистина ти пука..
апфф спокойно .. какво като си забравила .. човешко е случва се ..Аз между другото не забравям датата, но въпреки това не му казвам всеки месец "честити еди колко си месеца мило" .. смисъл важното е, че сте заедно .. а това, че си забравила не мисля, че е толкова голям проблем ..
Ако иска ще те разбере ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мии всъщност за пръв път пускам такава темаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
нещо лошо ли намираш ??Първоначално написано от mArMaLaDkA
ем ко тряя хляб и лютеницаПървоначално написано от Linns
А как се е почувствал той? А как би се почувствала ти, ако беше на негово мясно?
И няма значение дали са 3-4 месеца или пък година. Това е вашата дата и ти не бива да я забравяш, а после да се оправдаваш и да търсиш начин да поправиш забравеното.
Замисли се!
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
това го знам..и не се оправдавам, знам колко гадно щеше да ми е на мен..но всеки прави грешки и има право да забравя понякогаПървоначално написано от BloodyAmy
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
дааааадададаад ..аййй убий я с камъни ..случва са ебах маама муПървоначално написано от BloodyAmy
![]()
постави се на негово място, ако той беше забравил какво щеше да искаш от него да направи и го направи ти. Макар че е човешко понякога да забравиш, още повече щом имаш проблеми.
![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
sunshinepp, ами тогава я поправи тази грешка. На твое място бих му подарила един ден само за нас двамата и бих го накарала да се чувства "най-щастливия мъж на света" , както се изразяват по латино-американските сериалчета. (:
buuu, мда случва се, но явно толкова й държи на тази връзка.
Нищо лично, присто констатирам.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
боли ме хура, честно да ти кажа... че сте направили 3 месеца
к'во като си забравила, все едно правите 10 годишнина, бе
дразните така като почнете да се вманиачавате, уроди
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
пооо-тихичко не се напрягай много.. тихоо тихо..Първоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
I don`t care .. ;] ..
Подари му един кожен камшик и му кажи .... "Айде ся накажи ме"![]()
звучи ми добреПървоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
ти к'ва си, беПървоначално написано от sunshinepp
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
а ти к`ъв си??Първоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
ехех, много смешноПървоначално написано от sunshinepp
миии всъщност, да..Първоначално написано от PsychologicalDisorder
що на тебе не ти ли е смешно
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
em da e кфа култура турсиш в мен след масурааааПървоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
![]()
![]()
каквиии ретарди има в тоя раздел не е истина
с всеки ден затъпявате все повече и повече...
не повече от тебеПървоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
I don`t care .. ;] ..
да съм позволил да ме цитираш, мършо?