- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- забравих
а някой да ти е искал мнение или позволение, червей!?Първоначално написано от PsychologicalDisorder
I don`t care .. ;] ..
ех, хумора от детската градина
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
aйййй неиздържалл ли си къф си е щи метна 80ка и ти мине ебах маа му жмелтак
If I played you like a toy?
емм.. по тебе се водяПървоначално написано от PsychologicalDisorder
като ме обиждат и аз ще обиждам!!!
айде хващай гората
![]()
I don`t care .. ;] ..
Е и?То може и всеки ден да ходиш да му казваш: "Честити 3 месеца 2 седмици и 4 дена..." примерно... Това е глупаво. Какво значение има бройката месеци, дни и тн? Нали сте заедно?
С моя не си честитим друго освен половин година, година и тн. Останалото е тъпо.
ее да амаа напоследък на всеки месец трябва да се прави нещо смисъл поне да се виждаме, а аз дори не успях да изляза с него..Първоначално написано от Bellatrix
I don`t care .. ;] ..
Голяма работа тцц,аз преди мн се впрягах сега дори не броя вече...![]()
Защо пък да трябва да се прави? Не си усложнявайте живота с глупости.Първоначално написано от sunshinepp
ок може би не се изразих правилно, нали знаеш манията на по-малките да са като по-големите..еми "възрастните" си праят годишнини, а някой по-малки не могат да изкарат година сещаш ли се?? и за тва месечникПървоначално написано от Bellatrix
смисъл не знам как да го обясня, но все пак месеца си е важен тъй като някой не изкарват и 1 седмица заедно
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
ами подари му нещо малко и симпатично и му се извини целуни го и му кажи чи има право на още един подарък![]()
ми може да го попиташ,как да му се реваншираш,смисъл,ако не ти идват никви идей,просто го питай,кажи му,че ти е кофти,че не си се сетила
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ти се ме махнала от подписа сиПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
няах място тогава ми даваше подписа е прекалену дълъгПървоначално написано от haritov
ся пак ще пробвам даано стане
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Случва се все пак си имаш проблеми.Няма да ти се разсърди.
хахкой го знае какво ще поискаПървоначално написано от ToniStoraro
![]()
I don`t care .. ;] ..