- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отново хелп
здрасти! пак съм аз. само да ви кажа за миналото момиче че не ме харесвало и също не ме е използвало. така. към настоящия проблем. харесвам едно момиче което е с две години по-голямо от мен но е на мойта височина. ние сме си приятели от 2-3 години и се сбижихме ако може така да се нарече. от един и същ блок сме. в едно и също даскало учим. срещаме се всеки ден в даскало и се поздравяваме. аз си мисля че тя няма интерес към мен но искам да я спечеля. знам също че не харесва никой и си няма гадже. има обаче 2 проблема. през тези няколко месеца напълнях с около десетина-двайсетина кила. няма представа как да ги сваля по-бързичко. втория проблем е че тя си пада по метъла. не много разбира се. слуша и други песни но най-много харесва метъла. може би това не е проблем за други но за мен е. по няква тъпа случайнос до сега харесвах само кифлички тоест глезли и пикли. незнам как да действам с такива момичета. по принцип съм си срамежлив но и тея килца просто пропаднах яката. ако може да ми помогнете и по двата проблема ще съм ви много благодарен. само да уточня че търся в момичето сериозна връзка а не само секс или нещо друго. не искам да установя връзка която няма да трае повече от два три месеца. аз съм сериозен човек и не обичам да ме използват. много ще съм ви благодарен ако ми помогнете. пишете спешно е.
тя е момиче като всички останали..би трябвало да я спечелиш със себе си , а не да се правиш на такъв какъвто не си..
ии
10 или 20 килца?!!!!
I don`t care .. ;] ..
ходи на фитнес или на някъв друг спорт,а тва,че е метълка няма особенно значение,тя ще те хареса заради това,което си,а не да се праиш на някъв друг,просто покани я на кафенце и така![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
горкичкия ти, използван от момиче и влюбен в друго ако бях на твое място щях да си прережа вените![]()
GTA Stunting
Първоначално написано от maistorluk
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Проблем 1: Диета + спорт
Проблем 2: Разговор + ... разговор?
Ако не я заговориш, как изобщо ще се сближиш с нея?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
20 килаПървоначално написано от sunshinepp
що бе живота е пред мен.Първоначално написано от Bixel
плс други мнения
Щом пускаш теми във форума, значи си в няква супер безизходица![]()
Кво толкова мислиш, дръж се естествено, опитай се да говорите за теми, които я интересуват, запознай се по-подробно с метъла, разбери коя група харесва..места, на които обича да ходи.Кво си се спекъл..Най-красивото и най-ценното се крие в простите и малки неща
![]()
Има си фитнес за тая работа, шишко
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
я си дай адреса че ми потрябва за малко. баси ко ся заяшдаш. да не си по различен. баси и човека. аз го питам за съвет той ме хока. наистина много се ядосвам като някой ме обиди. ако искаш щи дам скайпа на едно момче дето са дразнеше, дразнеше и му разбих фасона.Първоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми чесно да ти кажа в безисходица съм. ако я попитам директно тя ще разбере че нещо има. а пък нямам идеи как да я питам така че да не разбере. ако живееше в къща щях да и направя серенада (шегичка). плс някой да даде идеи.Първоначално написано от YaNcHeToOo
Е, като разбере, КАКВО, нали това е целта?Ти искаш да не разбира, че я харесваш, но да ходи с теб?![]()
Първоначално написано от YaNcHeToOo
не бе![]()
![]()
![]()
. глупости. на първо време да не разбира а пък после да я изненадам като събера инфо. пък и 2 години по-голяма от мене. тъй че незнам как ще го приеме.
в любовта няма граници, ако те харесва, двете години няма да и пречат изобщоПървоначално написано от maistorluk
Амиии разпитай приятелки/приятели и нейни и твои, може да знаят нещо за нея..аз така съм научавала толкова неща, които не съм подозирала, че ще чуя от даден човек
![]()
точно тва. сигурно тя няма да ме харесва. незнам как да я накарам да ме хареса. тва е адски трудно.
Трудно е, да, но може и да успееш.Не бъди нахален, не и се натрапвай, опитай се да бъдеш искрен и добър с нея..Намери и скайпа, все пак сте от едно даскало?!Нали сте от един блок, не се ли засичате като тръгвате за даскало, попитай я съвсем небрежно "Имаш ли нещо против да отидем заедно на училище?" (колко тъпо прозвуча) Той разговора ще тръгне сам, не вярвам само да мълчите не сте 5ти клас, все пак..
ми да ти кажа имам и скайпа дори и аха-то. тва със ходенето до даскало е добра идеа. и да ти кажа не обичам да нахалствам така че тва не ми е проблем. не обичам също да се натрапвам но имам доста голямо проблемче че когато говоря с хората се притеснявам. когато си търсих iPod и като говорих с продавачите там и малко заеквах. също съм срамежлив. незнам как ще надделея над тези недостатъци.Първоначално написано от YaNcHeToOo
любовта е способна да направи и най-невъзможното, ще ги преодолееш..тва със заекването аз го намирам за много сладко![]()
едно момиче което да не се дразни на недостатъка ми. благодаря ти. други мнения.