- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- леле ..кфо да му купя :Д
аз пък даже проучих парфюма му.. Adidass fresh impact е тоя аромат ме побърква!!!![]()
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Тва не е парфюм,а дезодорант против изпотяване,или автършейф който си слага след бръснене (ако има брада)Първоначално написано от sunshinepp
![]()
а бе парфюм си е има си такова пръскащо и айде не парфюм а тоалетна вода извинявам се!Първоначално написано от aciko
![]()
I don`t care .. ;] ..
Тия Адидаса са по-скоро спортни такива,друго си е парфюми катоПървоначално написано от sunshinepp
Пако Рабане,Булгари,Армани,Дави оф,Бос,Версаче.
Ако авторката иска може да вземе идеи и от тука![]()
ee сегаПървоначално написано от aciko
не знам ама този мирис мее убива! .. ти к`ъв ползваш!? а тя авторката иска нещо по-евтиничко
![]()
I don`t care .. ;] ..
ee сегаПървоначално написано от aciko
не знам ама този мирис мее убива! .. ти к`ъв ползваш!? а тя авторката иска нещо по-евтиничко
![]()
I don`t care .. ;] ..
Моят е Nautilus aqua. /за сега/
А като излеза от банята се пръскам със Стрейт,за да не се изпотявам.
Ами можеш да ми купиш някакви сладурски боксерки, да ми напишеш някаква картичка и да си оставиш червилото с една целувка като подпис. Аз на един приятел смятам да му купя мъжки прашки и да го избазикам. Ако разбира от шега, можеш и ти да ми купиш нещо такова. Парфюми и гривни и тем подобни ми е много банално.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ми купи му нещо свързано с любов аз ся приятеля ми като има ден ден в събота ще му зема огромна възглавница на която пише I LOVE YOU![]()
ама тфа с боксерките е мн яко също![]()
Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Ти го познаваш - ти знаеш какво харесва.. ако е запален по нещо вземи му нещо свързано с това, няма как да не му хареса.. Ако сте от скоро заедно можеш да играеш на сляпо, но ако вече сте от време заедно, би тряяло да го познаваш и да се опитваш да уцелиш би било странно..
Първоначално написано от PsychologicalDisorder
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
az kupih na moq komplekt teniska i bokserki belio, dali 6e mu haresat , hodim ot godina i ne znam prosto ko drugo mojeh da kupq![]()
внучка мИчта