.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Фитнес

Голям фен

Фитнес

Момче на 16 години съм 57 кила висок съм 162 ... какво да пия да порасна на височина чувал съм за някви разтежни хормони ... и кажете кой упражнения в фитнеса ми спират разтежа ? Анимал Пъмп много ли вреди ?

лелеее много си нисък
    Фитнесът много зле ти е повлиял, ще се отрази и на сексоалния ти живот

не ходи на фитнес

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    епа в тая зала няма ли инструктор?
    няма ли някои който ги разбира нещатата да му кажеш какво искаш да постигнеш и той да ти каже какво да правиш...
    а да се издължиш... ходи да тренираш баскетбол, волейбол, абе има и гугъл за тая работа!
    <N>

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Тренировки на лостове , увисвай се на лоста , набирай се , кофички ... общо зето да ползваш твоите килограми !!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Nikneg

МнениеПуснато на: Пон Дек 07, 2009 3:26 pm Заглавие: Отговорете с цитат
    лелеее Shocked Shocked много си нисък
    Фитнесът много зле ти е повлиял, ще се отрази и на сексоалния ти живот
    Shocked

не ходи на фитнес
    Въри се гръмни педе***т нещастен ... 162 да не е малко ти ако си мутирал 3 метра в тебе е проблема

П.С. Пич прави това което е казал момчето в по-горната тема.Лостове,кофички :P и не се притеснявай за ръста

162 см колко са ?! това за момиче е добре, но за момче е смешно.

Е има време да расте... нали знаеш че до 18 се расте, а при някои е до повече... смисъл може да стане 165-170 не се знае .

Цитирай Първоначално написано от zlat11
    Е има време да расте... нали знаеш че до 18 се расте, а при някои е до повече... смисъл може да стане 165-170 не се знае .
    zlat ти напрао го оспокои с тези ... 5 санта човече инструктора ще ти каже как трябва апак ко не ти се оди на фитнес е другите ти кааха там някви опражнения
    Вчера е минало, утре мистерия, а днес е дар

Мега фен Аватара на Neon

Re: Фитнес

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Момче на 16 години съм 57 кила висок съм 162 ... какво да пия да порасна на височина чувал съм за някви разтежни хормони ... и кажете кой упражнения в фитнеса ми спират разтежа ? Анимал Пъмп много ли вреди ?
    Пии Nesquik

Re: Фитнес

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    1. Тренирането със щанги не влияе на ръстта, поне не лошо. Доказано е че повчето щангисти са по високи от родителите си. Просто такъв е подбора, вземат по-ниски в отборите, а не че щангите ги правят ниски. Тренирам със щанги от 20 години и съм 188.
    2. Хормона на разтежа първо е много опасно да се взема без лекарско предписание и второ е много скъпо удоволствие.
    МНОГО ЛОША ИДЕЯ СА ТИ ДАЛИ!
    3. Анилъл Пъмп не вреди, но е суплемент за по-напреднали.
    www.lucky.fucheji.com - късметчета

Град
    Пазарджик
    Махни го това качване на кила и да станеш скала,щот ще си много смешен.Познавам един такъв висок горе-долу колкото тебе и яко назобен,имам чувството че ако го ударя един чук и ще го вкарам в земята.Увисвай се прави такива упражнения за издължаване и по добре се отдай на релефа иначе с масата ще станеш смешен!
    Това е лично мнение.
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си