интересува ме мнението на хората за следния вид мом4е като мен:
с нормално телесложение!
слушам само хип-хоп и се нося с по изсулени дрехички.... мразя циганките и циганите! също и турците! верен съм на стила си като цяло! обичам колите и спецялно дрифта с БМВ-та! обичах си колата и обичах да се возя по цели нощи с нея... като цяло прекарвам времето си като се мотая из квартала и около него ! кефя се на копончета с луди момичета които умеят да копонясват и не ги барка нищо! повечето ми приятелки ме имат за брутален тип... с мен са заради секса и заради парите! неприемат начина ми на живот за нормален и това че наркотиците и пиенето са в началото ми на списака с забавления! аз намирам за нещо нормално друсането...и това да правиш як секс с гаджетоси ! да спиш до късно и да отебааш сички путки ! да си брутален с надуфките и да затапваш секи ебан отворко и сяко мамино синче! правя си парите по нелегалния начин в тая даржава и неми пука от никои! момичетата се кефят на татосите ми и на колата.... но като цяло ме тарсят за тфа само! за едното ебане и за тфа че си скасвам гъза да се воза и да се мажа с изроди като мен!
та въпроса е повече към момичетата... бихте ли ми казали кфо да направя защото времето лети и съм на 22 вече... замислям се за сериозна приятелка и ми умразна да ходя все с момичета които тарсят само тфа в мен! кое да променя.... какво да направя!
неме разбираите погрещно и неме нареждаите щото както знаете човек живее такъв живот къфто му е отредено... неси го искам и несъм искал да ставам такъф.. но обстоятелствата са такива! тфа е .... някоя би ли била с момче като мен по други причини... и би ли ме обикнала?