Здравейте,хора!Реших и аз да си споделя проблемите и без тва няма къде другаде в момента да си излея душата та започвам:
от пролетта харесвах едно момче цяло лято бяхме само на здравей и здрасти..имаше шанс да се получи нещо,но го пропилях.Е както и да е,сега това момче нито ми пише в скайп,нито нищо.Ако случайно се засечем някъде ми казва здрасти колкото да не ме подмине като непознат.Бях си изгубила акъла по него,но след като осъзнах,че вече нямам шанс се отказах..с времето чувствата избледняха..срещнах друго момче с чаровна усмивка,което ми грабна погледа.Но уви,той се хвана с една моя приятелка..след 2-3 седмици "ходене" скъсаха,сега аз продъжавам да имам няк'во привличане към него,но не е така силно както при предишното момче.Мисля,че не съм негов тип,а и честно казано не знам как да постъпя-да се опитам да направя някаква крачка или да си стоя мирно..И ако предприема нещо какво да е,чуствам се тъпо,но да факт е,че не знам как да постъпя.И така в момента ми е супер самотно и умряло,не знам какво да правя,дори не знам откъде да започна..ако поискам да се запозная с нови хора в даскало напр.- не става,повечето от класа си седят само в стаята,а тези които излизат когато изляза с тях и те видят някой приятел забравят за мен и аз седя и не знам кво да кажа,те си говорят по няк'ви техни си теми и така..Дори и да не ми дадете някакъв съвет,благодаря,че изчетохте темата