.
Затворена тема
Страница 1 от 14 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 331

има ли любов за мен?

интересува ме мнението на хората за следния вид мом4е като мен:
    с нормално телесложение!
    слушам само хип-хоп и се нося с по изсулени дрехички.... мразя циганките и циганите! също и турците! верен съм на стила си като цяло! обичам колите и спецялно дрифта с БМВ-та! обичах си колата и обичах да се возя по цели нощи с нея... като цяло прекарвам времето си като се мотая из квартала и около него ! кефя се на копончета с луди момичета които умеят да копонясват и не ги барка нищо! повечето ми приятелки ме имат за брутален тип... с мен са заради секса и заради парите! неприемат начина ми на живот за нормален и това че наркотиците и пиенето са в началото ми на списака с забавления! аз намирам за нещо нормално друсането...и това да правиш як секс с гаджетоси ! да спиш до късно и да отебааш сички путки ! да си брутален с надуфките и да затапваш секи ебан отворко и сяко мамино синче! правя си парите по нелегалния начин в тая даржава и неми пука от никои! момичетата се кефят на татосите ми и на колата.... но като цяло ме тарсят за тфа само! за едното ебане и за тфа че си скасвам гъза да се воза и да се мажа с изроди като мен!

та въпроса е повече към момичетата... бихте ли ми казали кфо да направя защото времето лети и съм на 22 вече... замислям се за сериозна приятелка и ми умразна да ходя все с момичета които тарсят само тфа в мен! кое да променя.... какво да направя!

неме разбираите погрещно и неме нареждаите щото както знаете човек живее такъв живот къфто му е отредено... неси го искам и несъм искал да ставам такъф.. но обстоятелствата са такива! тфа е .... някоя би ли била с момче като мен по други причини... и би ли ме обикнала?

пич аз съм момче, ама като за начало като ходиш с някое момиче гледай да не е някой лапе а нещо на твоята възраст и може да и намекнеш или да си намериш ти, а не тебе да те търсят всякакви шаврантии

sad

ми бро аз само такива познавам... по на 17 18 години мифки дет са ми в телефона.... и приятелките им са такива.... незнам каде да тарся ! и още по кофти е че незнам как да се даржа с свестните момичета! и дали си заслужава ваобще !

кофти... ми нямаш ли познати (момчета) те да те запознаят с момичета на твойта възраст.. или... ако учим там в някой университет :Д

не ве бро ки училища.... от ловеч съм! тук си е гето! с надути путки и секи се мисли за някаф! мноо балаци са и мноо смотани курви дет само влачат.... напрао се нерва вече! искам се махна

като имаш толкова много кинти беги в София е. Не че там не е гето ама има повече момичета

За теб специално - няма.
    Няма и да има скоро, така че се примири от рано.
    В предишния си живот си счупил огледало и сега това се отразява на настоящия ти.
    Получаваш бонус съчувствие.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Смени дилъра,пич и излез от филма,в който сам си се вкарал

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Според написаното .. мисля,че се държиш като типичния баровец от квартала .Май разчиташ само на материалното в живота.Започни да правиш нещата с мисълта,каква душевна полза ще получиш,а не каква материална.

Понеже останах без думи, единственото, което ще отбележа е, че си крайно неграмотен. Може би пък момичетата не обичат толкова външния вид, парите и колите, колкото грамотния мъж.

ti smenq fizionomiqta iska6 li ?

shh hlebarka ti smena fizionomiqta iska6 li! mal4i 6oto ti kazah da neme zimate za ebavka neme poznaa6 neme znae6 koi sym kyf sym mal4i i galtai! kazah iskam mnenie na svqstno momi4e a ne na pi6leme kat teb! a tfa s ogledaloto i dilara... xax ne sym 4upil ogledala 100% praa si parite sam i nemi dreme ot sopoli kat vas! vaprosa mi e ne za dilara ili za tfa kfo e stanalo s jivota mi a dali ima momi4e koeto moje da ima 4ubstva kym men! idioti.....
    LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
    There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....

пожелах си тъпанар да пусне тема и хоп - веднага се появи ти. яко зле си пич. не знам до 22 как си доживял. ако баща ти те знае колко си тъп и неграмотен, щеше да те застреля още на 16-17.

sdfsdf

moje i da ste pravi... no kak da promenq jivota si kato nqmam nikoi do men! pove4eto sa kopeldaci i naduti putki... nenavijdam si4ki no tfa e istinata ! prosto iskam se promenq... no neznma dali si zaslujava!
    i za serioznite ako iskat da mi dadat savet i da razberat ne6ty pove4e mi pi6ete li4no

4e nemi se 4etat otgovori na pe6lemeta 6oto ste mnoo tuka i naideq si nqate kfo e istinskiq jivot na ulicata!

e:аси неграмотния простак си, честно. (в буквален смисъл)

Нищо чудно, че задаваш подобни малоумни въпроси.
    Ти не можеш да се изразиш като човек без да обиждаш и да се изхвърляш. Никой не го интересува сам ли си вадиш парите или харчиш тези на мама и на тате. Проблемът е, че ти си пълен неудачник и за това извинение няма. И истинска любов също няма да има.
    Защото не заслужаваш.

fssdf

lubomirky 4ovek izrasnah sam! spored teb imalo li e nqkoi da me zastrelq 6tom sym jiv! q pomisli malko dali 6te jiveq taka ako imam roditeli ! nesym kat teb mamino sin4e! ae kat neznae6 mal4i! vaprosa mi e druk! aman ot tapanari! osven da pliuete neznaete ni6ty! dore 4e nesi v vkartala 6oto 6te6e da si zaspal odavna ! kaput spukan!

sfs

TouchScreen за разлика от тебе мога да пиша грамотно и имам дипломи! с англииския съм наясно повече от теб 100% и да... може да си прав но имам голяма уста и немога да мълча на никой! живота ме направи такъв! има ги и други като мен! приеми че е нещо нормално това в българия!

йеах, емсимаафаката ли си ти? как не те познах, риъл Б? че ти беше от групата на великия Rat GG, нали? улицата е твоят дом.

а да ти отговоря на въпросите - почни в първи клас и ако имаш желание, съм сигурен, че до 25 си минал във втори. наистина няма да ти е лесно, ще се наложи да пишеш правилно и да решаваш трудни задачки от рода на 5+5=10, ама ти като един истински познавач на живота и най-големия гангстер на тая планета ще се справиш.

за момичета мога да ти гарантирам, че няма да изпитват чувства към теб никога ;>

Мнимите дипломи по английски не са нищо, щом на родния си език не можеш да пишеш.
    Да ти втръсне от такива псевдогангстери. Ти не си нищо повече от едно мрънкало. То не е въпросът в това, да хленчиш какъв тежък живот си имал и да си вдигаш самочувствието по форуми, че си имал такава и онакава кола, ами да постигнеш нещо в живота, да имаш някакви приоритети(твоя, най-важния в случая е да се научиш на правопис и пунктуация). А, да - и докато продължаваш да се обръщаш към момичетата с вулгарното обръщение на женски полов орган, ще получиш единствено дясната си ръка за утеха в самотните нощи.

Re: sfs

Цитирай Първоначално написано от suckmycock
    TouchScreen за разлика от тебе мога да пиша грамотно и имам дипломи! с англииския съм наясно повече от теб 100% и да... може да си прав но имам голяма уста и немога да мълча на никой! живота ме направи такъв! има ги и други като мен! приеми че е нещо нормално това в българия!
    Щом на родния си език не можеш да пишеш грамотно, значи си НЕГРАМОТЕН.
    И какви дипломи имаш, че пробуди любопитството ми. Или може би си си ги купил? Не изглеждаш като човек, който "може" нещо. А и какво общо имаше англиЙският в случая?! И как разбра аз на какво ниво го владея?

ПП "българия" се пише с главна буква "България". Това само така между другото.

:)

благодаря за съвета! явно има някои които ме разбира..... но ме съмнява това да си ти! ще те помоля да си замълчиш ! неискам вече да се занимавам с тъпи спорове просто несте ми интересни! защо непрочетете че искам да се променя.... знам че съм надут гъс... с голямо самочубствив и т.н. ! но това какво ви дава право да ме съдите! искам съвет какво да правя и дали има момиче за мен! да търся ли така наречената "любов" или не! неми трябва мнение за това какъв съм!

Пич, ти не си просто 'надут гъС (?!)". Ти си неграмотен гъЗ. Това е по-страшното. И това трудно ще се промени. Защото сега си ограничен и прост и не можеш да разбереш елементарни неща, камо ли абстрактни като любовта.

асаддсфс

и да отговоря на момичето... ако е глупачка защо да нея нарека така! ако заслужава да се обръщам към нея добре.... бих го направил! но ако е познавам и знам какви ги върши ще се даржа подобаващо с нея! мога да имам чубства но повечето около мен са спали с целия град и за мен са под нивото на думата"жена" затова им викам путка! съжалявам но това е разбирането ми!

недей да я търсиш, щото само ще тровиш живота на някое момиче.. а и не си никъв, това го знай ;д зле си.

дфс

TouchScreen пич да ти е минавало на ум че просто съм друсан и немога да пиша нормално.... или може да съм пиян..... или да неседя като теб пред компа по цял ден за да мога да пиша сичко както трябва? и те помолиш да спреш да се заяждаш!

Re: асаддсфс

Цитирай Първоначално написано от suckmycock
    и да отговоря на момичето... ако е глупачка защо да нея нарека така! ако заслужава да се обръщам към нея добре.... бих го направил! но ако е познавам и знам какви ги върши ще се даржа подобаващо с нея! мога да имам чубства но повечето около мен са спали с целия град и за мен са под нивото на думата"жена" затова им викам п***а! съжалявам но това е разбирането ми!
    е ти начи заслужаваш да ти казвам 'тъп' и да не се засягаш, така ли? ти доказваш на всички, че си тъп, неграмотен, глуповат, ограничен, безмозъчен, не заслужаваш да живееш направо ;> някоя маймуна е по-умна от теб, нигга

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си