- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли любов за мен?
Като за начало пиши на кирилица и то нормално, какви са тея тъпи лафове като "бро", "da me loff" и подобни. Пък и това, което в началото каза, че не си си избирал живота такъв и не искаш да бъдеш такъв не е оправдание... Можеше и да не си надрусан гъзар, но това просто ти се е сторил по-лесния начин...Мисля, че излишно се правиш на някой, който не си и уж казваш, че искаш да се промениш, но не го правиш...И все пак не е толкова трудно - просто промени начина си на живот, спри наркотиците, спри да се забиваш с тъпи момичета и да спиш с всяка, която ти падне...Свестни момичета има много, например в университетаТи учиш ли? Ако не, по-добре започни...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ei... to4no va6to mnenie 4akah! blagoda za pojelaniqta... da vi se vra6ta dvoino![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....
gabi_94
виж... понеже мнението ти е свястно ще те послушам! шипа на кирилица и ти гарантирам че спирам наркотиците! но просто проблема ми е че свикнах да съм центар на внимание... момичетата да ме търсят а не аз тях! сега искам да се науча да се променя и т.н. за да имам някои до мен! а не да седя сам! кои може да ме научи.. кои може да ми помогне... и дали е вазможно да пробвам и така нататак... или просто да заеба тфа и да си живея както знам!
Абе на всички момчета им идва акъла един ден и разбирате коолко е хубаво да имаш някой само за себе си, който да те обича, както ти него..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
размазваш обаче! центъра на купонаааааааааааааааа си ти е, тупалке !
![]()
![]()
![]()
![]()
линс.... точно тфа искам! но маи тука никои него ебе че искам да ми дадете савет как да го постигна... секи се ебава! ако ми го каже някои тфа наживо в очите реакцията ми няма да е както е тука.... негарантирам че ще деиствам и сам.... нервен съм щото се водя само с такива хора! имам цялото време на света да се променям.. и знам че човек се променя защото съм го правил много пъти и съм успявал да намеря решение сам на проблемите си! но .... уви в момента незнам откаде да започна! първо.. спирам друсането.. второ спирам да чукам малките курви и да излизам по клубове.... а какво да правя ? да седя на компа ли .... нз... каша ми е в главата !
и габи... неуча понеже съм се научил как да си правя парите и в момента неми е нужно никакво образование... към дамите се даржа добре! а към кифлите.... то се вижда! П.П. това ти ли си на снимката ?
lubomirky
еи човек моляте кажи че сереш прав и се наведи малко.... хвани се за палците и викни на майкати да идва да те резне с черния си кур отзад та да спре да те сарби! и да ти секне тея лаина дет ги балваш... то небеше от устата от ушите от носа... а дано ако запуши големия ти гъс да спрат да бликат !
Почва да ми писва от теб.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
еи или си тъпа или несващаш.... ако нети се чете нечети! и ти си кат него... само се обаждаш и никфа полза от теб! с теб и спермата от лицето на курва небих изтрил!
малчи... нечети... и ти е решен проблема!
П.П. LadyDi и на мен ми е писнало от курви ама ги тарпя и ги ебаам кат ебаам теб!
Той ви пита за съвети, вие го хулите.. Не може всички да са еднакви..
Аз даже бих казала евала, че иска да се откаже от наркотиците.. А за това как се държи си е лично негова работа, не можете да го промените нито като му давате акъл, нито да го обиждате..
еи то не секи умее да разбира ! само истинските жени умеят това! тука са повечето путки ! и като казвам путки имам предвид не само женските а и мъжките !
С този език и маниери всяка ще ти върже.И защо ли аз като пиша тема за моите проблеми,никой не се ебава с мен?Първоначално написано от suckmycock
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Окей, виж сега. Казваш, че не знаеш от къде да започнеш. Значи решил си да спираш наркотиците и да не ходиш по клубове вече, това е добро начало. Сега трябва и да оставиш приятелите ти, ако са "пумяри" с извинение, сещаш се какво искам да кажа. След това трябва да излизаш, но самичък през деня, на различни места, на които не си ходил преди. Да опиташ да се запознаеш с нови хора, като се държиш по-човешки и като намериш нормално момиче, с което също трябва да се държиш нормално, вече ще ти е ясно какво да правиш и може би ще я спечелиш. НО, за да стане всичко това, трябват много, много усилия... Успех.
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
haritov
незнам! не ме и интересува! аз както казах искам мнение от момиче... и искам да видя какво мисли едно момиче а не кретени... вярно е че немога да пиша свястно... че съм се сабаркал в глупости... но аз искам да се поправя, и тука неми помага никои а ме ебава! и кфо... аз съм виновен че съм такъв ли? и че се старая да се оправя.... ?
Като се замислиш кви са темите ти да се чуди човек, а ?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=299316
![]()
![]()
![]()
![]()
Кога въобще си пускал сериозна тема !?
харитов може всякакъв да е, даже по едно време ме дразнеше много, ама поне когато се иска свестен отговор, той го дава ;>
а ти тук сега пред някъв, който не заслужава да живее, се правиш на майка Тереза..
Scouser
с приятелите ми си изкарвам парите..... ако се отделя от тях няма да имам пари.... и един вид ще падна в трапа.... да речем че мога да отделям време... че съм свободен в седмицата 6 сена... само в един изкарвам парите! другите 6 сена аз нямам с кои да излизам... те ме тарсят и с тях прекарвам почти цялото си време! може и те да искат да се променят... но неможе да го кажем еи.. ае спираме до тук защото спрем ли..... умирмае от глад! ако неси изкарам кинтите аз нямам откаде да зареда бензин.. нямам с какво да си купя да ям... нямам с какво да си купя дрехи и т.н.... да неговорим че точно с тфа което си изкарвам парите несе казва е така краи.....има хора които просто незнаят какво е НЕ ! просто искам да се променя.... характер и да успея да намеря някои до мен! можеби ще направя така че да си променя компанията.... но немога да зарежа старите приятели! без тях аз немога да живея един вид!
Айде бе, моля ти се..
Сам каза "ако поиска" .. няма кво повече да кажа ..
Момчето ви каза да сте сериозни, ама възпитанието ви явно не го позволява..
'Баси хората..
Не се правя на нищо, просто се поставям на мястото му, и ако пусна тема и напраят 9 страници в които да ме поучават някви си форумни звезди дето не знаят нищо за мен вместо да ми отговорят на въпроса ест, че ще се нервирам и ще говоря както него !
Мнението на всеки е важно,ако съм збъркал в поста си прости ми!Първоначално написано от suckmycock
Но както казах оправи си маниерите и забрави тази дума путки!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
и кои от вас може да ме разбере... писнало ми е да ми казват него прави... един неми е казал еи... пробваи така... кажи ми тфа можеш ли да направиш... никои неме изслушва как стоят нещята а дава коментар как пиша и как се даржа! неразбирам вие само умеете да псувате ли повечето... поне се намира някои които да ми каже нещо свястно... вярно е че несъм цвете за мирисане... но както ми казаха преди малко че не всеки умее да бъде себеси... е аз съм себеси тука но не постоянно! като ми пише някои глупост.. се старая да го задоволя и да му отговоря с по голяма глупост! нецеля да наранявам никои... неискам и да засегна някои... но някои ме засягат и аз си отвращам и в очите на хората ставам още по гаден! но шом се ебават с мен и аз се ебавам! тфа е в кравта ми!
haritov
да предположем че се отнасям така с хора които го заслужават и по един или друк начин неса ме уважили! сега ако си точен няма да ти кажа така! казвам го за тези които се впрягат и се опитват да ме наредят! щом даже ми казваш и извиняваи.. евала ! точно теб вече бих изслушал! но другите.. които се праат че имат морал... и ме редят.. ебал съм ти морала! ще ги наричам така защото са такива!
Трябва ти психотерапевт![]()
Сериозна съм, може би ще ти помогне.
all day... all night... what the fuck?!
добре, следващите неща, които ти ги казвам са сериозни.
ти си един смешник, който се мисли за голям. разбери, че не си никакъв бандит/гангстер/батка. не ми пука с к'во си изкарваш парите и за какъв мафиот се мислиш. ти си нищо. не си нито рапър, нито гангстер. ти си поредния дришльо, дето си мисли, че като е силен пред слабите е велик. щом искаш промяна, ставаш утре, къпеш се и отиваш да си намериш някаква работа. колкото и зле платена да е, пак ще е някакво начало. спираш да мислиш, че си единствения на тая земя и всички живеят заради теб. ако вземеш да се образоваш малко, може и да започнат наистина да те харесват момичетата(най-голямата ти цел в живота) и без да ги 'купуваш с купищата ти пари'. стегни се.
човеко несъм споменал че съм гангстер! нито че съм и рапар... незнам и как стигна до тези изводи! и какво означава за теб това... но може би грешиш! и немисля че мога да работя нормална работа... никаде неме взимат! и не защото немога.... а защото визията неми позволява! имах обица и на веждата... махнах е за да пробвам да изглейдам прилично... купих си костиум даже и отидох на интервю.... и фко ми отговориха... покриваш изискванията момче но си лежал и неможе да работим с теб!
и какво.... да ходя да пробвам да бачкам за 1000 лева... дето неми стигат да ям и да си плащам сметките...
и защо ме наричаш гангсер! гангстерите са в америка и в гетата! да си гангстер означава да ходиш с патлака по улицата... да седиш в долнопробни клубове и да крадеш от другите гангстери.. да водиш безмислени битки с другите банди... аз нито убивам.. ното крада други хора! невредя на никои! несъм гангстер! и моляте ... образоваи се! прочети малко повече за теи наречениете гангстери!
а доколкото до рапа... извиняваи но пиша рими за много по големи хора от теб! те ме слушат... и ме взимат на сериозно... за теб съм смешен но текстовете на някои песни дето си ги слушал са минали през мен!