- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли любов за мен?
Linns
стига ве..... и на един приятел майкаму сме качили в един саит! ти в кои саит качваш снимки? и каде е има бабати?
LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....
Пич ако си мислиш,че с тези цинизми ме правиш да изглеждам тъп лъжеш се.Така злепоставяш себе си.Пробвах се да ти вдигна самочувствието,но не се получи.Нз дали темата не е ебавка,но който и да си остани си със здраве!Първоначално написано от suckmycock
И помисли над един въпрос!
"Ако се ожениш и си имаш деца,какво възпитание ще им дадеш?Твоето ли?"Децата ти ще бъдат като теб,за теб няма любов!Съжалявам!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
http://www.gepime.com/LORETY/
да ти кажа не е много красива жена... но има на какво да научи някои чикиджия като тея тука дет ги избиват комплекси за чикийте
haritov
еи пикочен мехур докато се ебаваш с мен няа те зимам на сериозно и няа как да стане да ми дигнеш самочубствието! то си ми е добре и кой кфото и да прави неможе да ми го промени! много добре знам колко струвам и мога да си позволя да ви редя щото вие сте отбор балъци! ебавате се и очаквате някои да си трае.... ама не и аз ! устат съм.. опорит и неми пука! знам какво искам... и намирам начин да го постигам! така съм оспял...а ти като ми говориш къф съм ааааа уууу ала бала тфа онова лижи ближи върти суче раз два три трънки мрънки бабини девитини правопис нахуя ми е! така мога да пиша! така мога да се отнасям с хора като вас които неме зимате на сериозно! така ми харесва да ви редя! и така ще го правя! с сериозните се отнасям сериозно! с балъците си праа ташак щото само тфа заслужавате... да си праите гаргара с спермата ми!
LadyDi
ама пикло забраих да те попитам кога го правиш тоя сех?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
като те гледам легна си раничко...
а и си рано и на компа.... ти посред бял ден ли се ебеш?
неходиш ли на даскало да учиш Правописа и БЪЛГАРСКИЯ ШИБАН ЕЗИК ? къчка тупа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
задниците нецелувам! задниците ритам ! задниците и хеитърите за акъл никога непитам!
аз съм готов със гадни лирики да те заровя!
парите неправят мъжа а мъжа прави парите!
както жените обичат глупаците да им свалят звездите
общо взето аз съм на земята ти си на небето!
НЕМЕ ПОЗНАВАШ НЕМЕ ОСЕЩАШ ПО ДОБРЕ ДА ТРАЕШ
АКО ИСКАШ КОЖЕНИЯ МИ ЕЛА ДА ОПОЗНАЕШ!!!!!!
ДОКАТО СИ ФОЛКСАМОДИВА ПО ДОБРЕ Е ДА МАЛЧИШ
Не, бебчо.
Аз завърших преди 7 години. И правописа, както виждаш, съм го научила.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
значи си ми кака!![]()
![]()
и ми е на кура за правописа ти! като гледам в тоя форум 1 на 100 пише правилно!
от тфа фаида никфа! и несъм ти бебчо... мечтай си!
бая са те били с чайника по главатаПървоначално написано от suckmycock
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
haritov
ти ко имаш чайници и те бият с тях.... брау! аз съм в 21 век и чайник неизползвам! има куп глупости дето го заместват... кафе машини микровълнови и т.н. ! чайчета си праят гейтаците кат теб и си мислят че смотаните ги бият с чайници.... ама грешиш! и съжалявам.. дядо коледа несъществува! невярвай в чудеса !
тоя дегенерат от Ловьеч ли е, бе
Хахах
СЕЛО
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
заради такива като теб Хитлер загуби войнатаПървоначално написано от suckmycock
PsychologicalDisorder
я виж кои пише правилно име на град.... вие кфо.. смятате че ловеч е провинция ...или че сте по развити от ДУБАЙ ?
Нарочно написах Ловеч с "ь", 'щото говорите мьеко.
'tard
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
haritov
добре че убиха хитлер за да живеят такива като теб...
PsychologicalDisorder
бъркаш с перник ! ти за Крушата чувал ли си... дали е говорил меко... и дали говорим меко сега ?
добре, добре
gangsta
Това ще да е някое местно величие...Първоначално написано от suckmycock
начи толкова и знаете за историята в БГчетете си мечо пух и български език... и спрете да мислите за това кои как живее и как пише и говори! гледайте себеси!
Тоа Крушата да не е някой македонски ''цар''Първоначално написано от suckmycock
LadyDi
ловя бас че майкати и бащати знаят кои е Крушата ! и какъф е бил! попитай я... дано научиш нещо и за гриша ганчев ... за куцера... както и да е! оставям ви в размесли и страсти! аз отивам наванка да си бия чикии по пътя в колата! а ти се еби с приятеляси пред компа и пиши коментари колко съм тъп и колко съм неграмотен!
Докато ние размЕслим за Ловешките "национални" герои, не е излишно ти да попрочетеш някой правописен речник. Или поне елементарна детска книжка...
Какво ми даваш пример с Гриша Ганчев? Кой не е чувал за него... прелестни неща...
Боже, от 7 милиона души население в България, ние трябва да познаваме единствените, неповторимите ловешки гертруди...