.
Затворена тема
Страница 14 от 14 ПървиПърви ... 41011121314
Резултати от 326 до 331 от общо 331
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Докато ние размЕслим за Ловешките "национални" герои, не е излишно ти да попрочетеш някой правописен речник. Или поне елементарна детска книжка...

Какво ми даваш пример с Гриша Ганчев? Кой не е чувал за него... прелестни неща...

Боже, от 7 милиона души население в България, ние трябва да познаваме единствените, неповторимите ловешки гертруди...
    сега разбра ли колко си необразована
    Ся остава и да не знаеш добричката легенда бат Насю мамула

сък нещо си там ти ще задминеш Божидар Димитров
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Какаляшки...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

оле... вече зе да си личи коя е умна курва и коя е проста кат теб! умните го духат и карат мерцедеси а тъпачките кат теб дет незнаят кои има пари си шляпат по компове за 500 лева и си мислят че са НЕЩО !
    LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
    There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от suckmycock
    оле... вече зе да си личи коя е умна к***а и коя е проста кат теб! умните го духат и карат мерцедеси а тъпачките кат теб дет незнаят кои има пари си шляпат по компове за 500 лева и си мислят че са НЕЩО !
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

аре приятно разработване на анусите ви желяа... умни кучкииии а аз отиам да си бия кефа наванка ! после се чуем пак и ще прочета пак пореднята простотия как немога да пиша и колко съм прост ! приятно кибичене пред комповете миссисссс святттттттт
    LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
    There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....

Супер фен
    т. 11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си