- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли любов за мен?
сега разбра ли колко си необразованаПървоначално написано от LadyDi
![]()
Ся остава и да не знаеш добричката легенда бат Насю мамула
сък нещо си там ти ще задминеш Божидар Димитров![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Какаляшки...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
оле... вече зе да си личи коя е умна курва и коя е проста кат теб! умните го духат и карат мерцедеси а тъпачките кат теб дет незнаят кои има пари си шляпат по компове за 500 лева и си мислят че са НЕЩО !
LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....
Първоначално написано от suckmycock
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
аре приятно разработване на анусите ви желяа... умни кучкииииа аз отиам да си бия кефа наванка ! после се чуем пак и ще прочета пак пореднята простотия как немога да пиша и колко съм прост ! приятно кибичене пред комповете миссисссс святттттттт
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....
т. 11