.
Затворена тема
Страница 2 от 14 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 331

Re: дфс

Цитирай Първоначално написано от suckmycock
    TouchScreen пич да ти е минавало на ум че просто съм друсан и немога да пиша нормално.... или може да съм пиян.....
    А защо не и двете?

сдфсдф

lubomirky не човек грешиш! няма "немога" има неща които неискам да правя! аз ви казах много добре че се опитвам да се променям... но такива като вас неми вярват и се отнасят зле с мен.... много е трудно да се опитвам да си малча! но го правя ! хаиде да несе караме! искам съвети просто... ако неви бях казал какви ги варша и какъв съм нямаше да имате такова мнение както и да е.... моляте несе заяждаи неми е приятно! благодаря!
    LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
    There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....

От кога човек, седейки пред компютъра се на учава да пише грамотно? Тук не забелязах някъде установени граматически правила, които трябва да спазвам.
    И не се оправдавай, че си друсан или пиян, защото мисълта ти, колкото и ограничена да е тя, не тече по типичния за тези хора начин.
    А пък ако си друсан или пиян, няма да ти пука изобщо за любовта.

lubomirky

отбелязвам само че незнаете нищо а коментирате за правописа ми! аз като се замисля.... много хора непишат правилно Български Език! но няма значение.... по умният отстъпва! щом така мислиш това е твое мнение... за което благодаря! изслушах те.. обарнах ти внимание.... стига си нареждал защото когато аз започна да ти сипвам пак ще ме изкараш същия! на теб ти е все едно как се даржа просто гледаш да се заяждаш!

още от утре почвай училище, това е моя съвет към теб ;> ще срещнеш нови хора, но по-важното е, че ще започнеш да мислиш с течение на времето. вярно в началото ще са малки за теб, ама като станеш на 30 и те на по 15, ще се приема повече от хората. успех :>

Град
    Знам ли и аз,майна

Re: дфс

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    TouchScreen пич да ти е минавало на ум че просто съм друсан и немога да пиша нормално.... или може да съм пиян.....
    А защо не и двете?
    http://vbox7.com/play:576a3405

дсфс

TouchScreen несъм казал че съм друсан или пиян! просто исках да се изразя че незнаете колко мога да пиша и какво мога да правя.... а ме съдите за правописа.... нз... няма логика! мойе и с една рака да пиша... какво значение има? както и да е... моляте спри с заяждането ! ако си повече човек от мен ще ме разбереш че се опитвам да несе заяждам и очаквам и аз същото! цял живот съм се отнасял с злоба с секи които се отнася така с мен... но това не е решението! просто искам мнение... от каде да започна... какво да правя... с какво хоби да се занимавам... каде да търся решение на проблемите си! тука виждам само злоба... и не само тука а насякаде... как очаквате да се даржа като насякаде ме нападат ! да мълча... ок! печелите ще си малча и няма да се заяждам! докато несе намери някои които да ме разбере и да ми даде свестен съвет! имам търпение....

sdfs

mArMaLaDkA
    на теб къф ти е проблема или неси ебана скоро та се продалжаваш да се заяждаш! после се чудиш що опотребявам думите тъпа путка и т.н.?

сдфс

разбрах че неможе да кажеш нищо свястно ! замалчи моляте.... или лапаи пишки и се еби ! нали такива кат мен деиствали с раката... а ти има с какво... ае при него и деистваи!

Просто ми е кеф да ти офлуудвам темата, амебке златна!

Re: sdfs

mArMaLaDkA
    на теб къф ти е проблема или неси ебана скоро та се продалжаваш да се заяждаш! после се чудиш що опотребявам думите тъпа п***а и т.н.?
    точно така, копИле, разбии я с думи, нигга!

гфхфх

явно в балгария трябва да си остана гад... и да ви еба маиката на сички щото няма разбиране.... и да се опитвам да ме разбере някои и да ми помогне ненамирам нито едното нито другото.... значи да си остана гад с вас и тфа е! на злото с зло ! ще ви мачкам в живота и нека ме имате за тъп и за неграмотен! аз ще си карам смотаното БМВ и ще си праа кефа с кифли като повечето лапета по на 16 17 докато мога.... или докато умра! пожелавам ви да незнаете кфо е този живот... седте си пред комповете гледаите си филмчета и четете български език... и като излезете на улицата несе нервете че ще ви приджоби някои които е като мен и е искал да мъ се помогне а е нямало кои... щото секи го е смятал за наивен и неграмотен гангстер които знае само да псува.... ето за това си направих THUG LIFE ! защото никои неможе да разбере хората които са без избор като мен!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    доста кафев си.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

ти Тупак ли си ?! карай си 3ката на баща ти дето му е подарена за сватбата и т'ва е. пък и погледни реално на нещата - мислиш ли, че некъв дришльо като теб ще ме прИджоби на улицата? смешник, мълчи и не се излагай.

fgfg

az li se izlagam 4e tyrsq mnenie... a me opliuva6? kato si bil malak nesa li se ebaali s teb takiva gadove a we drislio? moga te razkataq samo s 2 leva! 6oto tolkvoa ti struva jivota ! i da ... to4no moga ti kaja 4e s pedal4e kat teb det se rovi v toq forim i se my4i da nalaga mnenie na pytq 6te te sma4kam kato hlebarka ! 6toto neti stiska da prieme6 4e ima hora koito jiveqt malko po zle ot teb.. i 4e neim puka! i tapanar.... kakto kazah sam si kupih si4ko ! jiveq sam... i pravq si4ko sam! nevqrvam ti da si sam.... pi6liok! mravka si za men! mal4i ve4e 4e se nerva aman ot svestni grajdani !

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    хахаха

и last.fm-ец

sdfs

w0sh ne we brat... az sym 4erven a ti zelen! zemi se polivai pove4e 4e 6 izmrazne6 taq zima! i si zatvarqi prozoreca ... malko si otveqn nemisli6 li? dupi6 se tam det netrqa! da nete zaboli krasta!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    ау.
    е нищо. Поне родителите ми не са брат сестра.

и last.fm-ец

сам само чекиите, друго не ;Д забавен си :п

xaxax

xaxxa mi kfi sa roditelite ti.... da ne e maikati da e vtora bratov4etka na lelqti a ba6tati da i e sin we akyl! 4ek za roditeli li po4nahme da se redim we... eiii neznaeh 4e padate tolkova nisko tuka no ni6ty... edno laino kolkoto pove4e go 4ovarka6 tolkova pove4e miri6e.... da te porazra4kam o6te malko iska6 li ? nebqh smqtal mnenie da davam za teb no mai e po dobre da si navre6 glavata v gyza da se ogleda6 na6iroko za da vii6 kyf si gyz... da izplezi6 ezik da se pozabar6i6 malko i da se pokaje6 da podi6a6 malko vyzdoh! posle ve4e moje da pi6e6 ne6ty.... koeto da stava za mnenie po varposa a ne za mnenie za roditelite ti!

пич, има само един вариант да ти се смеем повече - да пуснеш снимка :д

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Всъщност роднинските отношения между родителите ти се отразяват пряко върху твоето интелектуано равнище.

и last.fm-ец

lubomirky
    prodaljavai s tqh togaa! dokato ima kurvi kat maikati 6 karam na tqh a ti se ojeni i da naeba i priqtelkatati... i da se opraim 4e mi pisna! ae lqgai si ve4e maiikati ili jenati neti li kazaha 4e stola ti podmirisa! izseri se i si lqgai 4e si kat trup ne samo v akyla !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си