- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли любов за мен?
смех, големи художествени измислици. ама нямаш талант, аз на твоите години какви неща пишех ако знаеш (не си на повече от 16)
![]()
w0sh
mmm.. taka li smqta6 !ela da te zapoznaq s tqh togaa....
i 6te te nau4a da sere6 prav! kakto i mnogo drugi zabavni ne6ta koito nesym rpobval .... 6toto nehodq na gosti
no ti ela... ima6 pokana! ako i 4uval si donese6 da nemi capa6 garaja 6te e perfektno! no ako nqma6 pari4ki... prodai na dqdosi kozata ! ili na ba6tasi e46-cata ot na dqdoti zave6tanieto! moje i na maikati vibratora... toi 6 stigne za 4oval! a na sam idvai na stop... ako vratne6 svirka na nqkoi tiradjiq 6te te dokara bez pari4ki!
LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....
на теб и 14 годишните дебели загорели кифли сигурно не ти пускат, а ти гледай за кой говориш ;> жалък си.
e ok az kazah koito me zima na seriozno i moje da pi6e normalno s men... 6te mi dam skype i 6te my pokaja koi sym!ama na tapaci kat vas det se obesnqat i iskat da gi hrana osven srednqka drugo nqa vi pokazvam! _!_
аз не мога да прочта какво ми пише.
Но очевидно има някакви несъзнавани хомосексуални нагони.
Нека видим какво повече ще измисли.
тоя как ви ебава![]()
kypo 4ovek neizdavai tainata!vij kolko mnogo se hvanaha! ti sq 6 mi razvali6 kefa da se smeq! tctctctc
Ти смяташ, че ти се е получило, а някои от нас просто си запълват безсънните нощи, трупайки постове.
нема баце да издавам, така е тъг лайф баце у люлино да знаеш кво е, аз обаче нямах пари за бмв и карах житиайка с ремус. ама и на нея кълват люлинските парантии![]()
of pi4ove iskate li da se psuvame ve4e 6oto svar6ih cigarite i se iznervih da piq samo bez da pu6a! suckmycock nevi li govori kolko seriozno iskam mnenieto vi ve lapa4ii druk savet ot men... nqma priqteli si4ko e ebane! lapaite pi6ki i mrete v laina! i pratete pozdravi na maikasi ot IGRA4OOOOOOOO 6oto 6te im razbiq putkite!
20 in4a kur i F100 tryba v gyza vi da vleze!
ama parvo e izvadete ot na maikavi duparata.... 4e se vmirisa ve4e... pyhaite si q barje posle i se kefete!
nqkoi ako iska kafence da doide v nas.... imam negarska pot ot ba6tite vi! ops... izvinqvam se zabravih 4e tuka na edin maikamy e negar! ot negovata pot 6 go po4erpa!
kypo brat pone si moi 4ovek i znae6 kfo e THUG LIFE kaji im na teq lapa4i da go lapat i 4e putkite sa za ebane! a teq u4enite det znaqt BG perfektno v 10 klas sme im obra6tali stol4eta da sqdat na tqh ! zatfa sq go izbivat na problem 4e neznaem BG perfektno kat tqh... em nego znaem ama nemse sqdali na stola na obratno kat tqh! sq ebem putacite i karame qkite koli s qkite pi4ove! drusame... i neni ebe 4e 6te umrem mladi... a te 6 duhat cql jivot supata i nqa si napraat kefa ka4estveno! koi e zadrasten v slu4aq az ili te neznam... ama na men si mi haresva jivota ! i me kefi da razpusna tuka i da vidq ko mislqt horata... qvno ni mrazqt i imat pravo!6oto da si po dobar i da kra4i6 barzo... vinagi se namira koi da te spyne! ama ve4e v love4 sym nedosegaem i moje da mi qdete kura!
az sym edinstven po roda si! koto ida mi kajete 6te se smeem tuka s bandata i 6te oberem maikavi i ba6tavi kasno ve4erta... dori i da visim v raionnoto 24-4asa pak 6te izlezem i pak 6te ebem tapaci kat vas! KOI E LUD I KOI NE! NE ME EBE! GLEDAM MENE SI A VIE SE NERVETE I GO LAPAITE S POVE4E SLIUMKA!
![]()
piq ot na maikati cicata mlqko ! potta e pazq za sina i...da ima nekfa nagratka... spomen ot men! da me pomni s dobro 4e opanah i sestrati i lelqti!
baaaama si umen !
![]()
ти верно си като 2пак.
umiram ot kef kogato mi go lapat po dvoiki!
biq opoiki sys zastroiki!
sy6to se kefq kogato me narejdat buhali
ligliovci koito cql jivot samo sa go duhali
i nakraq za final 6te ti kaja pak pedal
MAMATA SYM TI EBALDDDDDDDDDDDDDDD
говориш за това, как си обръщал столовете на зубрачите в 10ти клас и си бил голям гангстер, а ще ни кажеш ли кой те е пуснал в 10ти клас? и в 9ти? и избощо след 2ри клас?
w0sh
we 4oek nerazbrali 4e az nqmam stigane! moje da umra mlad no nqa jiveq kato mi6ka! si baram kura po cql den a vie 6 kibi4ite tuka i 6 tarsite liubov dokato az se vozq i eba tapite putki! i da typi sa... 6oto si praat kefa s batko koito i daa si4ko... i nakraq ko stava! tq ima pari a vie duhate!
99% ste absoliutni batali! izpolzva4i kurvi jivee6ti ot kavali!
lubomirky
mi tapak az u4a na ulicata! hoih na u4ili6te da se saberem gamenite i da se ebaame s sopoli kat vas det zupkat! da 4ukame v kenefite da se drusame v kolite pred daskalo da bqgame ot policaite kato doidat da ni prebirat 6oto sme s4upili na direkciqta vrata! a vie se prebirate i sqdate pred televizora i u4ite po biurata.... dokato nie obikalqme i kradem kinta ot tapacite kat vas za da si praim kefa! 6oto nikoi ot vas kele6i i na ideq si nqa kfo e gangstersi jivot!ti trqa si v kef ako ti dam da mi obue6 obuvkite we MAN!!!! da vii6 ko e 4ubstvoto da se makne6 po ulicata s tqh... ti trqa svar6i6 na sym samo kat si go predstai! zatfa vari ba4kai za hilqdarka i e pohar4i za tapata si jenka i za typite ti ednodnevni nujdi!
за какво са ми обувките ти? моите със сигурност са по-хубави и по-качествени и най-важното за теб - по-скъпи. твоите какви са? турски адибас с четири черти?
о боже.
lubomirky
xaxdali? tvoite da nesa ot teq det vidqt po jicite 4e razbira6 ot adidas made in maze???
za 150 leva v magazin na adidas(s maza otdolo det gi lepat i 6iqt) koi govori za adidas v angliq adidas go imat za nekfi maratonki det tia6 s tqh mesec i struat 20 30 paunda! kat obi4am da kaam EDNODNEFKI kfto si ti takifa sa i teq obuvki.... naluzva6 ore6 nivata i gi hvarlqt! to4no tvoi tip!
не можеш да ми се наситиш, а? вярно е, по-добър съм от теб във всяка област, ама айде разкажи и нещо за теб. и моля те, кажи ми, какви са твоите супер скъпи и модерни маратонки?
ami kfi.... ot lef4eto gi kupih za maikati i tq ti gi podari.... zatfa minah ot drugoto lef4e i gi namerih sy6tite... i gi kupih i za maikati.... i sq sym bos!
a we laino vmirisanoako si po dobar ok! neka da si po dobar! ako si po bogat ok... neka si po bogat! ama 4e si po umen nemi go kazvai
ot 1 4as se gilim tuka s vas a vie se vprqgate i narejdate
tei 4e nemi govori za um! mnoo gi obi4am takia kat tebe leki! jivee6ti na krediti i ipoteki.... serete samo laina s va6ta usta i se mislite za umni... a vsy6tnost ste palq4ovci!
i koi be6e ti 4e da ti kazvam az kfi obuvki nosq... i kfi sa ! me4tai si da razbere6 dori i galo6i da nosq pak nqa razbere6 !
![]()