- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли любов за мен?
w0sh
brato ni6ty li4no no ti si zadrasteniq ! lqa6 mi v 2 i mi kaa6 4e sym teen li weq FUCK zadrastenqk! pusni si klip4e s tom i djeri i laskai!
![]()
LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....
Тва, че някой си ляга по-рано не го прави путкаПървоначално написано от suckmycock
![]()
и ставам в 9. бах го колко съм задръстен.
Я, колко сеир съм изпуснала...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
'Баси якото..
Много се кефя на такива като теб. Жалкото е, че не можете да обичате..
Абе ако караш малко по-спокойно си супер![]()
ми виж ся,тез дет ти се влачат,сам си праиш изводите,че не им пука за самия теб,така,че според мен трябва да смениш средата,свесните момичета не ги ебе дали имаш кинти или не,те ще са до теб заради теб самия,обаче в тая среда,в която си няма да намериш такава![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Докато на теб това ти е начина на живот и приоритети ти са за това,няма как да искаш мацките да са с теб зареди друго......Като за начало отсвири наркотиците поне и като за край не бъди толкова брутален с момичетата...Мен ме кефи описанието ти,но не ме кефи отношението към хората,което усещам в него-живота си е твой,прав си,всеки живее,както му е кеф,но ако искаш любов..там вече трябва специално отноешение...иначе има само секс.
![]()
Какво му обеснявате на този бе?![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
lubomirky 4ovek mal4i! az sym naqsno 4e si4ki jeni sa pove4e v 4as otkolkoto majete v liubovta! zatfa ako obi4a6... mlakni 6oto zaradi ta6aci kat teb moga si premestq kura ot ediniq v drugiq kra4ol! sme6niq si ti 4e se nervi6 4e ima nqkoi kat men po lud i po naiven ! 4ovek sme6en si! i kfo 4e nepi6a kadarno... koi si ti 4e da ti pi6a kadarno! da nesi mi prail svirka v tramvai 4e da si ne6ty pove4e ot drugite tapanari i hora koito samo se zaqjdat? mi sme6en si 4e stava6 v 9 mnoo qsno... az staam sq! i neba4kam a ti 6 ba4ka6 cql jivot za mizerni kinti we sopol!!!!! aman ot takia navleci kat teb det iztakvat 4e sa svestni ! ti sera v ustata 4ikidjiq!
Все се чудя кога ще цапнат автора през ръчичките за латиницата и за това, че си позволява да псува като див селски бек...
dreme mi na kura be! hodi na selo s kozite da se u4i6 na jivot! ebal sym ti darjavata seki krade i caka! ti za ezika mi govori6.... to nqma darjava jenata mi spori 4e nesym mojel da pi6a! vij kurvo az moje da nemoga da pi6a ama v djoba nikoi nemi barka i nemi znae parite! tfa koi kak pi6e nqa zna4enie! vajno e kfo ima6 v djoba! kurva naduta!
takia naduti putki nemi trqa mi daat mnenie! se otnasqm naglo s vas 6oto tfa zaslujaate! az kat sym ostail tema nezna4i 4e trqa mi opsajdate pravopisa maikavi deiba kurvi ne6tastni i pedali! hodete se oplakvaite na maikitevi 4e vi psuvam!
А, така.
Олекна ли ти като ме наруга?
mai ne... nz ...ima li zna4enie i kfo ti puka na teb za meni bez tfa me naredi i ti! se taq... sq kefi6 lise 4e me pita6 takiva vaprosi?
![]()
Scouser
dokato ima balaci 6 ima i tarikati! tei 4e lapai na maikati kura i mal4i!![]()
dobre pone 4e 1 4ovek se nameri da mi pi6e kato horata i da mi dava saveti.... vie si ostaate na dynoto i nezaslujavate da se otnasqm seriozno s vas!
Не, не се кефя.Първоначално написано от suckmycock
Много искам да ти помогна.
Виждам, че имаш дълбок психологически проблем.
Имаш спешна нужда от помагало за грамотно писане за първи клас.
Отрицателната частица НЕ се пише ОТДЕЛНО от глаголите.
Пример: не мога; не искам и др.
По темата: Ами не, нямаш шанс за сериозна връзка. Сериозните момичета харесват сериозни и ГРАМОТНИ момчета.
И тука никой не се интересува с колко момичета си лягаш, колко пари имаш и каква кола караш.
П.п: аре ся ме напсувай и покажи какъв Мъж с главно М си.
The blood that binds us ..till death unites us
Ето го автора бе,той е риъл джи и стрийт кинг![]()
![]()
LadyDi
moje i da si prava 4e mi hlopa daskata.... i az go use6tam no znae6 li kfo... osven 4e moje da sym lud... mai nemi i puka! koeto e mnoo qko! iskam pomo6t... nqa koi da mi pomogne! i zatfa sym brotalen ! ima hora koito me haresvat takaf i v moqta rabota sym N1 ! nqam povtorim zatfa 4ovek nemoje da e savar6en v vsi4ko!