- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли любов за мен?
еи хора.... незнам ловеч дали е село но си е верно че селяни има! ама надали повече отколкото в СОФИЯ! затфа каде е по голямо село... неспорете! то се знае! кадето има повече селяни там е!
LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....
дае.
Ама не са ли, където е по-висок процента на селяндури.
еи цял ден мога да кибича и да ви четя форомите мишки такивас такива е фраш ама вие поне пишете а другите малчат кат путки !
радвам се че се опитвате да се изкажете.... пожелавам ви догодина успех!
то постоянно като ходят в София селяндурите от Ловеч и става пълно ;> просто си зле и не можеш да приемеш истината ^^
това отговаря на въпроса ми.
благодаря.
ами виж в ловеч процента на милионерите и процента на селяните... одавна изгонихме мангалите по селата и направихме казина били хотели стадиончета за лапетата и кфо ли не... ама явно ти неизлизаш от ващо село и незнаеш кфо е да отидеш на почифка.... офф извиняваи тука за теб е село и няа каде да разпуснеш!
ти си по-зле и от местните гангстери - джиджипи :> щом си в сферата на беге рапа, предполагам ги знаеш. и те са същите отрепки като теб
ми поне за едно си прав.... че в софия е пално с селяниЧ ама аз неходя.... нещо ме баркашд не е маикати(с кура в устата ти) и да те води за рачичка там на екскурзия лятото когат сичко живо си отива на село ?
хахха човек с тея педалчета от бургас с на мама и тате парите дет мязат на сгазен чипик неме сравняваи!
не са стока, ама тях поне веднъж случайно ги видях по някаква телевизия. а теб кой те знае?
и да ти кажа с кои играя няа е от значение... шото такиа кат теб неса в час и ми е на кура за вас! но приятелите ви сигорно слушат нещо наше в колите и си казват: баа тея са луди !
кат да е ! аз съм тъпия... а ти си умния с парите!
и нема значеение коя путка си видял по телевизията! и пари да ми даваш неискам слава! по добре ми е да неме знаят! причината е ясна но ти си тап на галош и неможе да разбереш кои е REAL и кои е комерс в тая област! кои прави текстовете и кои ги изживява! слушаш там нещо си.... и се кадриш! докато аз го изживявам!
какво точно си изживял пък ти, генгста? и изобщо кой си ти, че ще говориш как живота е несправедлив към теб?![]()
истински рап в БГ за вас няма щото него слушате.... слушате тея по телевизията с враските дет неструат ! спенс е милион пъти по в час от вас и знае повече за рапа макар че тои е никои в тая облас! има 1 албум и то е от на баба времето! а ти.... кфо имаш ти зад гарба веаз ли съм селянина или ти в случая?
кфото изживявам го изживявам с точни хора дет четат кфо ми пишете и ми се смеят че пиша с вас вместо да пафкаме в колата и да завартим някои далавера.... но на мен ми праи кеф да чета как ме нарежда някои които даже и на идея си няма кои съмправя нещо ново... уча се ! гледам кфи нови галфони кат вас са излезли... и се смея! кеф ми е щото незнаете нищо за човека а го нарецдате! и това ви прави смешни! аз казвам истината а вие се смеете... и кфа истина излиза пт вашите усти... ? че немога да пиша.... друго непрочетох! ми немога... но заварших и намерих начин да правя пари! а вия учите БГ и сте тъпи кат галош! 1 лев незнаете как да завартите камоли големи пари! затфа в ловеч ще сме по добре макар и да ни е малак града! щото знаем каде да влагаме пари и как да ги правим!
и с колко много пари разполагаш ти, богаташо? големия бизнесмен, ама съм сигурен, че за баничка нямаш пари. смотан си, смешен си и не си никакъв. никой не те знае, защото си прост селянин и ще си останеш завинаги на село. прав си, то в Ловеч и 5 лева са много пари![]()
само отбелязвам колко сте големи.... влизаш в софия и четеш :QUEENS !
Литекс... и Т.Н. ! а в ловеч някаде да има плакати на левски или билборди на тях.... тфа е наи дребното нещо което се забелязва и от киорав кат теб! акъл си... и е много лошо мухлио да ми мислиш злото щото ти е залепнало за гъза говното!
добре казано... но нищо вярно! аз банички неям... а и както виждаш си чаткам на компа по сяко време.. тфа е да си беден! да си на 22 и да си бараш кура! а и си богаташче... учиш български и праиш по 20 лева на ден за сметки да има... еми предпочитам да съм селянин за теб и да си барам кура отколкото да съм гражданин в очите ти и да се скасвам да бачкам в мизерния ти град! вия карате яките коли и вие вартите парите.... вие сте в бизнеса ! вие го разбиратеживи и здрави да сте! че заради вас имам пари!
Да, а аз съм от Африка.na 22 sym
Не знаех, че е възможно някой може да допуска толкова правописни грешки и същевременно да е от висшето интелектуално общество на рапърите. Е, времената се менят...
Но мисля, че си достоен да ти измисля стихотворение!
Ти си дебел,
Идваш от село,
Пребиваш всяка кука,
Свириш на тарамбука!
Движиш се с рапъри,
Имаш много прякори,
Ираеш Pok
знаеш ли как се прави кучешка колибка? правил ли си през живота си ? и знаеш ли как се прави фирма? за 1 година аз направих повече отколкото бащати дядоти прадядоти през живота си! щото съм селянин ще кажеш.... ама не! ти си селянина щото си садереш газа и шарите ти пак при мен ще доидат докато аз си барам кура!
айде докажи ми по някакъв начин, че имаш повече от 10 лева е ;>
нищо нямаш.
баща ти и майка ти отрекли ли са се от теб вече?
@ suckmycock: ТИ ДА НЕ БИ ДА ИМАШ НЕЩО ПРОТИВ БАНИЧКИТЕ, КОПЕЛЕ!?!?!?!?Първоначално написано от suckmycock
Иначе...
Гангстерите са над закона! Но не само над социалните закони, но и над физичните. Поради тази причина, те не само успяват да не ядат банички, но не ядат нищо, и все пак не огладняват, а някои от тях успяват въпреки това да бъдат дебели.
StringTheorist
хах набара с кои да го праиш тфа!
имаш яка рима като на баба в лексикона
ти си мошен пич знаеш кфо са няколко бона!
караш голфче сто и няколко кона
ти си селския бос! няма да спора твои е трона
имаш ли пачки имаш ли кола
"ще бъда вярната ти жена"
чекаи малко тея са ми ги разправяли
знаеш ли колко путки с мен са се давили!
знам и моита е кучка но нетърси парите!
търси твоите а не моите шото сме по добрите!
и неми викаи"нем закачай имам си любовник"
аууу данеби да е побойник?
ти си педераса ти си гея
щото на мен ми марда в гащите змея
а за разлика от теб аз кфото мисля го и пея
мислиш ме за тъп и ме псуваш
нареждаш ме и те виждам колко струваш!
създал съм имерия камикадзета от тексас!
аз ли за клипа да наемам lexus!
и щото един ден ще доиде моя ден
и ще ти покажа кфо е да си нареден!
и щото и щото и защото и пак щото
и щото хип хопа не е да играеш на тото!
и щото и сулю и пулю са наи големите звезди
защото ако ще да записвам и на касетофон!
аз пак ще съм по добър от теб бе галфон!
и щото нямам татко мафиотко които да ми плати клипа разбра ли смотко
или пък да имам мама курволяк
която за мангизи да драпа секи втори ташак!
човек неми се нарежда вече... пия си кафето и ме марзи да пиша! даи те видим ти ко ш кажеш ся с римите!
StringTheorist
яш ти банички ве лайнояд!гъзолик дъртолик квазимодо!