.
Затворена тема
Страница 9 от 14 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 331
    Guest
    ХАХАХА! Кефиш ме!

Метъл съм, но не мразя рапърите (всъщност не мразя никоя общност, преди мразех циганите и турците малко, но после осъзнах, че има и готини) и се ебавах с това, което го писах. Това е първият ми искрен пост в този форум. Сега отивам на тренировки и като се върна (около 7 и нещо) ще измисля някоя рима, стига да не забравя.

И преди изяждах 3 банички на ден!

StringTheorist

ми бро аз немразя сички само тея дет крадят бабите и дядовците ни ! грабят ни и ни ебът! турци цигани... сичко което сере в даржавата ни! измисли рима.... но даи да несе нареждаме щото необичам да се нареждам с някои които непознаам! иначе успех...! и приятна тренировка!
    LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
    There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....

Град
    plovdiv :)
    Пич и аз съм подръжател на хип хопа и за тва си ми симпатично копеле, но не ми харесва как разсъждаваш над личния си живот.От това което написа не ми приличаше на 22 а по-скоро на 15-16 годишно момченце което е объркано и незнае какво момиче да си намери...Съвета ми е да излезеш от тва гето където си се забил (пък и не е много удачно 22 годишен пич да се прави на гангстер) и виж си оправи живота излизай по-често на официални места (барове,театри,кина,мачове) помисли над това време е да помислиш за промяна .....

аз в твоите рими само псувни видях. никакъв смисъл няма. затова и беге рапа е скапан - такива като вас го съсипват.

lubomirky

dai ti vidq 4algarskite izre4eniq togaa

ivankooo
    brat praa go i tfa no v edna darjava kato e fra6 s takiva deto te imat za nekaf lud i te otbqgvat zaradi priqtelite ti i t.n. kfo moje da naprai6... da si tatoira6 na liceto 4e si PROSTO EDNO MOM4E ! pak nqa ti povqrvat 4e moje6 da 4ubstva6... si4ko e igra! seki gleda da te caka tuka! seki e al4en... i se obejdavam 4e i si4ki momi4eta tarsqt edno i sy6to! kfo da pravq po kinata.. po klubovete nespiram da hodq ! no se taq... tam samo kurvi i mizerni de4ica s pari4ki! kfo da nau4a tam....

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от ivankooo
    Пич и аз съм подръжател на хип хопа и за тва си ми симпатично копеле, но не ми харесва как разсъждаваш над личния си живот.От това което написа не ми приличаше на 22 а по-скоро на 15-16 годишно момченце което е объркано и незнае какво момиче да си намери...Съвета ми е да излезеш от тва гето където си се забил (пък и не е много удачно 22 годишен пич да се прави на гангстер) и виж си оправи живота излизай по-често на официални места (барове,театри,кина,мачове) помисли над това време е да помислиш за промяна .....

Ето това е съветът ,който търсеше : )
    И не се дръж ,като гангстер на тези места ,а по-културно

Rhype 10x !!! no dokato ima takiva zlobari kat teq det me narejdat nemoga da si traq! moje da i padan na nivoto no s tfa samo dokazvam 4e nesa pove4e ot men! zaslujava si da 4uq svqstno mnenie.... no tezi koito nemogat da me razberat... neznaqt ni6ty za men.. da mi kazvat kyf mi e problema i t.n. 4e nemoga da pi6a.. 4e nestaam... e za6to da si mal4a na takia carvuli nemi e qsno prosto si praa kefa ! to si li4i koi e seriozen i koi ne!

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Като за началото май трябва да промениш живота си. Като не го харесваш защо продължаваш да го живееш по тоя начин? Вярно няма да е лесно, ама човече ти се друсаш и ми викаш искам свестно момиче..че как така? То да го е страх с тебе да излезне, ше вземеш нещо да й направиш такъв надрусан и напит. Като прочетох тва за циганите ми се стори цигари и викам айй най-сетне един свестен човек. Апф да бе. Ама много си отчаян гледам. Виж стегни се и наистина кво кат имаш мн кинти и по цял ден нищо не правиш ами се джиткаш в колата из квартала. Аз наистина повече бих уважила някой който учи отколкото да бездейства и да вика " немам си гадже, обичам да се друсам и купони само са праа искам свестно момиче.. а ся де?"..
    Стегни се,успокой се че от тва имаш нужда и стани нормален човек. Предполагам по-скопоен живот ще имаш и можеш да намериш някоя свястна да си помогне да си оправиш животеца. Иии не обстоятествата са такива, ти просто си им позволил коренно да навлезнат в живота ти И правописа ти яко куца за 22 годишен, не че моя е много добър, ама твоя е направо..NO KOMENTARO
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

ти да паднеш на нашето ниво?

kukli4kata001 mersi za saveta! no tuka nqa izmakvane ot tfa..... i vaprosa mi be6e dali moje da me loff nqkoq ili ne! 6oto az sym takuf 4e moga da davam mnogo ! a otnosno narkoticite.... po4ti sym gi sprql!

да ти имам проблемите ....
    П.П.като се забъркваш с такива моми4ета дето ги интересуват само парите и си предлагат тялото в замяна защото нямат какво друго да предложат не се оплаквай-в крайна сметка ти сам си си избрал този на4ин на живот.ина4е по принцип-ДА,възможно е да намериш някоя която да те оби4а заради самия теб,но за тази цел и ти трябва да се промениш....
    I can't stop myself from loving you <3

lubomirky a we lainoqdet ti nqa li mlakne6

cinderella_gugutka
    e togaa kfo moga da napravq ... se pak izrasnah s takiva hora! i sq se my4a ad se promenq! nqma na koi da se oblegna.. sam sym! kade moje da tarsq re6enie... ako nesi gad si putka v toq grad.... a za da sym to4en putki mnogo nasqkade! rqdkos e nqkoi kat men..a i dori da spodelq s nqkoi takaf.... edvali 6te namerim re6enie!

Голям фен Аватара на maistorluk
    да ти кажа честно нема с такъв характер да намериш момиче което да те обича истински. може и да намериш но ще е трудно. тва с друсането е гадно бе. ако искаш постоянна връзка с добро и красиво момиче откажи се от друсането. не се обиждай но според мене си само за кифлички които са с теб само заради парите. промени живота си драстично и ще намериш желаната любов.

О.К. разбирам те.просто знай ,4е не вси4ки моми4ета са такива ,но няма как да се запознаеш с някоя по-сериозна ако непрекъснато се занимаваш с разни к***и.просто стойностните моми4ета буквално бягат от такива богаташ4ета-женкари.не е трудно да ги разли4аваш 2-та типа моми4ета.не може абсолютно вси4ки да са такива-намери някои по - скромни и ако е писано ще се съберете.за всеки влак си има пътници,спокойно и твоя ред ще дойде.
    I can't stop myself from loving you <3

zna4i momi4etata nese kefqt na tfa 4e drusam... tfa mi e qsno! i 6te go spiram tfa! ama alkohola nemoga!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано

Linns
    tfa ko trqa da ozna4ava
    4e ima6 qki zybki

Град
    Милано
    Че ми липсва един !

xax... spk! 6ti izraste druk!

Град
    Милано
    Чакам го ..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Първо, ти си неграмотен.
    Второ, ти си позьорче.
    Трето, ти си с детски акъл.
    Накъде си тръгнал изобщо?
    all day... all night... what the fuck?!

лайноядет ?!?

има само един голям к.р за теб