- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли любов за мен?
kypo brat pone si moi 4ovek i znae6 kfo e THUG LIFE kaji im na teq lapa4i da go lapat i 4e putkite sa za ebane! a teq u4enite det znaqt BG perfektno v 10 klas sme im obra6tali stol4eta da sqdat na tqh ! zatfa sq go izbivat na problem 4e neznaem BG perfektno kat tqh... em nego znaem ama nemse sqdali na stola na obratno kat tqh! sq ebem putacite i karame qkite koli s qkite pi4ove! drusame... i neni ebe 4e 6te umrem mladi... a te 6 duhat cql jivot supata i nqa si napraat kefa ka4estveno! koi e zadrasten v slu4aq az ili te neznam... ama na men si mi haresva jivota ! i me kefi da razpusna tuka i da vidq ko mislqt horata... qvno ni mrazqt i imat pravo!6oto da si po dobar i da kra4i6 barzo... vinagi se namira koi da te spyne! ama ve4e v love4 sym nedosegaem i moje da mi qdete kura!
az sym edinstven po roda si! koto ida mi kajete 6te se smeem tuka s bandata i 6te oberem maikavi i ba6tavi kasno ve4erta... dori i da visim v raionnoto 24-4asa pak 6te izlezem i pak 6te ebem tapaci kat vas! KOI E LUD I KOI NE! NE ME EBE! GLEDAM MENE SI A VIE SE NERVETE I GO LAPAITE S POVE4E SLIUMKA!
![]()
LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....