човеко несъм споменал че съм гангстер! нито че съм и рапар... незнам и как стигна до тези изводи! и какво означава за теб това... но може би грешиш! и немисля че мога да работя нормална работа... никаде неме взимат! и не защото немога.... а защото визията неми позволява! имах обица и на веждата... махнах е за да пробвам да изглейдам прилично... купих си костиум даже и отидох на интервю.... и фко ми отговориха... покриваш изискванията момче но си лежал и неможе да работим с теб!
и какво.... да ходя да пробвам да бачкам за 1000 лева... дето неми стигат да ям и да си плащам сметките...
и защо ме наричаш гангсер! гангстерите са в америка и в гетата! да си гангстер означава да ходиш с патлака по улицата... да седиш в долнопробни клубове и да крадеш от другите гангстери.. да водиш безмислени битки с другите банди... аз нито убивам.. ното крада други хора! невредя на никои! несъм гангстер! и моляте ... образоваи се! прочети малко повече за теи наречениете гангстери!

а доколкото до рапа... извиняваи но пиша рими за много по големи хора от теб! те ме слушат... и ме взимат на сериозно... за теб съм смешен но текстовете на някои песни дето си ги слушал са минали през мен!