- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли любов за мен?
човеко несъм споменал че съм гангстер! нито че съм и рапар... незнам и как стигна до тези изводи! и какво означава за теб това... но може би грешиш! и немисля че мога да работя нормална работа... никаде неме взимат! и не защото немога.... а защото визията неми позволява! имах обица и на веждата... махнах е за да пробвам да изглейдам прилично... купих си костиум даже и отидох на интервю.... и фко ми отговориха... покриваш изискванията момче но си лежал и неможе да работим с теб!
и какво.... да ходя да пробвам да бачкам за 1000 лева... дето неми стигат да ям и да си плащам сметките...
и защо ме наричаш гангсер! гангстерите са в америка и в гетата! да си гангстер означава да ходиш с патлака по улицата... да седиш в долнопробни клубове и да крадеш от другите гангстери.. да водиш безмислени битки с другите банди... аз нито убивам.. ното крада други хора! невредя на никои! несъм гангстер! и моляте ... образоваи се! прочети малко повече за теи наречениете гангстери!
а доколкото до рапа... извиняваи но пиша рими за много по големи хора от теб! те ме слушат... и ме взимат на сериозно... за теб съм смешен но текстовете на някои песни дето си ги слушал са минали през мен!
LOVE... the truth is that there is no love for Thug!
There is no heaven for Thug.... and there is no love for Thug....