здрасти! пак съм аз. само да ви кажа за миналото момиче че не ме харесвало и също не ме е използвало. така. към настоящия проблем. харесвам едно момиче което е с две години по-голямо от мен но е на мойта височина. ние сме си приятели от 2-3 години и се сбижихме ако може така да се нарече. от един и същ блок сме. в едно и също даскало учим. срещаме се всеки ден в даскало и се поздравяваме. аз си мисля че тя няма интерес към мен но искам да я спечеля. знам също че не харесва никой и си няма гадже. има обаче 2 проблема. през тези няколко месеца напълнях с около десетина-двайсетина кила. няма представа как да ги сваля по-бързичко. втория проблем е че тя си пада по метъла. не много разбира се. слуша и други песни но най-много харесва метъла. може би това не е проблем за други но за мен е. по няква тъпа случайнос до сега харесвах само кифлички тоест глезли и пикли. незнам как да действам с такива момичета. по принцип съм си срамежлив но и тея килца просто пропаднах яката. ако може да ми помогнете и по двата проблема ще съм ви много благодарен. само да уточня че търся в момичето сериозна връзка а не само секс или нещо друго. не искам да установя връзка която няма да трае повече от два три месеца. аз съм сериозен човек и не обичам да ме използват. много ще съм ви благодарен ако ми помогнете. пишете спешно е.