- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Барман
Ами с 2 думи-падам си по 1 момче, което е барман в едно заведение и напоследък доста често се виждаме, лафим и т.н.
Та въпросът ми е как бихте свалили момче в такава ситуация, тъй като засега единствено там се виждаме и нямам мн възможности-освен разговорите на бара
![]()
Изчакай ... виж дали той няма да направи първата крачка, поне така би трябвало.![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
не обичам да чакам...и от 2те страни трябва да има инициатива![]()
Ми иди седни на бара и си поръчай един коктейл.
Като те пита какъв,му кажи - Секс на бара![]()
Или седни,и ако те пита какво желаеш,му кажи - Мии незнам дали ще ми го дадеш![]()
Или си поръчай ликьор и като те пита какъв - Кажи му,някакъв много сладък,като теб![]()
Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
отиваш на бара с думите.. ейй секси дай едно аперитивчеПървоначално написано от escapee
и го заговаряш
![]()
I don`t care .. ;] ..
фани го за оная работа кво се чудиш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
грешен отговорПървоначално написано от Dollystar
правилноПървоначално написано от escapee
Направи първата крачка .Отивай на бара, погледчета а-у, почнете разговори и тн =)
ами в момента сме точно на фаза погледи лафчета и т.н...въпросът е от тук нататък какво![]()
последния коментар можеше да го спестиш![]()
казваш му: дали можеш да разклатиш сърцето ми така, както клатиш разклащаш шейкъра и гледаш реакцията му![]()
къде си, бе, дядо СтефчооПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
и това с шейкъра е идея![]()
![]()
Първоначално написано от aciko
+
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Секс на бара rules![]()
я,идеиПървоначално написано от aciko
![]()
Брях,брях
секс... на плажа... и ти да ми го правиш...![]()
>> отиваш късно вечерта към края на смяната му сядаш на бара и си поръчваш някакво алкохолче и го каниш след смяна да остане да ти прави компания. поръчваш му питие, вдигаш чашата и питаш няма ли да ме чукнеш ... ще ни е за пръв път
<< това са лесни свалки и обикновенно не водят до сериозна връзка, но определено водят до еротични последствия, зависи ти какво искаш от това момчеи да пишеш какво е станало
)