- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов в училище..
Хм днеска се замислих.. гледам в даскало една двойка.. момиче и момче.. гаджета са и са в един клас. Но това,че са в един клас не е ли някакси гадно за самите тях.Да бъдеш непрестанно с този човек..да няма как да усетиш липсата му-да,от една страна е хубаво,че могат да бъдат заедно доста време,но пък от друга-няма ли да си омръзнат доста бързо .. ?! И какво бихте казали за подобни връзки?
Мани е,тва си е чисто наказание,ще те поти по цял ден,ше те наглежда,не можеш да си изленеш с друго момиче/момче на кафе,макар и само за моабет.
С една дума е педерастия!
'Баси ужаса..
В едно даскало ок, но в един клас..![]()
защо пък да е гадно
и защо трябва да си омръзват?
много си е добре
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
^ Ти си още малък.. и мен на 14 ме кефеше ..![]()
не съм точно на 14, но...
и все пак мен т'ва ми харесва
не знам за к'во всички сте си го вманиачили клишето, че ако си с 1 човек много време ТРЯБВА задължително да ти омръзне
поне аз така ги виждам нещата
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Човек който обичаш никога не може да ти омръзне..
..според мен е гадно,защото нямаш никаква свобода,защото той/тя винаги е там ,винаги слуша това,което казваш .. дори тя/той да означава много за теб ..винаги има момент, в който ще се загледаш в някой друг, и би ти се искало да кажеш ..ей виж го/я какъв/каква е сладък/а ,ама кво праим ,когато винаги гаджето ти е до тебе..?Първоначално написано от PsychologicalDisorder
Нали т'ва казвам, деПървоначално написано от Linns
Точно искам да кажа, че ако обичаш дадения персонаж няма как да ти омръзне, дори и да сте в един клас
+++Първоначално написано от PsychologicalDisorder
И аз мисля така
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз не искам гадже от моето даскало,а к'во остава да е от моя клас![]()
Макар,че скоро може официално да се "вземем" с един съученик от другия клас,нооо поне съм спокойна,че почти няма да се засичаме в даскало заради практиките и стажовете![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
зависи си от човека според мен... ако човек държи да има повече лично пространство и свобода и се чувства като под микроскоп, или пък ако си омръзват така, наистина са гадни тези връзки. но ако въпросните индивиди искат да са повече време с човека до тях, нямат проблем с това половинката им да знае какво правят почти постоянно,приятно им е да са много време заедно и не си омръзват, този тип връзки са суперв крайна сметка ако човек има истински чувства към половинката си, отдаден е на нея и съвестта му е чиста, не би трябвало да има проблем.
![]()
REGGAE BOOM <3
и аз мислех 4е си омръзват бързо ,но познавам хора които са заедно от по4ти две години и са от един класНо аз съм против просто не е за мен но всеки ре6ава сам за себе си
![]()
Аз пък не мисля, че е така..
В моя клас също има момиче и момче, което ходят вече година и 7 месеца. И двамата са ми приятели, и двамата съм ги питал отначало не се ли дразните, как я търпиш... такива въпроси. За това те не сядат заедно, и когато ходим на кафе или си ходят заедно с други, понякога отделно.. и така вече ходят дълго време. Е разбира се имало е скандали, ревности.. но се обичат![]()
Вафла..
Айде да ви питам като се изпожените какво ще правите? Когато сутрин се будите до един същи човек, следобед и вечерта сте с него, после си лягате до него и цяла нощ ви рита?
Няма ли да ви омръзне, душички?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако се обичат няма да и омръзнат .. даже ще си покриват оцъствията ...![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ауууу, извинявай. Съгласна съм с мнението ти, но не се стърпях...Първоначално написано от Valento
Как можа да напишеш "оцъствия"???!!?!?
Нарочно е майПървоначално написано от LadyDi
![]()
По темата: И аз не бих искала приятеля ми да е от моя клас. Всеки иска поне малко свобода.
Трагедията е пълна...
Едно е да си на 16-18 годинки и да си всеки ден почти нон-стоп с половинката си и съвсем друго да си на 25+ години и да живееш с някого ...Първоначално написано от LadyDi
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ухх,ние пък,мани т'ва,че сме от различни училища,ми дори и в различни градове учим.![]()
Не знам,имала съм връзка с момче от моя клас,когато бях 7ми клас и незнам,не ми пречеше,че сме от един клас.В моето училище има една двойка така,в момента са 12ти клас,хванали са се,когато са били 9ти и още са си заедно.Абе такива сладури са мии..
![]()
![]()
Струва ми се супер яко..
А сега си представете на мен колко ми е гадно като си имам гадже от моето семейство.
Всеки ден бой , бой , бой , бой докато не се попика ... и като пръднеш да те пита стреснато "какво каза? "Първоначално написано от StringTheorist
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Напротив. Когато си непостоянен, не можеш да се научиш на постоянство. Ако от сега ти писва бързо, винаги ще е така.Първоначално написано от 3oPuTy
не е нарочно, той тоя си е просссссссссссссссссссПървоначално написано от Korrnyy
Дотогава мисленето ще се промени .. това в момента са някви детински връзки ..Първоначално написано от LadyDi