- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов в училище..
И аз познавам двойки от един клас. Заедно са повече от година, и не ми изглежда да са си омръзнали![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Имах 3 по-сериозни връзки (две от по 1 година и една от 2 години и нещо) и бях постоянна,но сега не съм ... Сменям момчетата на 3-4 месеца,че понякога и по-малко ... И к'во ще ми кажеш,че след време няма да имам сериозна връзка ли?!Е сори,но се бъркашПървоначално написано от LadyDi
Просто сега гледам да се наживея и да не се впускам в дълги и продължителни връзки,защото ми е прекалено рано
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не си ме разбрала правилно, за което имам вина и се извинявам.Първоначално написано от 3oPuTy
Едно е да си имала сериозни връзки и да търсиш малко разнообразие, докато му е времето. Съвсем друго е да си неспособен да понесеш 4 часа присъствието на човека, в който си влюбена.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Интересни мнения от средностатистически под- човеци, но LadyDi е най- права
и аз т'ва си помислих, ако сте в 1 клас и ако си омръзвате, да речем, че може и да се ожените с тоя човек, което е малко вероятно, но както каза тя всеки ден ще сте заедно, даже и през почивните
Смятай, как ще го траеш и как ще ти е омръзнал до болка
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Бързо си омръзват заради постоянното време прекарано заедно .. аз не мога да си представя да съм с него по цял ден ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Някои .. разбира се зависи от хората..Първоначално написано от Hilary_
xaха много си права всъщност. Ама като обичаш някой не искаш да си отделен от него дори една секунда, всеки миг да поглеждаш в очите му и да виждаш колко те обича. Да виждаш красивата му усмивка която ти изпълва душата. Да чуваш прекрасния му глас как нежно ти шепти и ти казва "Обичам те".Първоначално написано от LadyDi
LOL как го обясних само, лауууу романтична душа ли съм?![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Аз се запознах с моя приятел така . . бяхме в един клас, но само за 1на година и не сме го избирали сами де, там се запознахме просто.
Но и сега има една двойка в класа ми.
За мен е чудесно да си постоянно с приятелят си, защото аз моя го виждам само 2 пъти в седмицатаТака че . .
Но тези двамата от моя клас са много зле, само един до друг са, тя не ходи при момичетата, той не ходи при момчетата, само с мен бяха приятели ама и аз се махнах от тях, защото ми омръзна, те само се "обичат". .
Да, да точно така като се влюбиш и е в твоя клас ше го оставиш шот ше си омръзнете перфектна логика да...
до 1 начална степен е супер хубаво защото си нон стоп с него/нея а з така бях с бившия и бяхме 3 месеца заедно постоянно.. но заради секса скъсахме, но такава връзка си има и недостатъци сега след като скъсахме вече 7 или 8 месец поред аз не мога да го забравя и ми е трудно да го виждам всеки ден..ама и с това се свиква или се предолява!Първоначално написано от InloveAgain
всичко със своите недостатъци и положителни страни .. като цяло този връзка беше най-хубавата ми до сега с моя "богат" опит
![]()
I don`t care .. ;] ..
Първити ми гадже беше от моя клас, нищо не излезе![]()
Момичето попринцип надлежда момчето и се сърди, защо не и обръща внимание, а е само с момчетата. Или пъл защо говори с други момичета.
![]()
![]()
Първоначално написано от Linns
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
С гаджето сме в един клас. Ама никви такива проблеми нямаме.Първоначално написано от InloveAgain
И кво като загледам друг
Няма да ме изяде. Той е Би-сексуален и си заглеждаме мъже дружно
![]()
Даже има много плюсове. Имаме си време за всичко. Водим нормален сексуален живот (демек чест), защото практически имаме един график и сме свободни по едно и също време. Винаги, когато ми е самотно мога да го гушна...
Не виждам да сме си омръзнали.
Това е мнениетоПървоначално написано от LadyDi
Подкрепям 100%. То, ако не можеш да си траеш гаджето да е с теб, представям си каква любов е. Мнооого истинска, няма що.