.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз познавам двойки от един клас. Заедно са повече от година, и не ми изглежда да са си омръзнали
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Айде да ви питам като се изпожените какво ще правите? Когато сутрин се будите до един същи човек, следобед и вечерта сте с него, после си лягате до него и цяла нощ ви рита?
    Няма ли да ви омръзне, душички?
    Едно е да си на 16-18 годинки и да си всеки ден почти нон-стоп с половинката си и съвсем друго да си на 25+ години и да живееш с някого ...
    Напротив. Когато си непостоянен, не можеш да се научиш на постоянство. Ако от сега ти писва бързо, винаги ще е така.
    Имах 3 по-сериозни връзки (две от по 1 година и една от 2 години и нещо) и бях постоянна,но сега не съм ... Сменям момчетата на 3-4 месеца,че понякога и по-малко ... И к'во ще ми кажеш,че след време няма да имам сериозна връзка ли?!Е сори,но се бъркаш Просто сега гледам да се наживея и да не се впускам в дълги и продължителни връзки,защото ми е прекалено рано
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Имах 3 по-сериозни връзки (две от по 1 година и една от 2 години и нещо) и бях постоянна,но сега не съм ... Сменям момчетата на 3-4 месеца,че понякога и по-малко ... И к'во ще ми кажеш,че след време няма да имам сериозна връзка ли?!Е сори,но се бъркаш Просто сега гледам да се наживея и да не се впускам в дълги и продължителни връзки,защото ми е прекалено рано
    Не си ме разбрала правилно, за което имам вина и се извинявам.
    Едно е да си имала сериозни връзки и да търсиш малко разнообразие, докато му е времето. Съвсем друго е да си неспособен да понесеш 4 часа присъствието на човека, в който си влюбена.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Интересни мнения от средностатистически под- човеци, но LadyDi е най- права

и аз т'ва си помислих, ако сте в 1 клас и ако си омръзвате, да речем, че може и да се ожените с тоя човек, което е малко вероятно, но както каза тя всеки ден ще сте заедно, даже и през почивните

Смятай, как ще го траеш и как ще ти е омръзнал до болка
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    'Баси ужаса..
    В едно даскало ок, но в един клас..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Бързо си омръзват заради постоянното време прекарано заедно .. аз не мога да си представя да съм с него по цял ден ..

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Бързо си омръзват заради постоянното време прекарано заедно .. аз не мога да си представя да съм с него по цял ден ..
    Някои .. разбира се зависи от хората..

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Айде да ви питам като се изпожените какво ще правите? Когато сутрин се будите до един същи човек, следобед и вечерта сте с него, после си лягате до него и цяла нощ ви рита?
    Няма ли да ви омръзне, душички?
    xaха много си права всъщност. Ама като обичаш някой не искаш да си отделен от него дори една секунда, всеки миг да поглеждаш в очите му и да виждаш колко те обича. Да виждаш красивата му усмивка която ти изпълва душата. Да чуваш прекрасния му глас как нежно ти шепти и ти казва "Обичам те".
    LOL как го обясних само, лауууу романтична душа ли съм?
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз се запознах с моя приятел така . . бяхме в един клас, но само за 1на година и не сме го избирали сами де, там се запознахме просто.
    Но и сега има една двойка в класа ми.
    За мен е чудесно да си постоянно с приятелят си, защото аз моя го виждам само 2 пъти в седмицата Така че . .
    Но тези двамата от моя клас са много зле, само един до друг са, тя не ходи при момичетата, той не ходи при момчетата, само с мен бяха приятели ама и аз се махнах от тях, защото ми омръзна, те само се "обичат". .

Да, да точно така като се влюбиш и е в твоя клас ше го оставиш шот ше си омръзнете перфектна логика да...

Re: Любов в училище..

Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    Хм днеска се замислих.. гледам в даскало една двойка.. момиче и момче.. гаджета са и са в един клас. Но това,че са в един клас не е ли някакси гадно за самите тях.Да бъдеш непрестанно с този човек..да няма как да усетиш липсата му-да,от една страна е хубаво,че могат да бъдат заедно доста време,но пък от друга-няма ли да си омръзнат доста бързо .. ?! И какво бихте казали за подобни връзки?
    до 1 начална степен е супер хубаво защото си нон стоп с него/нея а з така бях с бившия и бяхме 3 месеца заедно постоянно.. но заради секса скъсахме, но такава връзка си има и недостатъци сега след като скъсахме вече 7 или 8 месец поред аз не мога да го забравя и ми е трудно да го виждам всеки ден..ама и с това се свиква или се предолява! всичко със своите недостатъци и положителни страни .. като цяло този връзка беше най-хубавата ми до сега с моя "богат" опит
    I don`t care .. ;] ..

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Първити ми гадже беше от моя клас, нищо не излезе Момичето попринцип надлежда момчето и се сърди, защо не и обръща внимание, а е само с момчетата. Или пъл защо говори с други момичета.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    'Баси ужаса..
    В едно даскало ок, но в един клас..
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    защо пък да е гадно
    и защо трябва да си омръзват?

много си е добре
    ..според мен е гадно,защото нямаш никаква свобода,защото той/тя винаги е там ,винаги слуша това,което казваш .. дори тя/той да означава много за теб ..винаги има момент, в който ще се загледаш в някой друг, и би ти се искало да кажеш ..ей виж го/я какъв/каква е сладък/а ,ама кво праим ,когато винаги гаджето ти е до тебе..?
    С гаджето сме в един клас. Ама никви такива проблеми нямаме. И кво като загледам друг Няма да ме изяде. Той е Би-сексуален и си заглеждаме мъже дружно
    Даже има много плюсове. Имаме си време за всичко. Водим нормален сексуален живот (демек чест), защото практически имаме един график и сме свободни по едно и също време. Винаги, когато ми е самотно мога да го гушна...
    Не виждам да сме си омръзнали.

Град
    Paradise
    Не си ме разбрала правилно, за което имам вина и се извинявам.
    Едно е да си имала сериозни връзки и да търсиш малко разнообразие, докато му е времето. Съвсем друго е да си неспособен да понесеш 4 часа присъствието на човека, в който си влюбена.
    Това е мнението Подкрепям 100%. То, ако не можеш да си траеш гаджето да е с теб, представям си каква любов е. Мнооого истинска, няма що.

С приятеля ми ходим вече 3 години и сме от един клас,за което много се радвам.Колкото повече време прекарвам с него,толкова ми е по-хубаво.Изобщо не сме си омръзнали.Лошото е само да знаеш,че си с любимия човек в стаята и да не можеш да го гушнеш или целунеш когато си поискаш.

Това да не сме ние :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си