- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти тръпка
sada
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХХААХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХА
17![]()
Мисля, че си достатъчно голям, за да разбереш, че момичето изпитва чувства към теб и по дяволите 2 пъти сте имали интимни отношения, не мислиш ли, че това е сериозна стъпка?
..Възможно е да означаваш нещо за нея..
Проблема е че дори и да има чувства не ги признава .... а за другото наистина е сериозна стъпка за която не съжалявам нито пък тя, поне тя така казва
Ама и двамата не знаете кво искате ту се грабвате ту се отблъсквате, ми за известно време не контактувайте, докато един от вас не опита отново..явно ви трябва време да обмислите случилото се, знам ли...![]()
Е как да не ги признава, секса за теб не е ли достатъчен, какво повече?Първоначално написано от unknown2
не е точно така защото аз осъзнах какво искам след като се скарахме... искам я и затова и толкова много се опитвам пак да се добера до нея, а за тва че не ги признава в смисъл че след първият път ми повтаря че сме само приятели и аз известно време се държах с нея като с обикновен приятел и тя ми се сyрдеше че я слагам на едно ниво с пряителите си , малко странно от нейна страна нали точно това искаше
![]()
на 14 ли е девойката?Първоначално написано от unknown2
не колкото мен е
Не мога да я разбера нея, ту те обича безкрайно много ту ти се сърди..вдигам ръце от вас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кофти е нали
![]()
Кофти е ми!Другия път докато се прегръщате й хващаш едната ръка и я слагаш на пишката ти(върху панталона,недей да я вадиш навън)Първоначално написано от unknown2
![]()
голям умник сиПървоначално написано от golqmumnik
![]()
КЛЮЧ!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Такава тръпка ще видиш като те копна, че бедна ти е фантазията![]()
![]()
![]()
![]()
ПП: От шамар по гръб падал ли си? (ако не, приготви сееееееее xD)
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
не се ядосвай
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от haritov
винаги знаеш,как да ме разведриш
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Е за жена ми винагиПървоначално написано от soul1199
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.