- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не иска ??
С приятелят ми от доста време правим секс , 1 път опитахме 69 но няма и една минута и той ме подбутна да мръдна близна ме само 1 път , ставало е въпрос за това и казва че нещо не му допада аз всеки път правя френска с него а той никога а това сташно ме възбужда и много искам да ме ли*е ,,,, Какво да направя за да го направи ? МОЛЯ ВИ НЕ СЕ МАЙТАПЕТЕ СЕРИОЗНО ПИТАМ ! Просто искам да разбера какво да кажа или направя за да ми прави френска дори да не е 69 ? Не е да кажете че съм дебела и не го възбуждам и тн ! Но вече незнам как да намекна![]()
![]()
![]()
Вкиснала ти се е сливата!
Другия път плисни малко вода и си сложи сметана.
sladka_celuvka имам отлична хигиена , правя си кола маска и съм като бебешко дупе
Не е да мириша и тн
Ами виж сега това е малко деликатна темичка и все пак е хубаво ако не той (дали от неудобство или нещо друго) не ти го е казал то поне ние да ти го кажем .. при всяко момиче миризмата "там долу" е различна .. за това много допринася хигиената! Не казвам, че не се къпеш или нещо такова, ноо може би трябват повечко грижи за там долу ..Чела съм, че и при нас се отразява малко или много това какво ядем амаа се съмнявам ..
![]()
Идеята ми е такава, че може би по - често трябва да се миеш, може да си купиш интимен сапун ако нямаш .. абе сега по магазините има доста продукти .. поразпитай ии си вземи каквото ти е нужно ... гледай да ти влезнат в употреба! ;д
И някоя вечер когато ти си у тях или той у вас му намекни какво искаш да направи като му го прошепнеш на ушенце ..![]()
А ако все пак не е от това, а просто не обича да прави френска (wtf?!! 0.o ) то ще трябва да се задоволиш с това .. макар, че аз бих го преживяла трудно .. ;д или просто колкото и да ти е неудобно да седнеш и да поговориш с него по тази тема и причините .. успех ;п
п.с. размечтах се ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Личната ми хигиена е огромна живеем заедно и той избира миризмите на интимните ми сапуни гелове и не само !! Всичко отностно хигиената той го избира по миризма не е от това
а отностно яденето съм чувала само за момчетата
Не си ме обидила но БЛагодаря
Тогава остава варианта да седнете и да поговорите .. в крайна сметка е малко егоистично от негова страна само ти да му правиш това, което него го възбужда ..Първоначално написано от malkagalka1990
Говорете и го попитай какви са причините, че да не иска да ти достави удоволствие по този начин ..
![]()
Priceless .. <3
Ми толкова ли трудно да кажеш "скъпи обясни ми какво не ти харесва в това да ми правиш френска ? Аз обожавам да я правиш ти си толкова добър, а ти не искаш и мен това ме притеснява. Кажи какво съм сгрешила, че не искаш?" ... Ние не може да дойдем да ти помиришем шушката, да огледаме, да му прочетем мислите и да ти кажем "а ми то ето това така и така.." ... Питай го и няма да сгрешиш![]()
De-Phazz - Anchorless
Офф добре,щом като искате защо съм мълчите? Говорете малко... Няма да ви отнеме повече от 5 минути...А иначе има ги такива момчета на които не им е приятно това... Не казвам,че няма да се научи,ама най-добре проведете един разговор на тази тема.
Станислава
Колкото и неудобно да ти е - поговорете..
А и Хилари го каза много правилно
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
според това какво ядеш бла бла ти по тая логика тряя миришеш на свински пържолиПървоначално написано от Hilary_
![]()
и все пак да не е тотален спам измии я с паста за зъби![]()
One 4 the money , two 4 the show
А може просто да не му е приятно да има твоя течност по лицето си и по точно в устата си .Примерно може да свършваш малко повечко и от това да е ,или от вкуса на самата ти течност да не е много приятен.А просто да няма опит в това.Не се притеснявай едвали се дължи на хигиена щот той избира миризмите на геловете и не само .А и все пак живеете заедно пиговорете си.А ако е от вкуса на течноста ти може и в баня като се капите да го пробвате ,няма да е толкова неприятно.Първоначално написано от malkagalka
защо го приемате буквално?!?!?!?!!Първоначално написано от Addiced
![]()
![]()
Priceless .. <3
Защото, ако ядеш фекалии както една екс-съфорумка, по твойта логика предната и задната дупка ще миришат еднакво. Ходи различи после анус от вагина.Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
колко остроумно просто .. яж ги ти ..Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
п.с. каква моя логика бе .. ти четеш ли к'во пиша ..![]()
![]()
Priceless .. <3
Че онази ти работа мирише според това, което ядеш. Представи си на bqsnaaaa15, която разправяше, че фетишът и е да яде лайна, как и мирише...Първоначално написано от Hilary_
![]()
може би си била много вкиснала се там долу. повече хигиена за теб!
.. представи си го ти щом толкова искаш ..Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
Priceless .. <3
Според мен изводът от това е, че той не държи на теб толкова, колкото е нужно и не те харесва достатъчно. Защото ако не беше така, той щеше да изгаря от желание да те лиже, закача..целува по интимните части. Замисли се, не е ли така? А ти какво се правиш на глупачка, след като той не прави нищо за теб..къде ходиш да падаш на колене? Свирката е нещо, което не всеки заслужава, особено такива егоисти.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Може да имаш перфектна лична хигиена и пак в дадения момент да е имало някакво течение, например ако си била малко нещо настинала.
Защо питаш нас,вместо да отидеш и да разговаряш с него? отиди и го попитай какъв точно е проблема и защо не иска да те лиже при се факта,че това те възбужда много? щом поддържаш хигиена,гладка си тодолу не виждам при4ина той да ти отказва лизане. Не е честно спрямо теб! Просто поговорете за да разбереш проблема
муце ти си Мата-космата и меришеш на агнешко и баница с праз лук. Жал ми е за момчето! Luv YaA :P![]()
![]()
+ 1Първоначално написано от aloveyou
Memento mei, memini tui!
ем даПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
чисто и просто
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Ако аз бях на него нямаше да пропусна това![]()
LoVe yAaa.....!