.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: Не иска ??

Не иска ??

С приятелят ми от доста време правим секс , 1 път опитахме 69 но няма и една минута и той ме подбутна да мръдна близна ме само 1 път , ставало е въпрос за това и казва че нещо не му допада аз всеки път правя френска с него а той никога а това сташно ме възбужда и много искам да ме ли*е ,,,, Какво да направя за да го направи ? МОЛЯ ВИ НЕ СЕ МАЙТАПЕТЕ СЕРИОЗНО ПИТАМ ! Просто искам да разбера какво да кажа или направя за да ми прави френска дори да не е 69 ? Не е да кажете че съм дебела и не го възбуждам и тн ! Но вече незнам как да намекна

ами... не искам да те обидя не си мисли че това е целта ми просто може би си миришела отдолу и не е могъл да търпи миризмата и вече не иска... или не се бръснеш...не знам може би ако дадеш повече информация бих могла да ти помогна повече

Град
    На изток от рая
    Вкиснала ти се е сливата!
    Другия път плисни малко вода и си сложи сметана.

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

sladka_celuvka имам отлична хигиена , правя си кола маска и съм като бебешко дупе

Не е да мириша и тн

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами виж сега това е малко деликатна темичка и все пак е хубаво ако не той (дали от неудобство или нещо друго) не ти го е казал то поне ние да ти го кажем .. при всяко момиче миризмата "там долу" е различна .. за това много допринася хигиената! Не казвам, че не се къпеш или нещо такова, ноо може би трябват повечко грижи за там долу .. Чела съм, че и при нас се отразява малко или много това какво ядем амаа се съмнявам .. Идеята ми е такава, че може би по - често трябва да се миеш, може да си купиш интимен сапун ако нямаш .. абе сега по магазините има доста продукти .. поразпитай ии си вземи каквото ти е нужно ... гледай да ти влезнат в употреба! ;д

И някоя вечер когато ти си у тях или той у вас му намекни какво искаш да направи като му го прошепнеш на ушенце .. А ако все пак не е от това, а просто не обича да прави френска (wtf?!! 0.o ) то ще трябва да се задоволиш с това .. макар, че аз бих го преживяла трудно .. ;д или просто колкото и да ти е неудобно да седнеш и да поговориш с него по тази тема и причините .. успех ;п

п.с. размечтах се ..

Личната ми хигиена е огромна живеем заедно и той избира миризмите на интимните ми сапуни гелове и не само !! Всичко отностно хигиената той го избира по миризма не е от това
    а отностно яденето съм чувала само за момчетата

Не си ме обидила но БЛагодаря

Цитирай Първоначално написано от malkagalka1990
    Личната ми хигиена е огромна живеем заедно и той избира миризмите на интимните ми сапуни гелове и не само !! Всичко отностно хигиената той го избира по миризма не е от това
    а отностно яденето съм чувала само за момчетата

Не си ме обидила но БЛагодаря
    Тогава остава варианта да седнете и да поговорите .. в крайна сметка е малко егоистично от негова страна само ти да му правиш това, което него го възбужда .. Говорете и го попитай какви са причините, че да не иска да ти достави удоволствие по този начин ..

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Ми толкова ли трудно да кажеш "скъпи обясни ми какво не ти харесва в това да ми правиш френска ? Аз обожавам да я правиш ти си толкова добър, а ти не искаш и мен това ме притеснява. Кажи какво съм сгрешила, че не искаш?" ... Ние не може да дойдем да ти помиришем шушката, да огледаме, да му прочетем мислите и да ти кажем "а ми то ето това така и така.." ... Питай го и няма да сгрешиш
    De-Phazz - Anchorless

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Офф добре,щом като искате защо съм мълчите? Говорете малко... Няма да ви отнеме повече от 5 минути... А иначе има ги такива момчета на които не им е приятно това... Не казвам,че няма да се научи,ама най-добре проведете един разговор на тази тема.
    Станислава

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Колкото и неудобно да ти е - поговорете..
    А и Хилари го каза много правилно
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    ДжойнтЛенД
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ами виж сега това е малко деликатна темичка и все пак е хубаво ако не той (дали от неудобство или нещо друго) не ти го е казал то поне ние да ти го кажем .. при всяко момиче миризмата "там долу" е различна .. за това много допринася хигиената! Не казвам, че не се къпеш или нещо такова, ноо може би трябват повечко грижи за там долу .. Чела съм, че и при нас се отразява малко или много това какво ядем амаа се съмнявам .. Идеята ми е такава, че може би по - често трябва да се миеш, може да си купиш интимен сапун ако нямаш .. абе сега по магазините има доста продукти .. поразпитай ии си вземи каквото ти е нужно ... гледай да ти влезнат в употреба! ;д

И някоя вечер когато ти си у тях или той у вас му намекни какво искаш да направи като му го прошепнеш на ушенце .. А ако все пак не е от това, а просто не обича да прави френска (wtf?!! 0.o ) то ще трябва да се задоволиш с това .. макар, че аз бих го преживяла трудно .. ;д или просто колкото и да ти е неудобно да седнеш и да поговориш с него по тази тема и причините .. успех ;п

п.с. размечтах се ..
    според това какво ядеш бла бла ти по тая логика тряя миришеш на свински пържоли
    и все пак да не е тотален спам измии я с паста за зъби
    One 4 the money , two 4 the show

Re: Не иска ??

Цитирай Първоначално написано от malkagalka
    С приятелят ми от доста време правим секс , 1 път опитахме 69 но няма и една минута и той ме подбутна да мръдна близна ме само 1 път , ставало е въпрос за това и казва че нещо не му допада аз всеки път правя френска с него а той никога а това сташно ме възбужда и много искам да ме ли*е ,,,, Какво да направя за да го направи ? МОЛЯ ВИ НЕ СЕ МАЙТАПЕТЕ СЕРИОЗНО ПИТАМ ! Просто искам да разбера какво да кажа или направя за да ми прави френска дори да не е 69 ? Не е да кажете че съм дебела и не го възбуждам и тн ! Но вече незнам как да намекна
    А може просто да не му е приятно да има твоя течност по лицето си и по точно в устата си .Примерно може да свършваш малко повечко и от това да е ,или от вкуса на самата ти течност да не е много приятен.А просто да няма опит в това.Не се притеснявай едвали се дължи на хигиена щот той избира миризмите на геловете и не само .А и все пак живеете заедно пиговорете си.А ако е от вкуса на течноста ти може и в баня като се капите да го пробвате ,няма да е толкова неприятно.

Цитирай Първоначално написано от Addiced
    защо го приемате буквално?!?!?!?!!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Защото, ако ядеш фекалии както една екс-съфорумка, по твойта логика предната и задната дупка ще миришат еднакво. Ходи различи после анус от вагина.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Защото, ако ядеш фекалии както една екс-съфорумка, по твойта логика предната и задната дупка ще миришат еднакво. Ходи различи после анус от вагина.
    колко остроумно просто .. яж ги ти ..

п.с. каква моя логика бе .. ти четеш ли к'во пиша ..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    колко остроумно просто .. яж ги ти ..

п.с. каква моя логика бе .. ти четеш ли к'во пиша ..
    Че онази ти работа мирише според това, което ядеш. Представи си на bqsnaaaa15, която разправяше, че фетишът и е да яде лайна, как и мирише...

може би си била много вкиснала се там долу. повече хигиена за теб!

Че онази ти работа мирише според това, което ядеш. Представи си на bqsnaaaa15, която разправяше, че фетишът и е да яде лайна, как и мирише...
    .. представи си го ти щом толкова искаш ..

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Според мен изводът от това е, че той не държи на теб толкова, колкото е нужно и не те харесва достатъчно. Защото ако не беше така, той щеше да изгаря от желание да те лиже, закача..целува по интимните части. Замисли се, не е ли така? А ти какво се правиш на глупачка, след като той не прави нищо за теб..къде ходиш да падаш на колене? Свирката е нещо, което не всеки заслужава, особено такива егоисти.
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Може да имаш перфектна лична хигиена и пак в дадения момент да е имало някакво течение, например ако си била малко нещо настинала.

Защо питаш нас,вместо да отидеш и да разговаряш с него? отиди и го попитай какъв точно е проблема и защо не иска да те лиже при се факта,че това те възбужда много? щом поддържаш хигиена,гладка си тодолу не виждам при4ина той да ти отказва лизане. Не е честно спрямо теб! Просто поговорете за да разбереш проблема

муце ти си Мата-космата и меришеш на агнешко и баница с праз лук. Жал ми е за момчето! Luv YaA :P

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Колкото и неудобно да ти е - поговорете..
    А и Хилари го каза много правилно
    + 1
    Memento mei, memini tui!

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

п.с. размечтах се ..
    ем да чисто и просто
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    силистра
    Ако аз бях на него нямаше да пропусна това
    LoVe yAaa.....!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си