- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не иска ??
Ти пък мн навътре почна да го приемаш ......Първоначално написано от Hilary_
![]()
One 4 the money , two 4 the show
zarqzvai go
So don`t let `em say you ain`t beautiful
They can all get fucked, just stay true to you ! <33 .. (h)
А сигурна ли си, че шундрака не понамирисва![]()
Не че нещо, ама ако там долу е рибен магазин...![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
виж ся маце.
може да не е заради хигиената. може да си чиста и бръсната, може да е заради нещо съвсем друго.
има някои момчета, които не обичат да лижат. аз познавам такива. те го споделят пред приятелите си, но на момичето сигурно нищо не казват, ако са учтиви. ако не са учтиви, тогава го казват открито и в повечето случи това звучи обидно.
може твоя приятел да е точно такъв тип.
доколкото имам наблюдения, това има нещо общо с разбирането им за достойнство.
за тях е нещо неприемливо да оближат жена отдолу, защото това за тях е "принизяване".
ти лично може и никога да не разбереш, че са такива, ако са възпитани, и не ти го покажат, както вече казах.
така, че проблема може да не е в теб, а в момчето.
лично аз съм фен на близането и тва го намирам за много тъпо, но всеки с разбиранията си.
"Отровата, погубваща слабите натури, е храна за силния и той дори не я нарича отрова" - Ф.Ницше
мани го тоя, дай си телефона и че ти усуча клитора като на патка главътЪ![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Ето това е истината.Гаджето ти е поредния егоист в леглото,на когото явно не му пука,че не те задоволява,щом той самият е задоволен.Първоначално написано от BigFakeSmile
Всъщност аз съм забелязала че храната влияе на миризмата и вкуса. Примерно кафето, рибата и шоколада при мен имат действие.. Не знам на какво се дължи но не си въобразявам. Също фазата на цикъла в която се намираш също е от значение. Аз лично ако искам приятелят ми да ми прави орална (не винаги съм в насроение) първо пробвам с пръстче каква е миризмата и вкуса и ако сметна че всичко е ок тогава давам.
Първоначално написано от malkagalka
![]()
![]()
НЯМА ПО ХУБАВО НЕЩО ЗА МЕН ОТ ТОВА ДА НАПРАВЯ ШПАКЛА НА НЯКОЕ МОМИЧЕ
Ама, наакано.Първоначално написано от malkagalka1990
Pagani Zonda
Много плоско гледате на проблема. Да кажем и на мене не ми допада много 69, кефи ме да гледам дупето на приятелката ми, да я лижа и сичко, но просто ъгълъг под който тя ми го лапа не ме кефи, едните и зъби даже не мога да разбера точно кои нещо не ми допада начина по който ми се допират, а иначе във всяка друга поза го прави супер, само на 69 не се получава освен ако не го държи много навътре, иначе ми спада...пробвай да го накараш да те ближе докато си легнала по гръб, да видим дали така ше се навие. А колкото до миризмата там не би трябвало да има почти никаква миризма, особенно след като малко полиже най-много да му мирише на собствената му лига, ако е това значи той има проблем със себе си. Ако има някаква по силна миризма, значи ти има нещо, и е добре да се прегледаш. На моята приятелка и стана така наскоро, усетих много силна и лоша миризма, оказа се че има бактериална вагиноза - някакви бактерии дето се появявали случайно и можели даже да се появят на момичета дето не са правили секс.