.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Не иска ??

Град
    ДжойнтЛенД
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Addiced
    според това какво ядеш бла бла ти по тая логика тряя миришеш на свински пържоли
    защо го приемате буквално?!?!?!?!!
    Защото, ако ядеш фекалии както една екс-съфорумка, по твойта логика предната и задната дупка ще миришат еднакво. Ходи различи после анус от вагина.
    колко остроумно просто .. яж ги ти ..

п.с. каква моя логика бе .. ти четеш ли к'во пиша ..
    Ти пък мн навътре почна да го приемаш ......
    One 4 the money , two 4 the show

zarqzvai go
    So don`t let `em say you ain`t beautiful
    They can all get fucked, just stay true to you ! <33 .. (h)

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    А сигурна ли си, че шундрака не понамирисва

Не че нещо, ама ако там долу е рибен магазин...
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    Според мен изводът от това е, че той не държи на теб толкова, колкото е нужно и не те харесва достатъчно. Защото ако не беше така, той щеше да изгаря от желание да те лиже, закача..целува по интимните части. Замисли се, не е ли така? А ти какво се правиш на глупачка, след като той не прави нищо за теб..къде ходиш да падаш на колене? Свирката е нещо, което не всеки заслужава, особено такива егоисти.
    +1

виж ся маце.
    може да не е заради хигиената. може да си чиста и бръсната, може да е заради нещо съвсем друго.

има някои момчета, които не обичат да лижат. аз познавам такива. те го споделят пред приятелите си, но на момичето сигурно нищо не казват, ако са учтиви. ако не са учтиви, тогава го казват открито и в повечето случи това звучи обидно.
    може твоя приятел да е точно такъв тип.
    доколкото имам наблюдения, това има нещо общо с разбирането им за достойнство.
    за тях е нещо неприемливо да оближат жена отдолу, защото това за тях е "принизяване".
    ти лично може и никога да не разбереш, че са такива, ако са възпитани, и не ти го покажат, както вече казах.
    така, че проблема може да не е в теб, а в момчето.
    лично аз съм фен на близането и тва го намирам за много тъпо, но всеки с разбиранията си.
    "Отровата, погубваща слабите натури, е храна за силния и той дори не я нарича отрова" - Ф.Ницше

Град
    бълХаристан
    мани го тоя, дай си телефона и че ти усуча клитора като на патка главътЪ
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    Според мен изводът от това е, че той не държи на теб толкова, колкото е нужно и не те харесва достатъчно. Защото ако не беше така, той щеше да изгаря от желание да те лиже, закача..целува по интимните части. Замисли се, не е ли така? А ти какво се правиш на глупачка, след като той не прави нищо за теб..къде ходиш да падаш на колене? Свирката е нещо, което не всеки заслужава, особено такива егоисти.
    Ето това е истината.Гаджето ти е поредния егоист в леглото,на когото явно не му пука,че не те задоволява,щом той самият е задоволен.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Всъщност аз съм забелязала че храната влияе на миризмата и вкуса. Примерно кафето, рибата и шоколада при мен имат действие.. Не знам на какво се дължи но не си въобразявам. Също фазата на цикъла в която се намираш също е от значение. Аз лично ако искам приятелят ми да ми прави орална (не винаги съм в насроение) първо пробвам с пръстче каква е миризмата и вкуса и ако сметна че всичко е ок тогава давам.

Фен Аватара на Qamstel
    Град
    Sofiq

Re: Не иска ??

Цитирай Първоначално написано от malkagalka
    С приятелят ми от доста време правим секс , 1 път опитахме 69 но няма и една минута и той ме подбутна да мръдна близна ме само 1 път , ставало е въпрос за това и казва че нещо не му допада аз всеки път правя френска с него а той никога а това сташно ме възбужда и много искам да ме ли*е ,,,, Какво да направя за да го направи ? МОЛЯ ВИ НЕ СЕ МАЙТАПЕТЕ СЕРИОЗНО ПИТАМ ! Просто искам да разбера какво да кажа или направя за да ми прави френска дори да не е 69 ? Не е да кажете че съм дебела и не го възбуждам и тн ! Но вече незнам как да намекна
    НЯМА ПО ХУБАВО НЕЩО ЗА МЕН ОТ ТОВА ДА НАПРАВЯ ШПАКЛА НА НЯКОЕ МОМИЧЕ

Цитирай Първоначално написано от malkagalka1990
    и съм като бебешко дупе
    Ама, наакано.
    Pagani Zonda

Много плоско гледате на проблема. Да кажем и на мене не ми допада много 69, кефи ме да гледам дупето на приятелката ми, да я лижа и сичко, но просто ъгълъг под който тя ми го лапа не ме кефи, едните и зъби даже не мога да разбера точно кои нещо не ми допада начина по който ми се допират, а иначе във всяка друга поза го прави супер, само на 69 не се получава освен ако не го държи много навътре, иначе ми спада...пробвай да го накараш да те ближе докато си легнала по гръб, да видим дали така ше се навие . А колкото до миризмата там не би трябвало да има почти никаква миризма, особенно след като малко полиже най-много да му мирише на собствената му лига, ако е това значи той има проблем със себе си. Ако има някаква по силна миризма, значи ти има нещо, и е добре да се прегледаш. На моята приятелка и стана така наскоро, усетих много силна и лоша миризма, оказа се че има бактериална вагиноза - някакви бактерии дето се появявали случайно и можели даже да се появят на момичета дето не са правили секс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си